Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Mission Improbable [ OPEN ]
https://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


wo mei 06, 2015 10:15 am
'Neee.'
Haar fluister was zo zacht als hij wanhopig was. Ontzettend.
'Neeeeeeeeeeeeeeeee.' Haar vingers raasden over het toetsenbord, het geklik luider dan haar gefluister.'Kom ooop. Werk.'

Maar nee. De computer werkte niet meer. Hij bromt en hij humt, maar het scherm is en blijft bevroren. Ergens zou je de ironie van de situatie in kunnen zien, aangezien het artikel waar Bree mee bezig was ging over Elion, maar op dit moment was ze niet geïnteresseerd in ironie. Ze had al drie uur langer aan dit verdomde werkstuk gezeten dan nodig was, en zelfs Miss Mijn favoriete vak is geschiedenis omdat ik dan mag zeuren over oude veldslagen had zo haar grenzen als het ging om essays over het belang van Elion's klimaat ten opzichte van de economie daar.

'Pretty please?' probeerde ze, nog een keer. Computers kunnen echter niet praten, noch horen wat ze zei. Laat staan dat ze het zouden kunnen begrijpen, want Bree was inmiddels onbewust in haar moedertaal begonnen, wat meer klonk als een zeehond die aan het gorgelen is met levertraan dan als een werkelijke taal. Althans, dat is waarmee ze het ooit vergeleken heeft horen worden, en nu zat het vast in haar hoofd, dus goed. Een zeehond met levertraan. Ze veranderde door die verdomde computer in een zeehond met levertraan.
Het komt zover dat haar handen aan het scherm gingen zitten wiebelen. Monitor uit, misschien? Nee, niets. De computer zelf bromde even, maar uiteindelijk bleef het scherm bevroren. Bevroren op een half woord (econo, ze miste alleen de -mie nog) en een driekwart gevuld papier. Ze hoefde nog maar tweehonderd woorden, daarna was ze klaar geweest, verdomme.

Shit, shit, shit.
Aubree besluit dat ze computers haat. Ze besluit ook dat ze dit niet kan laten merken aan de mediathecaresse. Als ze nu gewoon heel, heel stilletjes haar spullen inpakt, en oogcontact vermijdt, en dan tussen die twee stellingen duikt, dan -
Het ging allemaal een stuk sneller dan ze zich realiseerde. Tegen de tijd dat ze in haar hoofd het plan had afgemaakt, stond ze tussen de boeken.
Fuck. Is voor een minuut of drie haar enige gedachte. Daar gaat mijn werk.
Profiel bekijkenhttp://sig.grumpybumpers.com/host/alright.gif

16 years old
Beiden
Geen
avatar
Student


wo mei 06, 2015 4:14 pm
Docenten die perse getypte verslagen wilden waren vreselijk. Natuurlijk wilden 3/4e van Ike's docenten dat hij zijn verslagen en werkstukken typten, dus was de jongen noodgedwongen op weg naar naar de mediatheek. Hij schreef veel liever. Computers waren fijn enzo; ze visten je spellingsfouten voor je eruit en je kon alles makkelijker weghalen, maar de witharige jongen was vreselijk in de omgang met die dingen. Vooral die op school, die leken ene hekel aan hem te hebben. Wat hij ook deed, ze gingen altijd wel razen of vastlopen. Eigenlijk zou hij eens aan zijn ouders moeten vragen of hij zo'n laptop mocht, dan zou hij het waarschijnlijk wel krijgen. Die dingen waren reten duur, maar zijn ouders hadden het geld er wel voor. Maar goed. Hij vroeg om teveel dingen de laatste tijd, dus zou hij even doorbijten en zijn Flora en Fauna verslag gewoon op de schoolcomputers uittikken.

Eenmaal in de mediatheek aangekomen, slaakte de jongen een zucht. Het chagrijnige oude bibvrouwtje keek hem chagrijnig aan, zoals gewoonlijk, maar verder was het wel rustig. Hij kon in elk geval in stilte werken, dat was iets. Met nog een zucht en heel wat gekreun en gesteun want och, hij had het toch wel zwaar liet hij zijn schoudertas bij één van de computers vallen. Er zat verder niemand anders, maar er stond wel een scherm aan. De computer zelf stond te ruisen van de inspanning en op het beeldscherm stond een onafgemaakt verslag. Even keek Ike om zich heen, maar toen hij niemand zag, leunde hij richting de computer om te zien wat er precies in het verslag stond. Hé... Met een frons bewoog hij de muis, maar het cursor dingetje op het scherm bewoog niet mee. Vastgelopen dus. Hmmm... Wederom keek de jongen om zich heen, waarna hij een blik richting het bibvrouwtje wierp en voorzichtig opstond. Een enkele blik tussen de torenhoge boekenkasten verhulde de eigenaar van het onafgemaakte verslag. Hé, die kende hij!

"Um," kondigde hij zijn aanwezigheid aan, waarna een dieprode blos zich over zijn wangen verspreidde. God, meisjes.... "H-heb jij die computer gemold? Je, eh, je naam staat nog in het verslag. En je klas ook..." Aubree. Ja, hij herinnerde haar naam nog van de vorige, ehrm, interessante ontmoeting. Ike was niet bepaald een gunner, anderen losten hun problemen maar op, maar als het ging om het bibvrouwtje (wat agressief werd als je in de mediatheek at, laat staan wat ze zou doen als je een computer gemold had), zou hij anderen toch wel uit de nood helpen. Zo goed was hij dan wel weer.

OOC : Heb een Ike.
Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


do mei 07, 2015 9:48 pm
Um.

Fuck. Holy fucking shitstains on a fuckstick.
Fuck.

De benauwde paniek van extreme introverten kwam bij Bree aan als een truck. Shit, ze was gesnapt. Nu zou de vrouw eisen dat ze de conciërge haalde en haar verbannen uit het media centre voor mochten de goden weten hoe lang, en dan zou ze niet langer een plek hebben waar ze zich kon verschuilen van de dorks en aan haar huiswerk kon zitten. Nu was dit niet helemaal het geval, zou ze waarschijnlijk alleen een preek krijgen, maar voor Aubree zou het voelen als een mediatheekverbod. Ze was niet goed in confrontaties, en trok zich meestal terug als iemand haar ergens op had aangesproken. Voor eeuwig. In een hoekje. Opgerold in een bal, zodat niemand haar op zou kunnen merken.
En dat wilde ze niet.
Deze mediatheek was een van haar safe zones, een van de plekken waar ze zich werkelijk op haar gemak voelde. Om hier niet te kunnen komen zou, zacht uitgedrukt, behoorlijk kut zijn voor Aubree.

Het duurde even voordat ze zich realiseerde dat de stem niet bij de bibvrouw hoorde, maar bij iemand anders. Een heel iemand anders, iemand die haar deed blozen om de kleur shirt die ze aanhad - donkerblauw.

'Oh.' Briljante reactie, Bree, voornamelijk met die blos van hier tot Tokyo en die half-gestresste blik in je ogen. 'Fuck.' Perfecte follow-up, zeker zo under your breath, alsof je niet wil dat de ander het hoort. Bree wilde ook eigenlijk niet dat Ike haar hoorde, wilde liever helemaal niet dat hij hier was. Ze wilde gewoon weggaan uit de media en wachten tot het probleem overwaaide, zoals ze normaal gesproken zou doen bij computerproblemen.
Maar dat ging nu duidelijk niet, want zoals de witharige jongen had gezegd, haar figuurlijke vingerafdrukken waren over de gehele crime scene verspreid. De gedachte alleen al deed haar nerveus op haar onderlip bijten - ze moest nu wel terug, moest nu wel iets doen om het bewijs te wissen.

'Weet eh,' begon ze, op fluistertoon, 'Weet jij hoe ik 'm misschien weer aan de praat kan krijgen, voordat ze langskomt?'
Profiel bekijkenhttp://sig.grumpybumpers.com/host/alright.gif

16 years old
Beiden
Geen
avatar
Student


do mei 07, 2015 10:42 pm
Ze eh, ze zag er behoorlijk gestrest uit. Even was Ike bang dat hij iets helemaal verkeerd gedaan had en dat ze nu een mental breakdown zou krijgen, of zo. Alstjeblieft niet. Hij zou smeken, mocht het zo ver moeten komen. Het laatste waar hij mee kon dealen was een tiener die helemaal overstuur was. Zijn people skills waren al niet zo bijster goed, vooral niet met meisjes. Waarschijnlijk zou de jongen daar ter plekke ook instorten, mocht Aubree iets doen. Dan had je twee nerveuze, zielige tieners die tussen torenhoge boekenkasten een breakdown hadden. Woohoo, lang leven tieners.

