Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


New fish. ( Open )
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16 years
Water
avatar
Student


ma mei 11, 2015 1:55 am
Het werd steeds warmer in de trein. Haar blik op het raam gericht staarde ze naar buiten. Haar lengte en uiterlijk deed vermoeden dat ze hooguit niet ouder was dan 10 jaar, maar in feiten was dit meisje 16 jaaren oud, maar met haar jongere uiterlijk zat Mayla niet zo mee, nee het was meer haar lengte. Al verborg ze die ergernis goed toch was het soms te zien in haar ogen. Vooral wanneer men de spot met haar dreef. Mayla kon het ook niet helpen dat ze zo klein was. Het ijzige landschap maakte plaatst voor groene velden en prachtige watervallen waar het spoor langsop gelegt was. Zachtjes glimlachte Mayla voor ze haar oren op scherp zetten. Het gemurmel van twee vrouwen schuin tegenover haar spraken in boze en verontwaardigte tongen. Hoe haar moeder zo‘n jong kind alleen in de trein kon laten reizen en nog meer van die onzin, maar Mayla legde die woorden opzij en keek weer naar buiten. Het was de begin van de week en ze zou pas volgend weekend weer vrij zijn... Misschien zou haar vader wel dichtbij zijn met de boot vol vers gevangen noordzee vis? De trein vertraagde en nu pas zag Mayla dat ze een station binnen reden. Zo diep in gedachten was ze geweest. Toen de trein stil stond stapte ze uit en voolgde de rest naar buiten. Er hing een bord van de school met een pijl waar ze heen moest, maar een snelle flits viel haar op en daar sprong een groep Astrals uit een voor en groot zwart beest. Hij droeg een vreemde schedel op zijn kop en had lichte grijze strepen over zijn lijf. Zachtjes zuchten ze. ‘Logan je hoorde thuis te blijven!‘ zei Mayla streng, en zag hoe Logan een reusachtige wolf zich kwispelend voor haar voetenvlijde. Iedereen keek haar vreemd aan, maar May gaf er niks om en maande de wolf recht te gaan liggen klom achter zijn schoft en hield zich goed vast toen Logan op stond. Ze spoorde Logan aan en hij stapte braafjes richting Rikka High. Bij de poort had ze weer veel bekijks. Bij de deur gleed mayla van Logan af en aaide zijn snuit even. ‘Dag lieverd. Ga maar gauw naaar huis.‘ zei ze bijna streng. Normaal luisterde de wolf altijd, maar nu ging hij naast de deur. Ze schudden haar hoofd en liep naar binnen. Maar waar moest ze heen?
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


ma mei 11, 2015 7:28 pm
Wolf vroeg meer aandacht dan zo'n kleine puppy nodig had en zoals elke morgen stond ze op toen het diertje wild begon te keffen. Ze had nog geluk dat er buiten één persoon niemand op haar kamer lag, maar dat meisje sliep zo vast dat het niet meer normaal was. Misschien dat ze slaappillen pakte voor de momenten dat de aard-astral gillend in haar dromen om haar heen sloeg. Wat wel vaker voorkwam, maar sinds ze Wolf had, ging het beter. Aangezien de kleine puppy altijd op haar buik kwam liggen als ze weer eens zo'n rare nachtmerrie had en op een vreemde manier kalmeerde dat gebaar haar. Zijn geblaf werd feller en half-slapend schudde Cat haar hoofd los. "Ja, ja. Pak de riem al maar." Ze wapperde met haar hand in de richting van de deur, terwijl ze met de rug van haar andere hand door haar ogen veegde. Het bruin-wit-zwarte wezentje kwam vrolijk terug gehuppeld en had duidelijk geen last van het ochtendhumeur van zijn baasje. Grommend kwam ze overeind, deed Wolf aan zijn band en tilde het kleine hondje op tot ze uit de deur waren. Waarna ze hem weer neer zette en richting het park dat rond de school gelegen was liep.

Wolf had zijn behoefte gedaan, was terug moe geworden en strompelde half voor haar uit. Eigenlijk benijdde Cat het diertje, hij kon gewoon terug in zijn mand kruipen en slapen. Terwijl zij verplichtingen had, moest gaan werken en ondertussen haar huiswerk moest doen. Toen ze terug wandelde richting de grote hal, fladderde haar gedachten alle kanten op. Van hoe het met haar familie zou gaan, tot het aanlokkelijke idee om iemand anders haar huiswerk te laten doen. Ze werd uit haar gedachten gehaald toen een groot beest -dat ze herkende als een wolf- vlak langs haar heen kwam rennen. "Hee!" Het grote dier vertrappelde bijna Wolf en kwaad pakte ze het arme wezentje op. "Alles goed vriend?" Als antwoord kreeg ze een piepje en een lik over haar neus, waarna ze de puppy lachend in haar armen liet liggen. Met grote passen beende ze op het blauwharige meisje af, waar de wolf bij lag. "Sorry," Begon ze, toen ze nog enkele stappen van het kind verwijderd was, "Maar is die wolf van jouw?" Vluchtig bekeek ze het meisje, maar ze leek niet ouder te zijn dan 12. "Want als dat zo is moet je hem dringend manieren leren." Zei ze kalm, terwijl het hondje in haar armen fel met zijn blauwe ogen naar de wolf staarde. In dat opzicht was de hond en zijn baasje precies hetzelfde, hard van buiten, zacht van binnen.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16 years
Water
avatar
Student


