Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Princess [open]
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 4:53 pm

Rustig liep Cameron door de gangen heen. Hij was nog niet zo heel lang op school, en had nog dingen te ontdekken; hij moest en zou alles weten van dit gebouw.
Stel je voor dat er ergens een geheime weg was naar de meisjesdorm? Of een ondergrondse club, opgericht door leerlingen natuurlijk, waar je gratis drank kon halen en lekker dronken kon worden? Het leek hem wel een goed idee om in iedere kamer te kijken waar hij nog nooit geweest was.
Maar, misschien, was dit wel niet zo'n heel goed idee geweest. De eerste deur die hij opentrok bezorgde hem al een hartaanval.
Het zag er leuk uit en hij zag meerdere jongens, maar de naam deed hem nogal in de verwarring brengen. Rikka High Host Club? Was het iets van speeddaten? Hij had werkelijk geen idee. Het enige wat hij wist was dat dit niet zomaar een club was.
Zijn eerste gedachte was om weg te gaan en dit aan niemand te vertellen, als in, nooit. Maar hij was al gezien door meerdere dudes, dus wist niet wat hij moest doen. Was het een gay-club? Hij liep naar een jongen toe en tikte hem aan. "Wat ís dit hier?"

Originele titel, durhur


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


ma mei 25, 2015 5:19 pm
Dit hele gebeuren was opeens heel snel gegaan. Ene Ludwig had het geweldige idee gehad de twee grootste passies van puberjongens bij elkaar te brengen: Meiden en geld. Ok, misschien zelfs 3, want er stonden zelfs enkele gebakjes en pietluttige taartjes. Klein en geen pizza, maar toch wel fijn, want voedsel. Hij had al een paar keer een poging gedaan wat te snacken, maar de andere Hosts, zoals ze zichzelf zo fancy noemden, hadden keer op keer zijn hand weggeslagen. Afblijven, dat was voor de clientèle. Maar toch moest en zou Allen dat ene cakeje voorproeven, sneaky nam hij een hapje. Omnomnom, dit was echt goddelijk. En net op dat moment werd er op zijn schouder getikt.

Verschrikt draaide Allen zich om, kruimels chocoladegebak boven zijn lip. Even was hij bang dat de 'baas' oftewel initiatiefnemer Ludwig hem betrapt had. Maar gelukkig was het een andere dude.Vervreemd keek Allen het kleine opdondertje aan, wat deed die gast hier? Moest die niet bij het maid café zijn? Of een poging doen Aislin te bevoelen? Anyway. Met een vlugge beweging at hij de tweede helft van zijn eten op en veegde zijn gezicht schoon. Hap, kauw, slik. Even een tongbeweging over zijn tanden om te voorkomen dat hij een ranzige chocoladegrijns zou hebben. Ok. Tijd om te praten. Allen besloot om deze jongen maar gewoon te benaderen zoals ze geoefend hadden. Prinsessen hé. ''Oh, nou, dit is de enige echte Host Club van Rikka High, dat staat er toch?'' Charmant gebaarde Allen naar het bord waarop de naam van de club geschreven stond. Goed begin. ''Welkom hier, wij bieden iedere voorbijganger heerlijk eten en drinken en bovenal gezelligheid en gezelschap. Mijn naam is Allen. Heb je geld bij je?'' Het was nog een beetje onwennig en zijn verkooppraatje was nog niet bepaald smooth. Tja, het feit dat dit geen leuk meisje was maakte het ook wel lastiger. Maar de Host Club was nog in de opstartende fase en elke klant was er een. Dus lachte Allen maar vriendelijk en probeerde er het beste van te maken.Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years 'ld
Beiden
Geen
avatar
Student


ma mei 25, 2015 5:23 pm


if you can't handle me at my worst, too bad, i don't have a bestGeld. Hij moest onthouden dat hij het daarvoor deed. Geld en niets anders.
Hij liep niet rond in een net uniform om plezier te hebben met de meisjes en jongens die ze ''prinsessen'' en ''prinsen'' moesten gaan noemen, hij was niet voor zijn plezier thee aan het zetten - hoewel hij wel van thee hield, dus zo'n groot punt was dat niet. Hij was ook niet voor zijn plezier in deze kamer met de andere jongens terwijl hij driekwart van hen niet eens mocht. Het was allemaal opoffering, opoffering van zijn zelfwaarde voor iets materieels als geld. Maar ja, geld was nodig als hij uit huis wilde gaan en hij ging niet opnieuw de dief spelen - dat had hem meer dan genoeg problemen opgeleverd.

