Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Splash
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


di mei 19, 2015 4:39 pm
Met z'n handen in zijn zakken liep de kleine jongen naar buiten. Zijn ogen gleden naar de hemel, die al aan het schemeren was, en enkele sterren waren al te zien. Hier had hij vroeger zo van gehouden, naar de sterrenhemel kijken, maar alles wat onder de categorie 'vroeger' viel had hij uit zijn gedachtes verbannen. Nee, hij wilde niks meer met die Astrals te maken hebben. Oh, je kan je zoon niet meer hendelen? Stuur hem maar naar Rikka High, daar maken ze hem wel perfect. Zo werkte het niet. Sterker nog, Cam was alleen nog maar bad-asser geworden.

Onder het lopen trok hij zijn t-shirt uit (een zwarte met coole palmbomen en ananassen erop) en hij schopte zijn slippers alvast uit. Over zijn rug hing een rugzak, met daarin een zonnebril (ook al had hij die niet nodig rond deze tijd van de dag), een handdoek en haargel. Hij was namelijk van plan om te gaan zwemmen, iets wat hij nou eenmaal graag deed als vrije tijd, en dan kon hij ook nog is showen wat voor mooie six-pack hij wel niet had. Als er iemand was, rond deze tijd.

Bij het zwembad aangekomen liet hij zijn spullen vallen en dook bijna meteen het water in, waarna hij fancy weer omhoog kwam en zijn haar uitschudde. Hij had niemand gezien in het bad, dus dat was aan de ene kant jammer en aan de andere kant fijn. Hij hoefde zo geen gesprek te beginnen, maar kon ook zijn goddelijke lichaam niet laten zien. Hij had toch niet voor niks al die work-outs gedaan? Toen hij voetstappen hoorde, wist hij van niet.

+ 1e post Cynae


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Vuur
avatar
Student


wo mei 20, 2015 4:39 pm
De brunette had het niet kunnen laten. Ze wilde in dat zwembad zwemmen. En wel nu. Een hele tijd had ze geen zin in zwemmen gehad, gewoon geen behoefte er aan. Op het moment dat ze de turquoise bikini onderin haar kast had gevonden kreeg ze er meteen zin in. Met een sporttas met haar spullen er in was ze 's avonds de dorms geslopen. Binnen enkele secondes stond ze voor de deur van het zwembad, het was een makkie om binnen te komen. Zo snel mogelijk stond Cynae in een van de kleedkamers. Het was moeilijk te zien welke voor de mannen en welke voor de vrouwen waren in het donker. In de kleedkamer zelf was het ook donker, dat merkte de brunette goed genoeg toen ze haar scheenbeen tegen een van de bankjes stootte. Snel trok ze haar schoenen en sokken uit. De vochtige tegeltjes voelde raar aan haar voeten, een rilling ging door haar heen. Meteen herpakte ze zich en ging verder met het omkleden.

Bij het binnenstappen van het zwembad was het een stuk lichter. De sterren en de maan schenen door de ramen naar binnen, hier kon ze tenminste wel zien waar ze liep. Al snel kwam ze er achter dat ze niet de enige was die voor een nachtelijk zwemavontuur had gekozen. Een hoofd hing boven het water, een lichaam er onder in het water. Dat was wel de mooiste beschrijving ooit van een persoon in het water. Door het maanlicht kon Cynae zien dat het een jongen betrof. Even keek ze hem aan, vriendelijk glimlachte ze naar hem en met snelle passen rende ze op het water af. Bij de rand zette ze af om soepel, vrijwel zonder te spetteren, het water in dook. Thuis had ze ook nog een tijdje op wedstrijd zwemmen gezeten. Waar ze haar weer vanaf hadden gegooid toen ze zo'n beetje het hele bad per ongeluk elektrocuteerde. Te begrijpen natuurlijk, maar dat nam niet weg dat ze het een leuke sport vond en er redelijk goed is was. Zonder slagen te doen gleed de brunette door het water. Het gevoel van het water langs haar lichaam en door haar haren was geweldig, en veel te lang geleden. Ergens midden in het bad kwam ze vloeiend boven water. Met een draai van haar armen wendde ze zich tot de jongen. "Hey," zei ze vriendelijk met een glimlach die op haar gezicht sierde. Hopelijk was hij aardig en konden ze het misschien nog gezellig hebben tijdens het zwemmen.

OOC:
Probeer deze bikini maar voor te stellen in anime style X"D


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


wo mei 20, 2015 5:44 pm
De lichte voetstappen maakte duidelijk dat het een meisje was. Gezellig.
Eigenlijk had hij niet al te veel zin in gezelschap en socialisatie maar hij had het nodig, en dat wist hij stiekem zelf ook wel. Hij had nogal een vervelende uitdrukking soms wat anderen vaak afstandelijk maakte. Daarom keek hij altijd graag zo.
Cam was nooit zo van het praten geweest, tenminste, sinds hét voorval niet meer. Het meisje keek naar hem en leek naar hem te glimlachen, maar hij wist het niet zeker doordat het nog steeds donker was. Waar was die fucking verlichting? Hij had nergens een lichtknopje gezien.
Het meisje dook het water in, en hij liet een zachte "Tschk." horen. Wel uitsloverig, maar ook knap dat ze het zo kon. Hij vroeg zich af of ze 't water element had.
"Hey," klonk het achter hem en hij draaide zich om, waarna hij zijn handen door zijn ravenzwarte haar haalde, waardoor er wat druppels vanaf vielen. Eerst staarde hij haar alleen maar aan, en keek hoe ze naar hem glimlachte en overwoog of hij iets terug zou doen. Hij knikte naar haar waarna hij kort glimlachte. Één van zijn zeldzame glimlachjes.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Vuur
avatar
Student


vr mei 29, 2015 4:21 pm
Het was geweldig om na lange tijd weer te kunnen zwemmen. Ondanks dat haar element Vuur was, wat recht tegenover Water stond, hield ze wel van water. Het was uitnodigend en wat minder gevaarlijk voor de Astrals dan vuur was. De gevaren van vuur en electriciteit voor andere wist ze wel, ze kon er zodanig onhandig mee zijn dat ze al meerdere malen Astrals bijna aan hun einde had gebracht. Ze was niet de enige die van water hield, de jongen waarschijnlijk ook. Als dat niet zo was, was hij niet midden in de nacht in het zwembad geweest. Hij klinkte en glimlachte kort naar haar als begroeting. Rustig liet Cynae zich onderwater zakken en zwom ook onderwater richting de jongen. Op een meter of twee van hem vandaan kwam ze weer boven water. "Ik had niet verwacht om hier Astrals tegen te komen,' zei ze met een vriendelijke glimlach op haar gezicht. Nu ze de jongen van dichterbij zag besefte ze dat ze hem nog niey kende. "Ik ben Cynae, aangenaam."


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud