Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Sport Accommodations


Geen nieuwe berichtenRunning Track
2 topics | 12 posts
Run, boy, Run
ma jun 08, 2015 11:52 pm
Hero Laatste bericht bekijken
avatar
De sportbaan is de perfecte plek om buiten gymlessen te houden of zelf je conditie op te houden. Niet alleen is er een renbaan, ook is er een groot grasveld en heb je de mogelijkheid te kogelstoten en discus te werpen.


Geen nieuwe berichtenGymnasium
1 topics | 3 posts
Les: Introductie...
di aug 11, 2015 8:57 pm
Nox Laatste bericht bekijken
avatar
De gymzaal wordt vooral voor gymlessen gebruikt en is groot genoeg voor een volledige klas. Door het ruime assortiment gymtoestellen zijn de gymlessen altijd gevarieerd en (hopelijk) leuk!


Geen nieuwe berichtenIndoor Pool
2 topics | 6 posts
Splash
vr mei 29, 2015 4:21 pm
Cynae Laatste bericht bekijken
avatar
Baantjes trekken in je vrije tijd is ook mogelijk op Rika High. Het binnenbad is altijd open voor leerlingen die zin hebben in zwemmen. Ook kunnen hier bijvoorbeeld schoonzwemlessen gegeven worden.


Geen nieuwe berichtenSoccer Field
2 topics | 2 posts
Oh bagga [&Cynae...
ma jun 08, 2015 9:33 pm
Arran Laatste bericht bekijken
avatar
Voor de echte voetbalfanaten is er uiteraard ook een plek. Het voetbalveld, inclusief doeltjes, is er echter niet alleen voor de voetballers; ook andere sporten die doeltjes nodig hebben kunnen hier beoefend worden.