Xavier keerde zijn rug naar de rest en staarde even in een spiegel die ergens hing voor decoratie. Hij trok een gezicht toen hij zijn net gekamde haar zag en zijn kleding, dat veel te net en bijna verstikkend zat. Het overhemd was hoog opgeknoopt en zijn gilet zat prima, maar voelde nog steeds niet fijn om in te lopen. Hij haalde een paar knopen van zijn overhemd al los en ontknoopte zijn hele gilet, zodat het wat slordiger zat. Zijn haar ging ook weer terug naar de warrige staat waarin het normaal verkeerde. Wat nou dresscode, he didn't give a shit.

Hij keek op toen de deur naar de host club open ging en zag een jongen met donker haar staan. Aan zijn gezichtsuitdrukking merkte Xavier dat de jongen verward was en niet zo goed wist waar hij nou beland was. Waarschijnlijk had nog niet iedereen van de host club gehoord, de jongen dus ook niet. In plaats van zijn aandacht op hem te richten, keek Xavier echter weer in de spiegel en stak zijn tong even uit. No way dat hij zich ging inzetten, de jongen was waarschijnlijk geen klant dus hij mocht lekker opdonderen. Niet dat hij dat ging oplossen, dat mocht de rest lekker doen.
Echter kreeg hij toch een tik op zijn schouder, van diezelfde jongen. Hij keerde zich om, zijn mosgroene ogen toonden al weinig interesse in de jongen. Als aura's zichtbaar waren geweest, dan was er nu een donderwolkje te zien. 'Een host club, waar wij ons inzetten om een stel hongerige meiden te bedienen. Of jongens natuurlijk, afhankelijk van of je homo bent of niet.' Hij zette een hand in zijn zij en staarde Cameron aan. 'Volgens mij ben je de weg kwijt. Kijk, daar is de deur. Kom maar terug als je een afspraak hebt met één van de hosts.'
En toen kwam de roodharige duivel van de club nog eens aanzetten, waardoor Xavier al helemaal afhaakte. Yep, Allen mocht het oplossen. Hij was weg hier. kthnxbye.
those empty walls
pretentious attention
dismissive apprehension
don't waste your time, on coffins today
when we decline, from the confines of our mind
don't waste your time, on coffins today
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 8:47 pm
Oké. Hij had een jongen aangetikt die hem uitleg gaf. Dat was een begin, right?
'Een host club, waar wij ons inzetten om een stel hongerige meiden te bedienen. Of jongens natuurlijk, afhankelijk van of je homo bent of niet.' Er kwam een klein beetje rood op zijn wangen. Oh, het was zo'n soort club. 'Volgens mij ben je de weg kwijt. Kijk, daar is de deur. Kom maar terug als je een afspraak hebt met één van de hosts.' Uh, lekker gastvrij.

Er kwam een andere jongen op hem afgelopen, met rood haar, die hem een wat vriendelijkere maar awkward uitleg gaf. ''Dit is de enige echte Host Club van Rikka High, dat staat er toch?'' Langzaam knikte Cam. ''Welkom hier, wij bieden iedere voorbijganger heerlijk eten en drinken en bovenal gezelligheid en gezelschap. Mijn naam is Allen. Heb je geld bij je?'' Meteen schoten de wenkbrauwen van Cameron omhoog. Lekker subtiel. Hij rommelde in zijn zak en vond een briefje van vijf. Maar eh, hij wilde hier helemaal niet verwend worden. "Ja ik heb geld, maar wat moet ik met 'gezelligheid en gezelschap'?" Vroeg hij, niet echt op zijn gemak, en keek een soort van nerveus naar de deur.
Hij moest hier weg.

+ Whoop ik doe even alsof Ruuz eerder was, anders klopt het niet meer ;c


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


ma mei 25, 2015 9:18 pm
Er was een nieuwe klant binnen gekomen, of nouja, een jongen die er nogal verdwaasd uitzag. Die blik in zijn ogen, zo van 'wtf is dit', vond Allen wel amusant. Al helemaal toen de grote grumpy ijsbeer tegen hem begon te praten. Allen stapte er maar gauw op af, dit moment wilde hij niet missen. Maar terwijl Xav probeerde de Astral weg te jagen had Allen een heel ander idee. Misschien kon hij de zwartharige jongen wel overdonderen en hem zo overtuigen om geld te betalen voor een glas drinken en toestemming om naar de aanwezige meisjes te kijken. Zoiets werkte meestal wel, als je maar gauw en ad-rem genoeg handelde lieten Astrals zich gewoon meevoeren in jouw stroming.

