Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


New day ››Open
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 9:09 am
Hier stond ze dan, op Rikka High. Geweldig, echte helemaal geweldig. Haar zware tas ruste op de fontein en starend in de verte verloor ze zich in haar eigen gedachten. Elise was er al een tijdje niet meer, toen haar vader haar het geweldige nieuws kwam vertellen. Ze zat alleen in de eetkamer haar maaltijd te eten, terwijl haar vader met een brief in zijn handen was komen binnenstormen. Direct had ze een onnatuurlijk kilte in de zaal voelen komen. De bediende die haar eten had opgediend, had nog bij de deur gestaan, maar met een simpel handgebaar van haar vader verdween deze. "Victoria! Ik heb geweldig nieuws!" Had haar vader het gesprek geopend. Waarna ze erg haar best had moeten doen om niet met haar ogen te gaan rollen of een stekkende opmerking te maken. Dat ze niet verder had gepraat, had haar vader als een hint genomen. "Ik heb de perfect school gevonden. Rikke High" Zijn stem was vreugdevol geweest, maar zijn ogen hadden kil gestaan, zoals gewoonlijk. Haar vork was kletterend op het bord beland en vuurspuwend had ze hem aangekeken. Waarna ze zonder iets te zeggen de eetkamer was uitgerend.

En nu had haar vader dus wat hij wou, dat zijn dochter op een school zat mijlenver van hem verwijderd. Zodat hij en moeder zich niks meer van haar moesten aantrekken. De rode haren van het meisje diende mee op de zuchten van de wind, haar donkere ogen stonden kil. Victoria zou haar vader eens laten zien welke kansen hij had laten liggen, nu zijn dochter niet meer bij hem was. Vroeger was ze vaak expres mee geweest naar meetings van haar vader, om hem te steunen. Maar eigenlijk was ze een lokmiddel geweest. Zodat de klanten naar haar vader toe kwamen, als bijen naar een bloem.

››Open c:
Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 09, 2015 10:34 am
Als een soort zombie liep Az door de gangen heen. Ze. Was. Zo. Moe! Het meisje zuchtte diep en haalde haar hand door haar blonde haren die irritant voor haar ogen waren komen hangen. Haar bruine ogen gleden naar buiten en zagen dat het best lekker weer was. Tenminste, het was zonnig, de temperatuur kon ze natuurlijk niet zomaar voelen als ze binnen stond. Even staarde Azra lusteloos naar de deur, dan moest ze daar wel helemaal heen lopen.. Voor deze keer dan, hield ze zichzelf voor, waarna ze de deur onder luid kreunen openduwde. Het was ook zo zwaar.

Met een gaap ging ze zitten, ergens vlakbij een roodharig meisje, die ze nooit eerder gezien had. Ze was ook totaal niet van plan de ander aan te spreken, want die had nogal kil naar haar gekeken. Ze straalde ook kilheid af. Nee, Az was meer van de drukke types; al zou ze die nu voor hun kop slaan omdat ze zo moe was. Afwezig staarde ze voor zich uit.


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Icon%209_zpsogxnoof6.jpg

16
Positief
Vuur
avatar
Student


za mei 09, 2015 11:07 am
If you don't mind :3

Dave had zijn vertrouwde zonnebril op zijn neus staan en sjokte wat rond over het schoolterrein. De zonnebril diende ook mooi om de wallen onder zijn ogen te verbergen, die ontstaan waren nadat hij de laatste twee nachten meer last had gehad van zijn compulsies dan een tijdje het geval geweest was. De ene nacht had hij al zijn verzamelde dingen op vorm moeten sorteren, maar daarna weer op grootte en toen opnieuw op kleur. Er leek geen einde aan te komen, maar hij kon niet stoppen. Als hij dat niet deed, dan kon er van alles misgaan..
Gelukkig was zijn gedrag over het algemeen ook vrij rustig en probeerde hij vrij cool over te komen. Niets aan de hand, chill, doe rustig. Zo rustig was hij zelf ook niet altijd, maar het hielp hem wel even zijn gedrag los te laten. Niet iedereen hoefde te weten dat hij spullen verzamelde, zonder echte reden. Het moest ook gewoon, hij kon er niet mee stoppen. Dan zou hij voor altijd alleen zijn.

Hij kwam aan bij de groene delen van het schoolterrein en liep op zijn gemak verder. Misschien kwam hij nog wel Astrals tegen die hem af konden leiden; al de gehele tijd scande hij met zijn blik - onopvallend achter de spiegelende glazen - of hij al Astrals zag. Zijn gedachten zoemden vervelend door zijn hoofd en hij kon maar niet ophouden met rampscenario's verzinnen, met vrezen wat er mis zou gaan als hij het nu niet goed gesorteerd had. Ja, hij had het vijf keer, zes keer gecheckt, maar zodra hij de deur uitliep was hij al niet meer zeker en moest hij eigenlijk terug. Ook nu wist hij het niet zeker meer en had hij de deur toch achter zich gesloten. Nu bleef het echter maar door zijn hoofd spoken en hij kon niet ophouden met eraan te denken. Afleiding, nu.

Net op dat moment zag hij twee meisjes bij elkaar staan; eentje die vermoeid uit haar ogen staarde en eentje die juist een ontzettend kille blik in haar ogen had. Goed genoeg. Wie weet waren ze uiteindelijk wel supervriendelijk. 'Hoi,' groette hij hen allebei, ging bij hen staan. 'Ik ben Dave, wie zijn jullie?' Het kwam er rustig uit. Niet per se vriendelijk, maar wel geïnteresseerd. Dave had nog een soort van energie over, die het blonde meisje leek te missen. Verder mocht zijn introductie random lijken, niet nodig. Maar hij moest en hij zou afleiding hebben en anders wist hij dat hij over tien minuten terugrende naar zijn kamer om alles opnieuw en opnieuw te checken.


