Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Rikka High


Geen nieuwe berichtenGround floor
14 topics | 87 posts
A new place
do dec 31, 2015 12:46 pm
Kido Laatste bericht bekijken
avatar
De ground floor is de ruimte die je betreedt als je door de hoofdingang van de school loopt. Naast de grand hall en de grote trappen die naar de verdiepingen leiden, zijn de cafetaria en de media centre hier ook te vinden.


Geen nieuwe berichtenFirst Floor
3 topics | 20 posts
Chitterchatter...
ma okt 26, 2015 2:23 pm
William Laatste bericht bekijken
avatar
Op de first floor zijn de klaslokalen voor de vakken aarde, vuur, muziek en negatieve energie te vinden. Daarom zijn er op deze verdieping vooral aarde- of vuur-astrals te vinden. Als je verder door de grote en brede gangen loopt, kom je ook de ziekenzaal tegen.


Geen nieuwe berichtenSecond Floor
11 topics | 42 posts
Sparringpartners...
do okt 29, 2015 10:39 pm
Fealwen Laatste bericht bekijken
avatar
De second floor bestaat vooral uit klaslokalen, namelijk de klaslokalen voor lucht, kunst, flora & fauna, positieve energie en water. Een grote variëteit aan Astrals lopen hier dagelijks rond, maar niet alleen maar om lessen te volgen. Sommigen hebben als bestemming het kantoor van het schoolhoofd, die zich centraal op de verdieping bevindt.


Geen nieuwe berichtenThird Floor
7 topics | 35 posts
Danger is my mid...
do okt 22, 2015 8:58 pm
Allen Laatste bericht bekijken
avatar
Op de derde verdieping zijn weinig tot geen leerlingen te vinden: Hier bevinden zich namelijk geen lokalen. Er is echter wel een lerarenkamer, evenals slaapzalen voor alle docenten. Zo nu en dan ziet men echter toch leerlingen over deze etage wandelen, op weg naar de daken van de school.


Geen nieuwe berichtenBasement
12 topics | 77 posts
First Appointmen...
ma okt 26, 2015 3:58 pm
Dave Laatste bericht bekijken
avatar
In de kelder zijn bijna geen docenten te vinden. De clubrooms en een leerlingen lounge bevinden zich hier, waardoor de kelder veel bezocht wordt in iedereens vrije tijd. Wanneer je je hier bevindt, vergeet je soms wel even dat je op een school bent!


Geen nieuwe berichtenSchool Grounds
28 topics | 152 posts
Flower Boy
di nov 10, 2015 5:58 pm
Wren Laatste bericht bekijken
avatar
Wanneer je door de Front Gate komt, wordt je naar de grote binnenplaats van Rikka High geleid. In het midden van deze binnenplaats is een fontein te vinden en ook kun je een bezoekje brengen aan de plantenkas. Verderop op het schoolterrein zijn de sport accommodaties en de slaapzalen te vinden.