ma mei 11, 2015 10:53 pm
Ze wilde net naar binnen lopen toen een ouder uiterlijk dan zijzelf, maar Mayla kon zien dat de ongeveer 16 jaar was. Ze vroeg of Logan van haar was en de grote wolf keek de vreemde even met een scheef oog aan. Logan was net 1 jaar geweest, maar ze wist dat de grote wolf soms wat ontstuimig kon zijn. Ze had gedacht dat ze ver genoeg bij dit meisje vandaan af was gepaseerd. 'Ja Logan is van mij, maar als hij je bijna omver rende deed hij het niet express. Logan is nog jong en vaak nog wat ontstuimig, maar hij leerd zich elke keer weer beter te gedragen.' haar woorden klonken niet verontschuldigend nog verdedigend, maar gewoon neutraal. Logan keek Mayla weer aan en ze zag dat hij het dragen van die schedel zat was, maar de reu moest nog eventjes geduld hebben. 'Ja jochie, ik moet me eerst even aanmelden dat ik er ben dan gaat dat ding af.' zei ze en kriebbelde onder zijn kin voor ze weer naar het vreemde meisje keek. 'Mag ik je vragen waar ik dan doen moet?' vroeg Mayla vriendelijk en glimlachte net zo naar haar. 'Ik ben trouwens Mayla Coldwater en dat is Logan, maar dat wist je van hem nu al.' voegde ze nog even snel een voorstelling eraan toe.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


di mei 12, 2015 7:04 pm
Wolf kon het nogal slecht vinden met zijn verre neef. De hond blafte vanuit haar armen uitdagend naar het dier, maar toen ze hem op de grond zette en grijnzend toe keek, kroop hij met zijn staart tussen zijn poten achter haar benen. Alleen was er één raar detail, de schedel. Waarom droeg die wolf in Zeus' naam een schedel op zijn kop? Het meisje had een vriendelijke toon en stelde zich voor als Mayla Coldwater, een naam die ze opsloeg in haar geheugen. "Cat Donovan." Antwoordde ze kort, maar vriendelijk. Waarna ze haar hand uitstak om het blauwharige meisje te begroeten. De wolf noemde Logan en het was dan ook zo vriendelijk om haar eigen volgeling aan haar voor te stellen. "Die bangerik is Wolf." Liefkozend stak ze haar hand achter haar benen en krabbelde de hond achter zijn oortjes. Daarna ging ze terug recht staan en bracht ze denkend haar hand naar haar kin. "Aanmelden gebeurt bij de balie." Even haalde ze het plan van de school voor haar hoofd. "De twee gang links, normaal hangt daar wel een bordje boven." Kort keek ze naar de reusachtige 'hond'. "Maar ik denk niet dat hij je kan vergezellen." Haar toon was niet twijfelend, maar sterk, vol zelfvertrouwen. Als het één ding was dat haar was bijgebleven van de plek waar ze was opgegroeid was dat ze altijd zelfverzekerd moest overkomen, of je dat nu was maakte niet zoveel uit, zolang je maar zeker van je stuk leek.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16 years
Water
avatar
Student


di mei 12, 2015 11:09 pm
Logan hoorde het kleintje keffen en brieste zachtjes verveelt. Kleintjes deden altijd groot tot ze op gelijke vloer stonden en dat was met deze pup net zo, maar toch was de grote wolf nieuwschierig naar de pup die dus de naam Wolf droeg. Logan stond op en deed twee stappen voor hij begon te snuffelen, maar was nog ver genoeg bij de pup vandaan. Mayla hoorde wat het andere meisje zei die dus Cat heten en knikte begrijpend. 'Bedankt, maar Logan is het wel gewent niet in huis te komen en dat geld voor hier ook zoals je al zei.' zei Mayla en zag Logan haar aankijken. De wolf was het liefste dichtbij haar, maar kende de huisregels. Maar zou ze breken als hij Mayla zou horen gillen van pijn of echte angst. Hij wist wel dat ze haar mannetje stond al was ze een meisje, maar echt blij om ver uit haar buurt te zijn was de grote wolf er niet mee. Zijn schoft hoogte kwam nu tot de 1.20, maar hij zou tot de 1.55 groeien. Mayla kriebbelde hem weer onder zijn kin, maar besloot om zich tot eerst aan te melden en liep de aangegeven richting op. Er zat een aardig uit ziende mevrouw achter de balie en May haalde de map uit haar tas waar alles op stond en de toelatings brief. De mevrouw pakte hem aan en las het even door voor het in een bakje gelegd werd. Daarna pakte ze een sleutel en gaf die aan Mayla met een kleine plattegrond van de school, waar alle lokalen, gangen, Het gebied rond de campus en de slaapzalen. Daarna liep ze weer terug naar buiten. Ze zag ook dat er stalling op stonden waar ze de rijdieren in konden onderbrengen. Daar was ze wel blij mee dan hoefte ze Logan niet buiten te laten slapen. 'Zo en nu jij boef!' zei ze nep streng want ze zag dat Logan steeds dichter naar de pup was gekropen om contact te zoeken met hem.
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Rogue territory] So juicy fish (open)
» Like A Fish [OPEN]
» Damn umbrella.. {OPEN}
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» Woud spreuken opzoeken.