Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Dünya


Geen nieuwe berichtenRikka High
75 topics | 413 posts
A new place
do dec 31, 2015 12:46 pm
Kido Laatste bericht bekijken
avatar
De school is eeuwen geleden gebouwd door Rikka met als doel een school op te starten waar Astrals met elk element gemixt les konden hebben. Tot op de dag van vandaag is het gebouw nog steeds in gebruik. Hoewel er vele dingen veranderd zijn, is één ding altijd hetzelfde gebleven: leerlingen met alle verschillende elementen komen samen op Rikka High voor hun onderwijs.


Geen nieuwe berichtenAmabele
44 topics | 242 posts
It's not what it...
ma dec 28, 2015 9:02 pm
Wren Laatste bericht bekijken
avatar
Amabele is een nabijgelegen stad die zeer populair is bij de leerlingen. Vele schoolgangers bezoeken de vrolijke winkelstraten in hun vrije tijd om nieuwe schoolspullen, kleding of andere leuke dingen te kopen. Er zijn vele winkels, bars en cafés waardoor de leerlingen zich nooit zullen vervelen tijdens een bezoekje aan Amabele.


Geen nieuwe berichtenContinents
1 topics | 10 posts
Privé les Wren...
zo maa 13, 2016 10:04 pm
Wren Laatste bericht bekijken
avatar
Rikka High bevindt zich in Eldara, één van de vijf continenten op Dünya. Met de zeer goede infrastructuur kan men met gemak naar Nimriande, Iriolis, Elion of Cenarion afreizen. Ook de leerlingen van onze school mogen er zo nu en dan op uit en één ding is dan altijd zeker: het zal een avontuur worden!