Vandaar dat, zodra hij de blos op haar wangen zag, spreidde de rode gloed op zijn eigen bleke huid tot naar zijn oren. Oh help. Waarom had hij haar ook alweer aangesproken? Waarom had hij niet gewoon zijn eigen ding gedaan en daarna weer stilletjes weggegaan? Hij wilde zich net verontschuldigen en heel hard wegrennen, maar toen fluisterde ze wat. Doordat ze zo zacht sprak en doordat Ike zo afgeleid was, ving hij het eerste deel niet op, maar toch wist hij zo ongeveer wel wat ze aan hem vroeg. "Eh," was zijn super intelligente antwoord. Way to go, Ike. Zo maak je indruk op de dames. Hij pakte met zijn ene arm zijn andere vast en deed een stapje opzij, zodat hij volledig in het gangpad stond. "N-Nee, eh, je kunt.. Aan en uit zetten?" opperde hij, want veel verder ging zijn kennis van computers niet. Dat betekende dat er eigenlijk maar één ding op zat: Nog verder vernielen tot het ding niet meer te redden was en het werkstuk niet meer terug te halen zou zijn... Maar dat zou vernieling van schooleigendommen zijn en dat was verboden... Oh god. Help.
Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


vr mei 08, 2015 4:38 pm


Met haar zwarte rugzak op haar rug rende het zwart geklede meisje door de gangen heen. Ze moest en zou even op de computer gaan, aangezien ze Lisa - haar beste vriendin voor ze verhuisd was - zou spreken op skype. En hallo, ze moest wel haar afspraak nakomen. Ze negeerde het geroep van anderen die ze voorbij snelde en stak haar middelvinger op naar één of andere dude die haar probeerde te laten struikelen - ze was gewoon over zijn voet heen gesprongen, duh.

Licht hijgend kwam Azra aan en plofte in de dichtstbijzijnde stoel neer, waarbij ze bijna tegelijkertijd op het aan-knopje drukte. Ze moest snel zijn, want ze had afgesproken om vier uur. Hoe laat was het nu eigenlijk? Az haar ogen schoten naar de klok die in de mediatheek ophing, en zag dat het al tien over vier was. Shit, dacht ze, en haar vingers rammelden op de tafel naast het toetsenbord. Wat duurde dat opstarten lang, zeg! Ongeduldig keek ze om zich heen en zag twee anderen zitten, die ze nog helemaal niet opgemerkt had. Zonder schaamte nam ze het duo op en vroeg zich af hoe oud ze zouden zijn. Vijftien, zestien, zeventien? In ieder geval ouder dan haar.

Azra keek naar de computer die maar niet leek op te starten, waarna ze wenkte naar één van de twee personen. "Hé, waarom start 'tie niet?" Vroeg ze, met een schuin oog naar de klok. Kwart over vier.


Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


vr mei 08, 2015 6:00 pm
Haar witte wenkbrauwen kropen als twee onverzorgde rupsen samen. Aan en uitzetten? Dat.. Dat was een idee. In haar blinde paniek en nerveuze angst voor de mediathecaresse hadden haar een beetje in overdrive geschoten. ‘K had alleen het scherm geprobeerd.’ gaf ze sputterend toe.
Bree’s vingers sloten zich om de band van haar schoudertas, zwartgelakte nagels kortgeknipt en in haar palmen gedrukt. Stom. Natuurlijk. ‘Ik bedoel, ik raak dan wel alles kwijt, maar goed. Ik heb m’n aantekeningen nog.’
Het meisje knikte en was bezig met het diep inademen van een teug lucht, om dan de grote boze buitenwereld buiten de boekenkasten weer in te stappen en haar computer af te sluiten, toen het lot haar nog een ontmoeting in de schoot wierp.

Iemand die ze niet kende, deze keer, iemand die haar geen advies had gegeven over het kleurenpalet van haar garderobe. Dat ze overigens nog steeds niet veranderd had, want wie was Ike om daar beslissingen over te maken. Dark neutrals for lyf, brah. Het meisje riep naar hen, en in een stomme “ik coach een team stommelingen en heb dus een moederinstinct ontwikkeld ondanks dat ze bijna allemaal ouder zijn dan ik”-reflex liep ze, een twijfelende blik op Ike werpend, niet naar de computer waarop haar werkstuk nog open stond, maar naar de computer van het meisje.
‘Ik weet ‘t niet.’ was haar eerste reactie.[b] ‘Ehm, de stekkers? ‘K heb wel eens gehad dat ze er allemaal uitlagen.’[b] Erg behulpzaam was ze niet, maar Aubree wist niet heel veel af van computers. Het waren oude talen en mythologie en voetbal waar ze zich mee bezig hield, niet technologie en fancy-as-fuck computerdingen.

