Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Research [open]
https://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 12:33 pm
Met een hoge stapel boeken in haar handen liep ze gevaarlijk slingerend door de bibliotheek, waarna ze de boeken hard neer liet ploffen op de tafel - wat een kuch en staar van de bibliothecaresse opleverde. Oh ja, je moest hier altijd stil zijn, right? Met een geërgerde zucht plofte Azra neer op de stoel. Goed, ze wilde meer weten van dat vliegen. Als de ander het kon (eigenlijk was het helemaal niet gelukt, maar nou en), kon zij het ook, right? Ze sloeg het eerste boek open en begon rustig te lezen. Ze snapte er geen reed van.

Toen er opeens een stoel naast haar naar achteren schoof schrok ze zich te pletter. Haar hoofd schoot omhoog en ze keek naar links. Oh, een persoon. Nou ja, misschien wist die er wel meer van?


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 years
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 1:50 pm
Studeren, net zijn sterkste kant. Maar goed het moest nog wel. Raven stapte de bied binnen en zag de volgende bordjed al hangen. Geen huisdieren, geen muziek apparaten zoals sterio of mp3 en ze een poppetje met een vinger voor zijn mond. Raven had een shirt met een hoodie aan. Hacky lag in de kap te slapen, maar was moeilijk thuis te laten. Hij liep hem altijd na, maar dat maakte het diertje juist zo lief en leuk. Erger vond Raven het dat hij gedwongen was zijn viool op de campus achter te laten... Raven zocht naar wat boeken, maar kon ze niet vinden. Raar had iemand die twee dan al? Toen zag hij de boeken bij een meisje liggen, maar toen herkende Raven haar. Hij schoof een stoel naast haar en ging zitten. ‘Hoi Ezra, mag ik Straks twee van je boeken lenen?‘ vroeg Raven zo zacht op fluistertoon dat alleen zij het horen kon. Zijn heldere groene ogen keken haar vriendelijk vragend aan.


Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 3:55 pm
Het blonde meisje keek over de hoge stapel boeken naast haar heen en zag daar een jongen zitten. Ze trok een teleurgesteld gezicht. Type bril was dus niet haar type. Hé, nu ze erover nadacht.. Was dat niet die brillenmans die voor haar zat in luchtklas? ‘Hoi Ezra, mag ik Straks twee van je boeken lenen?` Duidelijk wel, anders kende hij haar naam niet. Het verbaasde haar dat hij fluisterde. Die bibliotheek Astrals deden je echt niks hoor, ze waren allang blij als er iemand kwam in dit uitgestorven gebouw. Oké, dat was misschien niet helemaal waar.. Maar dan nog.

"Het is Azra," verbeterde ze hem waarna ze een beetje geïrriteerd een lok haar achter haar oor deed. "Welke wil je dan?" Vroeg ze en je kon horen aan haar stem dat ze hier geen zin in had. Ze staarde naar de bladzijde die ze net aan het lezen was waar wat werd uitgelegd over vleugels. Dat wilde ze wel kunnen ja. "Kan jij dit toevallig?" Vroeg ze, waarna ze op het plaatje wees dat erbij stond van een Astral met vleugels.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 years
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 7:27 pm
Azra!? Ja dat moest hij echt gaan onthouden! Raven knikte vriendelijk, maar sloeg zichzelf voor zijn hoofd in gedachten. Toen ze vroeg welke boeken het waren dacht hij kort na. ‘Lucht Trilllogie en Lucht sturing voor gevorderde.‘ zei Raven en had wel gehoord dat ze die twee boeken eigenlijk niet af wilde staan, maar zonder kon ook hij niet verder. Azra had tijdens zijn uitleg weer in haar boek gekeken tot zij Raven vroeg of hij iets ook kon van wat erin stond. Raven stond op en keek over haar schouder mee. De astral die afgebeeld stond had vleugels van lucht. Het was iets wat hij weinig gebruikte, maar zijn vader had hem dat trucje geleerd. ‘Ja, maaf het is lastig aan te leren. Je moet je hoofd leeg maken en de lucht om je heen voelen voor je ze samen pakt tot je ze zo ontwikkelt.‘ zei hij en ging weer zitten. Raven vloog zelden. Hij kon daar niet zijn geliefde viool bespelen omdat je, je gedachten bij je vlucht moest houden. Maar wanneer Raven zijn viool liet zingen voelde het al aan alsof Raven vloog.


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=