En daarbij: De methode maakte niet uit als de resultaten maar goed waren. Het was een kwestie van diensten verlenen en er dan geld voor vangen. Dus zo lang dat proces plaats vond was er helemaal niks aan het handje en kon Ludwig ook niet klagen. Er verscheen een briefje, een beetje gekreukt. Oeh, caching, kassa! Kom maar door met die centjes. Het was een vijfje, ruim genoeg voor wat eten en drinken en een kleine fooi. Daar zou hij het wel mee doen. Allen dwong zichzelf om naar de jongen te kijken, in plaats van naar de beloning. ''Probeer het gewoon eens uit, kan geen kwaad toch? Lekker nieuwe ervaringen opdoen, hoe erg kan het zijn?'' Hij reikte naar de schouder van de ander in een poging die richting een tafeltje te trekken. Er lag een suf kanten tafelkleedje op, maar de andere onzin zoals een vaasje bloemen en kaarsjes had hij gelukkig nog weggelaten. En terwijl hij met zijn ene hand de jongen naar zijn bestemming wilde loodsenplukte Allen met zijn andere hand met twee vingers het geld uit de hand van zijn toekomstige klant. ''Dankuuu,'' grijnsde hij plagerig. ''Wil je soms wat drinken?'' Daar maakte hij zelfs een soort ober-achtige beweging bij, al had hij geen notitieblok om de bestellingen op te noteren - nog niet.Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 9:34 pm
Het was nogal duidelijk dat deze jongen het deed voor het geld.
Misschien nog een klein beetje voor de meisjes, maar voornamelijk voor het geld. Niet dat Cam het erg vond, je moest ergens werken; of het nou in een kledingwinkel of een meidenbar was. 'Probeer het gewoon eens uit, kan geen kwaad toch? Lekker nieuwe ervaringen opdoen, hoe erg kan het zijn?'' Net een peptalk voordat je gaat bungeejumpen terwijl je hoogtevrees hebt. Ergens had de redhead wel een punt, natuurlijk. Het vijfje was toch niet eens van hem maar was 'per ongeluk' in zijn zak beland in plaats van die van iemand anders.

Toch vond Cam het ietwat irritant dat de ander lichamelijk contact maakte. Rood was niet zijn type. Hij haalde dus ook met een simpele schouderbeweging de arm van de ander van hem af. Deze maakte daar gebruik van door het briefje van vijf uit zijn handen te grissen. Ach wat, Cam liet hem maar lekker. ''Dankuuu,'' klonk het grappend, en de kleine zwartharige jongen keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. ''Wil je soms wat drinken?'' Meteen schoten zijn ogen naar de ander en een kleine grijns ontstond op zijn gezicht. "Koffie, helemaal zwart, of verkoop je hier ook drank?"


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


vr mei 29, 2015 1:11 pm
Zooo. Ludwig had hen wel gewaarschuwd dat er ook jongens op af zouden kunnen komen, maar Allen had niet echt voorzien dat hij die zou gaan bedienen. Hij was niet geïnteresseerd in de buikspieren van mannen, hij wilde de zachte rondingen van dames zien. Maar deze verdwaalde Astral die in de Host Club terecht was gekomen was hier helemaal niet voor mannelijke aandacht gekomen, dus dan kon het ook geen kwaad om hem wat geld afhandig te maken voor wat te vreten en een kopje koffie of thee. Nee, zolang de ander maar niet gek naar hem zou lopen kijken of aan hem wou zitten vond Allen het prima.

Als een volleerde ober nam hij eerst het geld, voordat hij om een bestelling vroeg. "Koffie, helemaal zwart, of verkoop je hier ook drank?" Hmm. Dat kon wel geregeld worden. ''Wat dacht je van allebei tegelijk? Ben zo terug!'' En daar ging hij naar het kleine keuken gedeelte om de drankjes te maken. Het was officieel dan wel geen item op hun menukaart - die trouwens op walgelijk bloemetjes perkament gedrukt was - maar alcohol was natuurlijk een hoognodig ingrediënt voor koffie met likeur. Voor zijn beste prinsje maakte Allen koffie met een scheutje Baileys. In een tuttig kopje, op een tuttig schoteltje. Voor zichzelf nam Allen een glas sinas mee, hij was al wakker genoeg, extra caffeïne zou hem geen goed doen. En daarbij hield hij niet eens zo veel van koffie en thee was saai, dan moest je eerst uren blazen en roeren voordat de temperatuur drinkbaar was. ''Kijk es aan, jongen,'' sprak hij met een plagerig gezicht, terwijl hij de koffie naar de zwartharige toeschoof. Allen nam schuin plaats op zijn stoel en dronk wat van zijn frisdrank. ''Wat is je naam eigenlijk, prinsesje?''Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=