En na die portie extreem behulpzaam advies keerde ze zich naar de vastgelopen computer met haar half-afgeschreven werkstuk en, met een zucht, drukte ze op de uitknop. Ze liet pas los toen het scherm zwart werd.
Profiel bekijkenhttp://sig.grumpybumpers.com/host/alright.gif

16 years old
Beiden
Geen
avatar
Student


wo mei 13, 2015 9:07 pm
De witharige jongen bracht zijn handen wat nerveus bij elkaar terwijl ze hem fronsend aankeek. Oh, had hij iets stoms gezegd? Aan en uit zetten, was dat stom? Wist hij veel wat je met die dingen moest doen, Ike was niet opgegroeid in een gebied waar veel technologie was... Eldara was qua technologie het meest ontwikkeld, maar ook in dit grote continent waren er plekken (vooral in bergachtige gebieden) waar het achterliep. Daarnaast was de school ook niet super technologisch. Al met al vond Ike dat hij best niks over al die computerzooi mocht weten. Er waren genoeg andere Astrals die wél genoeg kennis hadden.

Helaas waren die Astrals momenteel niet in de mediatheek. Enkel Ike en Aubree, die beide hopeloos en ongemakkelijk waren. Hoera. Wat schaapachtig gaf Aubree toe dat ze aan en uit zetten nog niet geprobeerd had en dat ze alles kwijt zou raken. Gelukkig had ze haar aantekeningen nog. "Oh, eh, dat is balen," antwoordde Ike, die nog steeds nerveus met zijn vingers speelde. Hij zou zelf waarschijnlijk huilen als hij alles kwijt zou zijn. "Mag je het niet schrijven dan?" vroeg hij op impuls. Dan ging het in elk geval niet kwijt doordat je computer vastliep. Aubree hief haar tas weer over haar schouder en net toen ze terug naar de computers wilde lopen, voegde nog iemand zich bij het tweetal. Bij de plotselinge vraag schoten Ike's schouders omhoog, waarna hij met een ruk omkeek. Zijn cyaankleurige kijkers keken verwilderd naar het blonde meisje dat daar stond, waarschijnlijk jonger dan hij en Aubree. Hoe die computers aangingen. Nou, knopje klikken, toch?

Met zijn handen in zijn zakken gestoken en zijn schouders wat stijfjes liep de jongen achter Aubree aan en tuurde hij mee naar het zwarte scherm van het meisje. Stekkers die eruit lagen. Welke pestkop deed dat nou weer? Dan had je ook geen leven. Nadat Aubree weer weg liep naar haar eigen gesneuvelde laptop, bleef Ike een beetje ongemakkelijk staan. Eh, ja. "H-Heb je al op die grote knop geklikt op de achterkant? Die, uh, moet je ook indrukken," merkte hij hakkelend over zijn woorden op. Pas nadat zijn opmerking over zijn lippen gerold was, bedacht hij zich hoe dom zijn woorden eigenlijk waren. Een blos verscheen om zijn oren en over zijn wangen, terwijl hij zijn mond lichtelijk paniekerig opende en weer dicht deed, om hem vervolgens weer te openen. "A-Als je dat niet al gedaan hebt. Anders, eh, dan weet ik het n-niet," voegde hij er vlug aan toe, waarna hij zich wegdraaide en al omkijkend naar zijn geclaimde computer beende. Waarom waren er zo veel meisjes in deze school. Waarom kwam hij niks anders dan meisjes tegen? Why?

Woopdiedoo, sorry voor de vertraging ;A;
Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 10:18 am
‘Ik weet ‘t niet.’ Klonk het vanaf het blonde meisje, die op haar afgelopen kwam. ‘Ehm, de stekkers? ‘K heb wel eens gehad dat ze er allemaal uitlagen.’ Wie zou dat nou doen? Verbaasd staarde Azra naar het meisje - en de jongen, die er nu ook bij was komen staan (niet dat ze het erg vond). Het meisje liep weer weg, wat Az niet erg vond; blijkbaar had zij zelf ook een probleem met haar computer. Haar ogen vlogen naar de klok, half vijf. Fuck, ging de tijd zo snel? "H-Heb je al op die grote knop geklikt op de achterkant? Die, uh, moet je ook indrukken," Haar bruine ogen schoten naar de jongen en ze glimlachte om zijn onzekerheid. Ze was zelf nog maar net veertien, en die jongen was zeker een paar jaar ouder dan haar. "A-Als je dat niet al gedaan hebt. Anders, eh, dan weet ik het n-niet," hakkelde hij.

De jonge leerling liet haar vinger naar de achterkant van de computer gaan en merkte inderdaad dat toen ze erop drukte, de computer aanfloepte. Oeps. "Wow, dankje, dat was echt dom van me." Bedankte ze hem vriendelijk. "Ik ben Azra, jij?" Hopelijk zou ze hem niet nog nerveuzer maken.


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud