Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


What Class? [Cameron]
http://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


do mei 21, 2015 10:07 pm
Ja hoor, wie keek er nu naar zijn rooster? Wren lag onderuitgezakt in een van de poefdingen die in de hoek van de kamer stond, met een notitieblok op haar schoot. Ze klemde het blok met één hand vast en met haar andere hand hield ze een pen in de aanslag, klaar om alles op te schrijven wat haar te binnen schoot. Het was nog redelijk goed begonnen allemaal; eerst had ze een tussenuur gehad, niets aan de hand. Maar ze zat zo lekker, met haar kopje koffie uit de kantine, dat ze het verdomd had om op te staan en naar haar volgende les te gaan. Ach, zolang lieve pappie er geen lucht van kreeg was het prima. Ze hoefde alleen maar te zorgen dat niet alle leraren haar zouden haten en dan was het prima. De meerderheid won immers met schoolvergaderingen en als de meerderheid haar als een lieve student zag was het prima. Ze hoefde zich echt niet in te spannen om vriendjes te worden met iedereen, dag dag. Ze had gewoon een les of twee nodig waarin ze zich kon misdragen. Hoe moest ze anders overleven?!

Het meisje had besloten dat het tijd was voor wat meer spanning en sensatie in haar leven. Daarom had ze besloten om te proberen wat plannetjes te verzinnen. Gewoon, om het dagelijks leven wat op te vrolijken. Spullen van Astrals stelen en bij anderen verstoppen, wat Astrals framen en tegen elkaar opzetten. Wat roddels en leugens verspreiden. Huiswerk overschrijven, lawaai maken in de bieb, wat leuke dieren vrijlaten. Maar hoe meer kleine dingetjes ze neerkrabbelde, hoe saaier het werd. Na dat plan dat ze met Allen uitgevoerd had, waren haar eigen ideeën zo klein en wereldlijk. Het voelde allemaal saai.. alsof ze weer wat nodig had om haar draai terug te vinden, om weer een kleine duivel te worden en Astrals in haar eentje te pesten. Pffff... ze had Allen daar heus niet voor nodig.

Wren fronste en begon een paar dingen te tekenen op het kladblok, doelloos. Ze wist niet echt wat te doen, waar te beginnen. Er was verder niemand hier, doordat ze allemaal naar hun les waren. De vrouw achter de fruitbar had zo ondertussen wel door dat Wren niet gediend was van sapjes en had dit moment genomen om haar pauze te nemen. Saai saai saai! Ze keek even om zich heen en besloot toen haar perspectief maar te veranderen. Daarom gooide ze haar benen over de bovenkant van de poef, zodat ze met haar hoofd naar beneden hing. Lang zou ze het niet volhouden, maar je kon het altijd proberen. Nog steeds gefocust bleef ze naar het kladblok staren. Ze moest toch iets kunnen verzinnen?

~& Cameron pllz"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 11:23 am
Met een blikje energy in zijn hand liep de korte jongen naar die ene kamer van school waar je kon chillen. Hij was vergeten hoe het heette, het enige wat hij wist was dat hij moe was en géén zin in school had. Zijn les was uitgevallen, thank God.
Hij nam een slok van zijn energy, en liep casual door de gangen heen en van de trappen af. Een aantal docenten wezen hem erop dat hij geen energy mocht drinken in de gangen, maar als antwoord nam hij gewoon nog een slok en trok hij zijn wenkbrauwen of - de docenten liepen dan wel weg.
Eigenlijk had hij zin in een sigaretje, maar je mocht niet roken in het gebouw (wat eigenlijk best logisch was, maar Cam vond natuurlijk van niet).
Met een koele blik in zijn ogen staarde hij naar het kind wat er al was. Zijn blik was ietsje vragend toen hij haar opnam. Ze leek zo klein, maar had het gezicht van een ouder iemand van ongeveer zijn leeftijd. Hij haalde zijn schouders op en ging naast haar zitten, op één of andere zitzak.
"Hey," zei hij, zijn zachte stem wat schor van het roken én zijn 'drinken' - wat natuurlijk totaal niet voor de dorst hielp.


Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


ma mei 25, 2015 1:12 pm
Wren lag ondersteboven op de poef en staarde heel geconcentreerd naar haar o zo belangrijke prankplan. Dat nu nog een blanco pagina was, maar hé, ging het uiteindelijk niet om het idee? Wren was ontzettend trots dat ze vandaag überhaupt iets aan het doen was dat er uitzag als leren. Dat kwam dichterbij leren in de buurt dan alle andere dingen die ze in een dag deed, dus waarom niet? Maar.. Waarom lukte haar geniale plan niet? Wren zuchtte diep en schopte wat met haar voeten in de lucht. Alsof dat voor inspiratie zorgde. Maar als je het nooit probeerde wist je het ook niet, toch? Het meisje hoorde niet eens dat er iemand de lounge room ingesloft kwam en naast haar ging zitten.
'AAAAHH,' gilde ze, toen iemand haar ineens begroette. Van schrik liet ze haar pen en notebook los, die door de jammerlijke zwaartekracht recht in haar gezicht vielen. Gelukkig had ze ze dichtbij zich gehouden, waardoor het maar een kleine klap was. Het notebook viel op de grond en de pen kletterde ernaast, waarna Wren geïrriteerd over haar voorhoofd wreef. Dit kon maar beter niemand zijn die ze haatte..

Het meisje keek - nog steeds vanuit haar ondersteboven positie - omhoog naar de jongen die daar zat. Oh. Kende ze hem niet ergens van? Een frons kwam op haar gezicht te staan en ze hield op met wrijven, probeerde zich een enigszins coole blik aan te meten. Toen dat niet helemaal lukte ging ze weer rechtop zitten, zodat het bloed weer naar de rest van haar lichaam kon stromen. 'Hoi,' groette ze terug. Wie was dit? Ze bestudeerde hem nog steeds, ook terwijl ze haar spullen opraapte. 'OOOOOHH,' kwam er toen uit haar mond. 'Jij ging dansen met Aislin!'
Jaja, dat ze het zich nog herinnerde was uiteindelijk al een enorme prestatie. Ze was nogal klein en alcohol sloeg vaak snel en hard op haar in. Maar deze jongen was gekomen voordat ze haar derde shotje achterover geslagen had, dus hem herkende ze hem nog wel.

'Wat was je naam ook alweer? Ik ben Wren,' zei het meisje. Op haar gezicht stond een ietwat valse glimlach. Ze wist niet waarom, maar ze mocht hem wel. Als hij bij de dorks had gezeten kon hij niet slecht zijn. Daarbij verraadde zijn stem al dat het niet zijn eerste keer uitgaan was en was hij ook hier, onder lestijd. Het was dus geen verdwaald stuudje of oncoole brugger. En dan was je voor Wren eigenlijk al helemaal okay. 'Jij bent een van de weinige Astrals die tijdens de lessen iets anders durft te gaan doen,' zei het meisje. Dat bleek maar weer uit hoe leeg de lounge rooms eigenlijk waren. Ze keek even rond en keek toen weer naar de vrij lege pagina voor haar neus. 'Zeg eens. Hoe creatief ben je?' Het kleine meisje keek de jongen vragend aan, deels enthousiast. Als ze geluk had, had hij een beetje een brein waar wat leuke ideeën uit konden komen!"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 1:36 pm
Haar reactie was te mooi voor woorden, al was het helemaal niet zijn bedoeling om haar te laten schrikken. Het kind schrok zich dus echt te pletter, waardoor Cameron automatisch moest glimlachen. De pen die het meisje vasthield viel hard op haar hoofd en ook haar boekje viel.
Het meisje ging rechtop zitten, en begroette hem terug met een simpele 'Hoi.' Hij knikte naar haar en haalde zijn hand door zijn zwarte haar. Hij kende haar ergens van, maar hij wist niet precies van wat. 'OOOOOHH,' zei het meisje. Oh, zij kende hem dus ook. Ze zouden toch niks gedaan hebben..? 'Jij ging dansen met Aislin!' Schaamrood kwam op zijn wangen en hij kneep zijn lippen samen in een niet-geamuseerde grimas. Hij was zo stóm geweest die avond.
'Wat was je naam ook alweer? Ik ben Wren,' stelde de ander zich voor, en Cam haalde zijn schouders op waarna hij zijn naam mompelde. "Cameron," zei hij voorzichtig en hij rommelde met zijn aansteker die hij uit zijn zak gehaald had. 'Jij bent een van de weinige Astrals die tijdens de lessen iets anders durft te gaan doen,' de korte jongen knikte, en zijn haar deinsde mee met deze beweging. Mja, wat zou hij anders moeten gaan doen? Even yolo naar de bibliotheek?
'Zeg eens. Hoe creatief ben je?' Het klonk enthousiast, en met een vragende blik in zijn groene ogen volgde hij haar blik, die op een lege pagina gericht was. "Nou.. Hangt er vanaf." Antwoordde hij, met een schuin oog op haar gericht. "Ik denk niet dat je het over knippen en plakken hebt?" Als ze het wél daarover zou hebben, wist hij niet al te goed wat hij daarmee moest. Dan zou de badass uitdrukking die hij van haar kreeg dus totaal niet kloppen.


Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


ma mei 25, 2015 5:44 pm
Wren wreef nog even snel over haar neus, die behoorlijk pijn deed (huilie huilie) van het notebook dat erop gevallen was, voor ze zo charmant mogelijk rechtop ging zitten en de persoon naast haar analyseerde. Oh. Het was die jongen uit de club! Hij leek haar wel grappig, dus Wren besloot dat hij het voor nu waard was om tegen te praten. Niet dat ze het anders had kunnen voorkomen, maar Wren had het vreemde idee dat ze over meer macht en invloed beschikte dan ze eigenlijk deed. Zo beeldde ze zichzelf graag in dat anderen maar naar haar moesten luisteren en dat zij besliste of ze met hen om kon gaan of niet. Ook had ze het liefst dat anderen haar behandelden alsof ze de koninging was. Niet dat iemand behalve Kiro ooit maar een poging had gedaan, maar Wren dacht dat soort dingen graag. Je was een wannabe supreme world leader of niet, toch?

Pffft, hij leek het niet leuk te vinden om aan die avond herinnerd te worden. Hoe graag Wren hem ook zou blackmailen door iets naars te zeggen over wat er gebeurd was, ze kon zich niets herinneren. Zij was met Allen, Charlie en een ander meisje gaan dansen en had de rest niet meer zo scherp in de gaten gehouden. Dus jammer genoeg kon ze daar niets mee aanvangen, volgende keer toch beter opletten! Hopelijk had ze niet teveel gemist.
Hmm, Cameron. Cameron. Kon ze vast wel onthouden en zo niet, dan had de jongen pech. Wren besloot dat het voorstelrondje wel gedaan was en stelde haar volgende vraag aan de jongen. Creativiteit. Please, zeg ja? Wren keek de jongen haast smekend aan met haar blauwe ogen, terwijl hij haar vragend aankeek. Alsjeblieeeeeft?

Wren schoot zowat in de lach toen hij iets over knippen en plakken zei. 'PFFFFT,' riep ze, sloeg hem op zijn schouder. 'Jij bent zeker de leukste thuis!' Hoe kwam hij dáár nu weer op! Ach, deze Cameron dude had in ieder geval gevoel voor humor, niet? 'Nee, gek, ik probeer wat dingetjes te bedenken om het leven in de school wat op te vrolijken,' legde Wren uit. Het klonk nu nog hartstikke lief en vrolijk, maar als ze meer zou vertellen zou dat beeld van haar ook wel verdwijnen. Veel Astrals dachten dat ze klein en schattig was, wilden haar graag over haar hoofd aaien. Wren zorgde er altijd voor dat ze die fout maar één keer in hun leven maakten. Zij was niet schattig en ze was al helemaal niet ondergeschikt aan iemand, donder op! Nee, als er iemand van pesten hield was Wren het.
Ze wees op de pagina. 'Je weet wel, misschien iets leuks zoals bruggers bang maken of een lokaal onder de verf smeren of een emmer water over iemands hoofd kieperen.' Ze had het allemaal wel eens gedaan, moest ze toegeven, maar ze was niet op alles even trots. Sommige dingen hadden veel beter in uitvoering gekund. Zoals die emmer water; Wren was chagrijning geweest, was naar iemand toegelopen en had gewoon de emmer over haar hoofd gegooid. Ze kende de persoon niet eens. Nee, volgende keer moest ze beter bekijken wie ze aan zou pakken. Maar al met al, leuk was het wel. 'Maar ik heb de laatste tijd het idee dat ik alles al gedaan heb,' verzuchtte het meisje. Ze tikte met de achterkant van haar pen op het papier. 'Dus, als jij nog briljante ideeën hebt voor een brainstorm!' Wren reikte hem het papier aan, zodat hij het kon pakken als hij iets wist. 'Ik heb echt even hulp nodig!' Ze keek hem aan met een brede lach, die niets weggaf over de nare dingen die ze van plan was om te gaan doen, zodra ze in haar hoofd opkwamen. Misschien had ze nog wel wat aan deze Cameron."Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


di mei 26, 2015 2:05 pm
Zijn opmerking viel blijkbaar in de smaak, en hij grijnsde wat schaapachtig. 'PFFFFT,' riep het meisje, en ze gaf hem een klap op zijn schouder, waardoor hij haar met een opgetrokken wenkbrauw aankeek. Handjes thuis. 'Jij bent zeker de leukste thuis!' Zei ze vervolgens, en hij schudde grinnikend van nee. 'Nee, gek, ik probeer wat dingetjes te bedenken om het leven in de school wat op te vrolijken,' de vragende uitdrukking was weer terug op zijn gezicht. Ze had het zeker weten niet over de muren te herverven of leukere stoeltjes neer te zetten.

'Je weet wel, misschien iets leuks zoals bruggers bang maken of een lokaal onder de verf smeren of een emmer water over iemands hoofd kieperen.' Hm, toch iets met een lokaal verven. Maar dit was toch wel een onverwachte wending. Dus deze Wren was een grappenmaker, hé? Nou, hij niet, maar hij moest toegeven dat haar lach toch echt wel aanstekelijk werkte. 'Maar ik heb de laatste tijd het idee dat ik alles al gedaan heb,' Zei ze, en Cameron trok zijn neus op. Je kon nóóit alles gehad hebben, er was altijd wel iets nieuws (zo ook bij problemen, er spreekt hier een echte kenner). 'Dus, als jij nog briljante ideeën hebt voor een brainstorm!' Hij pakte de twee dingen vast, maar het leek er niet op alsof hij ging schrijven. 'Ik heb echt even hulp nodig!'

Er verscheen een denkrimpel in zijn voorhoofd toen hij iets cools probeerde te verzinnen. Een fikkie stoken was afgezaagd, en een stinkbom was vast en zeker al gedaan. Uit het niets schoot er een idee in zijn hoofd, en geweldig, prachtig idee.
Hij pakte de pen stevig vast en klikte hem open, waarbij hij de pen naar het papier bracht met een grijns op zijn gezicht. "Oké," begon hij, en drukte met de punt om te schrijven.
Oh ja, dit idee kon natuurlijk alleen met het element water. "Jij hebt toch wel het element water, right? Met je blauwe haar," zei hij, waarna hij zuchtte. Wat als ze dat element nou niet had? Dag mooie plan.

+ Whoops ik wist zelf niks :')


Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


wo mei 27, 2015 4:41 pm
Als je Wren hoorde, kon je denken dat ze écht, oprecht, heel graag de school wilde versieren en opvrolijken. Dat ze eigenhandig balonnen op zou blazen en door elke gang van het enorme gebouw verspreiden. Dat ze met glitters zou gooien en iedereen een prachtige tijd zou bezorgen. In geen duizend jaar niet. Ze verbaasde zich dan ook over Cameron's vragende uitdrukking toen ze begon te vertellen dat ze deed. Hoe kon het niet duidelijk zijn? Het was geen seconde in haar opgekomen dat ze ook iets kon doen dat iedereen leuk vond, in plaats van alleen zij. Maar zo was Wren niet; ze was een geboren egoïst en de wensen van anderen waren haar net zoveel waard als de grassprietjes die rondvlogen tijdens het grasmaaien. Het boeide haar helemaal niets.

Wren besloot wat uit te leggen, voorbeelden te geven, met haar veel te blije lach. Waarom ze daar zo blij van werd? Het was gewoon leuk om anderen bang te zien voor je, om hen boos te zien worden. Wren deed alles voor aandacht, of het nu positief of negatief was. Zij vond alles prima, zolang ze maar niet vergeten werd. Ze reikte haar spullen naar Cameron uit en keek hoe zij ze toepakte, enthousiast en erg nieuwsgierig. Please, laat hem wat bedenken! Zijzelf wist ook wel dat ze nog niet alles gehad had, maar sinds die brugklasser actie met Allen.. Het was zo perfect geweest, ondanks dat het plan zelf in ongeveer drie seconden verzonnen was. Maar nu moest ze weer alleen aan de slag en zolang ze niet verschrikkelijk chagrijnig was werd ze niet zomaar geweldadig. Dus moest ze helemaal zelf vooraf iets verzinnen, plannen. Het was verbazingwekkend dat ze hier meer moeite in stopte dan in welke schoolopdracht ooit.

Hij had een idee? Oh wow! 'Eh, nee.. Maar met lucht kan je vast wel water optillen ofzo,' zei Wren, schouders ophalend. Toch vond ze het niet erg dat zijn plan niet helemaal waterdicht was: hij bracht haar wel op een ideetje. Je kon je elementen gebruiken. 'Maar ohhh, ik kan wel met zwaartekracht aan de slag!' Wren grijnsde, begon over de mogelijkheden te denken. Eigenlijk gebruikte ze haar krachten nauwelijks voor kattekwaad, deed het allemaal op de ouderwetse manier. Maar ze kon Astrals hun stoelen en dergelijke aan de grond vastnagelen - wel op een kleine schaal natuurlijk - of Astrals zelf of hun spullen en ze kon misschien wel shit laten zweven en.. Het meisje was even haar aandacht voor de jongen kwijt, zat te fantaseren over de mogelijkheden. 'Ja, daar kan ik wel wat mee!' Toch zou ze Cameron nog niet laten gaan. Hij leek voor nu een goede inspiratiebron en ja, die liet ze niet zomaar vertrekken! Ze keek naar hem, alsof hij nu maar eens een paar dingen op mocht gaan schrijven. Vooral zijn oude plan, ze kon vast wel iemand met water vinden.. of dwingen. Dus, schrijven met die handel!"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Art Class] Glasblazen
» Ihsan Nazar-Ahari