Credits to Emma~
Wren -- William -- Dave -- Fealwen
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 12:56 pm
Een blond, nogal vermoeiend uitziend meisje kwam langs haar zitten, maar ze keurde haar geen blik waardig. Kort rammelde ze in haar tas, opzoek naar haar gsm. Felicia was de enige vriendin die ze ooit had gehad, maar dankzij haar vader zag ze haar nooit meer. Fel was een energiek meisje en lachte altijd, toch vond Robert haar weer eens niet goed genoeg voor zijn dochter. Alsof Victoria in zeven sloten te gelijk zou lopen als ze omging met iemand van een lagere klasse. Opnieuw sloot iemand zich aan bij hun gezelschap, maar in tegenstelling tot het blonde meisje stelde de jongen zich direct voor. Dus besloot Vic het zoeken naar haar gsm maar even op te geven en richtte ze haar donkere kijkers op de jongen voor haar, die zich had voorgesteld als Dave. "Victoria." Zei ze simpel. De jongen leek energieker dan het meisje langs haar, maar door de zonnebril kon ze zijn ogen niet zien en dat vond ze tamelijk vervelend. Hoewel ze haar achternaam met trots droeg, stelde ze zich toch liever voor zonder. Waarom wist ze niet, het was gewoon een gewoonte.Victoria Abney-Hastings
And where did I go wrong? I lost a friend. Somewhere along in the bitterness .And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life
Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 09, 2015 7:58 pm
Vanuit haar ooghoeken zag ze iets bewegen, maar ze keek de kant niet op. Het maakte haar nu echt niets uit of er iemand aankwam en al helemaal niet als diegene toch niks ging doen. Al leek hij wel wat te doen; bij hen staan. Haar bruine ogen schoten zijn kant op en ze zuchtte zachtjes. Ze had helemaal geen zin in Astrals, kon hij niet zijn eigen plek opzoeken?

'Hoi,' Ah nee hé, hier ging het komen. Gezelschap. Ergens waar Azra dus geen zin in had op het moment. Je kon altijd bij haar staan, altijd met haar kletsen en altijd een grapje met haar maken, behalve als ze moe was, dan was dit taboe. Als ze moe was moest je haar met rust laten en het allerliefste 500 kilometer verderop staan. Dit gold voor als ze moe was en als ze haar period had. 'Ik ben Dave, wie zijn jullie?' Ze rolde met haar bruine ogen en plukte aan haar trui - een zwarte met de woorden 'be brave' erop. "Victoria." Antwoordde het kille meisje en met een zachte, bijna onhoorbare zucht rechtte Az haar rug. "Ik ben Azra," begroette ze terug, en het klonk niet eens onvriendelijk. Gelukkig maar.


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Icon%209_zpsogxnoof6.jpg

16
Positief
Vuur
avatar
Student


zo mei 10, 2015 10:27 pm
Goed, ze antwoordden. Dit leek wel een soort van awkward gesprek, omdat beide meisjes geen interactie met elkaar aangingen. Dave fronste licht, wat nauwelijks te zien was achter zijn brilleglazen. Mooi, want hij had even Astrals om hem heen nodig en hij wilde ze niet gelijk afschrikken door een verkeerd hoofd te trekken. Eerste indrukken gingen zo vaak mis, dat hij er liever niet over nadacht. Er kon al zoveel misgaan als hij niet deed wat hij moest doen. De druk van alle gedachten die de hele dag door zijn hoofd raasden was soms al teveel, dus over eerste indrukken wilde hij zich helemaal geen zorgen hoeven maken. Overbodig.

Victoria, zo heette het meisje met het rode haar. Ze keek nogal kil, gedesinteresseerd. Op zich was ze wel een interessant persoon, vond Dave. Astrals die zo keken hadden vaak nog ontzettend veel onder de oppervlakte zitten, wat ze niet zo gemakkelijk lieten zien. Zij moest vast wel wat hebben om over te praten. Het blonde, halfdode meisje kreeg nu zijn aandacht. Zij stelde zich voor als Azra. 'Aangenaam kennis te maken,' besloot Dave maar te antwoordden, waarna hij hen allebei even aankeek. Tenminste, hij bewoog zijn hoofd in hun richting; je kon niet echt zien waar zijn ogen daadwerkelijk op gericht waren.

Het enige waar hij het nu weer niet mee getroffen had, was dat deze meisjes nog niet echt van plan leken zelf een gesprek te starten. Niet eens met elkaar, laat staan met hem. Dit kon nog wel eens ongemakkelijk worden. Toch besloot Dave beroep te doen op de standaarddingen die je aan iedereen kon vragen hier. Het was een soort van laatste redmiddel, maar zolang hij er weer een paar woorden mee aan hen ontwrong vond hij het prima. 'Gaan jullie al lang naar Rikka High? Ik ben hier nog niet zolang geleden aangekomen. Gelukkig woonde ik al in Eldara, dus de reis viel wel mee,' begon hij de casual-talk. Als ze echt niets wilden zeggen zou hij wel gewoon over het weer beginne, wat dan ook. Het maakte hem echt even niet uit of ze wilden praten of niet.


Credits to Emma~
Wren -- William -- Dave -- Fealwen
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud