Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


I can sleep everywhere |Open
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 10:48 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
James had verschillende problemen, hij was zich er zelf wel van bewust maar op een verkeerde manier. Hij zag zijn problemen anders dan dat ze effectief waren. Volgens hem was hij dood en was dat het probleem maar anderen Astrals dachten dat het probleem in zijn hoofd zat. Ze mochten dat zeggen als ze wilden. Fijn voor hen. Alles bracht echter nogal problemen met zich mee. James sloeg wel eens vaker iets over van eten maar hij at dagelijks wel voldoende. Het kon meer maar het was geen ramp. Wat wel lastiger was, was het feit dat hij verschillende alarmsignalen negeerden. Zoals vermoeidheid. Hoe lang was het geleden dat hij nog geslapen had? Twee nachten? Zo iets ja, en daarvoor had hij ook maar korte nachten gehad. Zijn boeken en huiswerk waren een betere bezigheid geweest dan het effectieve slapen. Zonder moeiten hield de jongen zich wakker, maar vanaf een bepaald moment begon zijn lichaam toch echt in werking te schieten, zelfs al negeerden hij het.

Met een slaperige blik in zijn ogen liep de jongen de grote hal binnen. Er waren veel Astrals, maar de meeste kwamen erdoor en verdwenen dan weer. Met zijn beide handen wreef hij in zijn ogen die zwaarder aanvoelde. Misschien moest hij toch maar gaan zitten. Het was allemaal vast normaal. Misschien was zijn lichaam zich er eindelijk van bewust dat hij er niet meer hoorden te zijn. Ja, dat was het vast.
Zonder verder nog te twijfelen zetten James zich neer op de grond tegen één van de muren. Zijn knieën trok hij op tot bijna tegen zijn borst zodat hij zijn hoofd erop kon leggen. Haast meteen sloot hij zijn ogen. Dat voelden echt veel beter. Het felle licht stoorden hem niet meer, en ook het geluid was maar wat vaagjes. Traag maar zeker zou hij in slaap vallen, waardoor dat hij de aanwezigheid niet zou merken van een andere persoon als die in de buurt zou komen. Zo iets gebeurde nu eenmaal wanneer je nachten slaap oversloeg maar toch druk in de weer was overdag.
- OPEN FOR EVERYONE
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16 years
Water
avatar
Student


do mei 14, 2015 11:43 pm
Ze was al vroeg die dag in de weer geweest, maar dat stoorde haar niet. Mayla was het gewend om vroeg op te staan en gelijk aan het werk te gaan. Zeker het vissen met haar vader had ze leuk gevonden, maar ze was al 1 jaar langer dan de bedoeling was geweest van school gehouden, maar omdat Mayla haar krachten niet goed onder controlle had gehad had haar vader toch ervoor gekozen Mayla naar Rikka High te sturen. Ze was niet allen wat eigelijk wel de bedoeling was geweest, maar Logan had haar gewoon niet los kunnen laten en was Mayla de gehele trein na gerend waar ze in gezeten had gehad. Mayla kwam net van een les terug en was blij met haar eigen vooruit gangen. Ze kreeg steeds beter door hoe ze haar krachten moest gebruiken en niet een heel ijsblok van het water te maken zodat ze nog niet ergens bij kon komen. Ze droeg haar boeken naar een tafel en legde ze neer voor haar oog op een jongen tegen een muur op de grond viel. Was hij nu aan het slapen, midden op de dag? Eigenlijk moest ze zachtjes lachen, maar onderdrukte het. Ze zag andere Astrals giechelen en naar de jongen wijzen. Dat waren roch geen manieren!? Mayla wilde er eerst niets van zeggen, maar toen zag ze iemand met een zwarte makeerstift naar de jongen toe lopen die het gezicht van de jongen wilde beschilderen. 'Ja hoor heel leuk moesten ze bij jouw ook doen!' riep ze verhit en zat dat het andere meisje zo schrok dat ze stift bijna uit haar vingers glipte. Ze was duidelijk ouder dan Mayla, maar dat intereseerde haar weinig. Het meisje wilde wat zeggen, maar herkende een docent en koos eieren voor haar geld en verdween snel met haar vriendinnen. Mayla liep naar de jongen toe en legde haar hand op zijn schouder. 'Hey word eens wakker?' vroeg ze en schudden zachtjes. Ze snapte dat ze hier hun best moesten doen, maar zo dat je midden op de dag inslaap viel? Wat deed deze knaap om zo in te dutten...
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sleep&dream
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Eat, sleep, fall into poop, repeat (open)
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]