Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Comedic mastermind [open]
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


za okt 31, 2015 10:22 pm
Het was natuurlijk lekker om een rondje te joggen door de felle wind, door opgeharkte stapels bladeren spurtend wanneer er niemand keek. Maar als het dan begon te miezeren werd het gauw vervelend. En zo veel had Allen niet over voor zijn conditie. Hij was niet lui, maar natregenen was gewoon irritant. Hij stond dus met een vertwijfeld gezicht in de deuropening van het gebouw te kijken naar de druppels, hij stak zelfs even zijn hand uit om te testen of het echt zo erg was als het leek. Jep. Allen slenterde terug naar de kleedkamer waar hij zijn spullen had staan. Nu had hij gewoon voor niets zijn  sportschoenen meegesleept.

Toen de jongen terug gleed in zijn versleten spijkerbroek voelde hij iets in zijn been porren. Hij leegde zijn zak, waardoor een klein zakje met een plof op de grond belandde. Verrast pakte Allen het groene pakketje op. Hij had dit zo lang geleden gekocht, dat hij er eigenlijk al vanuit was gegaan dat hij het in een van zijn dronken buien kwijt was geraakt. Maar nee. Net nu hij een half uur vrije tijd had en niets te doen, kwam dit duivelse poeder weer tevoorschijn. En dat was natuurlijk een voorteken dat hij niet kon negeren. Zonder te aarzelen scheurde hij met zijn voortanden het pakketje open en deponeerde de inhoud ervan op zijn open hand. Met een duivelse grijns trok hij door de kleedkamer, sprenkelde jeukpoeder alsof hij een slechtgezinde klaasvaak was. Door zijn snelle, onzorgvuldige werkwijze was hij gauw klaar en na twee simpele klopbewegingen met zijn handen tegen zijn broek vond hij het wel weer goed.

Allen verliet de kleedkamer met een grote grijns op zijn gezicht. Krabde dan afwezig aan zijn handpalm. Harder en harder. Tot zijn gevoel van tevredenheid met een geslaagde grap werd vervangen door irritatie. Zijn handen waren ietwat rood en versierd met nog rodere strepenpatronen waar zijn nagels geschraapt hadden. Pff. Dat kwam vast door het jeukpoeder, bedacht hij en de jongen liep richting de wc's om zijn handen te wassen. Dat hij voordat hij de toiletten bereikte eerst onnadenkend zijn vinger gebruikte om een kriebelneus te krabben was dan ook de meest domme actie. ''Ahhh, fuck.'' Hij was oprecht verbaasd door het bijna branderige effect dat de jeukpoeder op zijn slijmviezen had. Tranen sprongen in zijn ogen. Hij wreef erin. Nog meer drama. Hij stond er bij als een idioot, terwijl hij probeerde zich in te houden om niet zijn vervloekte vingers te gebruiken om te wrijven en krabben. Het zou een vicieuze cirkel creëren. ''Auwauwauw, fuck, god!'' Allen doorzocht zijn zakken voor een nieuw wonder, maar zelfs een simpel zakdoekje was ditmaal blijkbaar te veel gevraagd.

[De goose-dare van Allen~ c:]Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=