Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Les: Introductie
http://i67.tinypic.com/2njhrbs.gif

35
Positief
Vuur
avatar
Docent Gymnastiek


vr aug 07, 2015 11:34 am
[ Introductie Gym en Survival lessen! ]
< Enkel voor: Nox, Kiana, wren, Tiffani en Leroy! >

Een nerveuze man liep rond in de slaapkamer. Het ene moment was hij druk bezig zijn koffie niet over de rand van zijn mok te laten gaan en het andere moment was hij bezig zijn welkomst tekst in zijn hoofd te planten. Soms vroeg hij zichzelf dingen af, waarom was hij niet goed met besprekingen maar wel met lessen.
Toen de klok sloeg was Anokin al uit zijn kamer. Hij droeg simpele kleding, een sweat pants met een shirt waar een simpel tekstje op stond. Haren in een staart en een sigaret in zijn mond. Het was een old habit om altijd met een sigaret rond te lopen. Helaas was het een verslavende gewoonte geworden. Zo nu en dan tikte hij de as eraf terwijl hij in een vlot tempo doorliep. Aiks verkeerde gang. Hier nog geen week zitten was toch geen slim plan.
Omdat Anokin niet op had gelet hoeveel Astrals zich hadden in geschreven had hij de gymzaal maar gepakt. Alle ramen gingen open en hij verschoof wat bankjes, meer zoals een kring maar met een open kant… meer een ‘u’ form zou je zeggen. Alle ramen zouden open staan voor wat frisse lucht, sinds het binnen nog wat warmer was. Vaak op dit soort momenten dacht hij vaak na waarom hij niet gewoon een lucht persoon was maar een vuur. Met lucht kon je het tenminste snel door laten ventielen.

Bij de buitendeur zat hij rustig tegen de plint. Zo had hij overzicht van alles, hij kon precies zien wie er aankwamen maar ook de hoeveelheid. Natuurlijk zat hij weer met een sigaret in zijn mond, de nicotine te inhaleren. Het hield hem kalm, was het gek om als een docent nerveus te zijn?

Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


di aug 11, 2015 8:30 pm
Het was tijd voor een sportieve les. Bah. Wren had geen idee wat ze van deze lessen moest verwachten. Het engie wat ze van de leraar wist was dat dit een kettingroker was (die dus waarschijnlijk uit zijn mond zou stinken en van die gele vingernagels zou hebben) en dat ze niet te dicht bij hem in de buurt wilde zitten. Verder hoopte ze dat dit nog een introductie zou zijn en dat de enige beweging in haar stembanden ging zitten bij het voorstelrondje. Wren wist ook wel dat je hier nogal vrij was om je eigen vakken samen te stellen, maar natuurlijk was er ook een minimum aantal vakken. Jammer, maar helaas. Daarom had ze dit vak er maar gewoon bij gegooid. Het kostte misschien wat meer lichamelijke moeite, maar verder had ze niet het idee dat ze hier haar brein moest gebruiken. Dus met een beetje geluk...

Ze liep vol zelfvertrouwen, zoals gewoonlijk, de gymzaal in. Hmm, er was nog niemand. Waren er Astrals op deze planeet die hier minder zin in hadden dan zij? Raar. Wren slofte nu een beetje, wat haar overdreven lage motivatie uitstraalde. 'Hallo meneer, Wren Máraz is aanwezii-' zei ze, haar laatste woord werd onderbroken door een luie gaap. Met een handgebaartje om haar mond te bedekken wachtte Wren tot de geeuw voorbij was, waarna ze rustig naar de man knikte. Zou hij het maar mee moeten doen. Ze nam plaats op de bankjes en liet zich een beetje indoezelen door de zomerse temperaturen die de gymzaal voor één keer een aangenaam warme plaats gemaakt hadden. Hopelijk duurde het nog even voor de rest kwam.. kon ze nog even uitrusten!"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconnd_zps1vfez3fl.jpg

15
Positief
Water
avatar
Student


di aug 11, 2015 8:57 pm
Weerbaarheid. Terug naar de basis van het bestaan. In balans komen met jezelf, zowel fysiek als mentaal. Dat waren de reclamepraatjes die ertoe hadden geleid dat Nox survival in haar vakkenpakket had. Niet dat ze zelf zo dom was om in dat gelul te trappen, nee, daarvoor mocht ze haar vader alle credits geven. Hartelijk bedankt. Het was al erg genoeg dat de gymlessen verplicht waren en ze er niet onderuit kwam door te zeggen dat ze niet kón sporten. Nee, ze moest gewoon netjes komen opdraven en per les maar bekijken met welke onderdelen ze mee kon doen. Ugh, geen een dus. Gym was zo zwaar een lozervak.

En dat hele survival gebeuren sprak haar ook al niet aan. Nox associeerde het met moerasmodder en steekvliegen en waarschijnlijk zat ze er daarmee niet ver naast. Bah. Gelukkig zou de eerste les op campus zijn, in de gymzaal, waar de mogelijkheden voor suffe survival activiteiten significant verkleind waren. Gelukkig maar. Want al gedroeg ze zich altijd stoer, van vies worden hield ze niet zo.

Met haar geoefende don't care face slofte ze met haar handen in haar zakken langs de enge gozer die aan de rand van de gymzaal rondhing, rechtstreeks naar de zaal waar de les zou beginnen. Geen tijd of aandacht voor andere dingen. Daar trof ze 1 andere leerlinge aan, die al zat te snoozen. Nox ging zo ver mogelijk uit de buurt van de ander zitten en bij gebrek aan betere manieren om haar ochtendhumeur te uitten staarde ze maar hatelijk en afkeurend naar de blauwharige trut zodra ze oogcontact maakte.And there she goes again off to crazytown
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» [MENTORLES ALVARO];; Introductie~
» A New School Year ~ Introductie
» Introductie'les': Group A.
» Introductie in de Lichtmagie - Les 1 - Basiskennis