Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Cameron Akiyama
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


di mei 12, 2015 7:31 pm


>Algemeen
Name: Cameron Akiyama
Nickname: Cam
Age: 16 Years
Energy: Positive
Element: Fire
Rank: Student


>Familie
Mother: Aiko Akiyama - Fukui
Father: Kenshin Akiyama
Siblings: Pleeg: Kiyoshi Akiyama (♀), Ryou Akiyama (♂), Saburou Akiyama (♂).


>Innerlijk
Description:

Cool
Als je vraagt aan Astrals om Cam te beschrijven zou één van de eerste woorden die in hen opkomen zijn: 'cool'. Hij draagt coole kleding en ziet er stoer uit, maar hij is ook cool (rustig).

Bad boy
Een bad boy is hij ook. Omdat hij in aanraking kwam met de verkeerde vrienden raakte hij verslaafd aan sigaretten. Hij heeft geprobeerd af te kicken, maar dat is hem niet gelukt. Je ziet hem vaak met een sigaretje staan en het gebeurd niet weinig dat hij spijbelt.

Rustig
Cameron is maar heel weinig druk. Het is niet zo dat je hem alleen ziet staan, maar veel lachen en grappen maken zal hij niet.

Opvliegend
Als hij boos is, is hij ook echt woedend. En dat is hij nogal snel. Cam heeft een erg opvliegend karakter - ontwikkeld op de straat - die hij maar niet in de hand kan houden.

Arrogant
Cameron denkt dat hij alles maar doen en laten kan, iets wat meestal ook zo is - hij komt vaak ergens mee weg.

Sassy
Hij gebruikt sarcasme altijd goed en hij is supercool (vind hij zelf), wat hem automatisch heel erg sassy maakt.

Sterk
Als hij zijn zin niet krijgt zal hij ervoor vechten, letterlijk en figuurlijk. Cam is sterk en is ook niet bang om iemand voor zijn kop te slaan.

Likes: Roken // Meiden // Mode // Pizza // Junk food // Schoonmaken // Slapen
Dislikes: Dagdromen // Problemen // Familie // Huiswerk // Concentreren // Koken // Dansen


>Uiterlijk
Description:
Cameron is een kleine jongen. Sommigen zullen hem beschrijven als klunzig, maar als hij geen lange broek of mouwen aanheeft is het duidelijk te zien dat hij goeie spieren heeft. Zijn haren zijn redelijk lang en bruin. Hij heeft groene ogen. Cam heeft meestal simpele kleding aan, maar wel iets wat in de mode is.


>Verleden
Met haar pasgeboren baby in haar armen geklemd begon de vrouw te schreeuwen. Ze was al zo veel kwijtgeraakt; haar werk, haar huis, haar man.. Ze kon niet ook haar baby verliezen.
Maar het was al besloten voordat het kindje geboren was, dat de moeder hem niet houden mocht. Waarom? Ze zat in de gevangenis voor het vermoorden van haar zus, en zou haar leven lang hier blijven.
Het kindje werd - onder luit gekrijs van de vrouw - uit haar armen gerukt en voor adoptie opgegeven. Een familie die bestond uit een man, vrouw en drie kinderen, namen het kindje op, waarbij ze hem de naam Cameron gaven. Iedereen in de familie had een Japanse naam en ze wilden expres dat hun geadopteerde jongetje zou opvallen en weten dat hij er niet volledig bij hoorde.
Cam groeide op en ging net zoals zijn broertjes en zus naar school, toch voelde hij dat er iets anders was aan hem. Zijn ouders hielden minder van hem en dat wist hij - hij werd er immers vaak genoeg mee gepest. Toen Trush rond de zes jaar oud was, werd hem uitgelegd dat hij een pleegkind was en niet officieel bij hen hoorde. Hij had het wel zien aankomen, maar toch kwam het als een klap in zijn gezicht aan.
Toen hij tien was begon hij steeds meer op straat te leven. Hij spijbelde op school en kwam in aanraking met verkeerde 'vrienden', vrienden die hem al snel sigaretten gaven voor het geld dat Cameron van zijn ouders stal.
Toch ging zijn leven na een tijdje niet meer naar bergafwaarts. Nee, het leek eindelijk een beetje beter te gaan. Cam ontmoette een meisje, Isabel - afgekort Isa. Ze probeerde zijn sigaretten te stelen, maar hij had haar erop betrapt. Het liefst zou hij haar huid vol schelden, maar hij kon haar bruine ogen niet weerstaan. Ze was nog zo onschuldig - ondanks ze sigaretten stal - en had geen ouders. Ze was een zwerfje, en Cameron liep met haar weg. Samen kwamen ze rond door te stelen. Er bloeide geen romance op, maar wel een hele hechte vriendschap.
Een paar jaar lang ging dit goed. Toch kwamen Cam en Isa in veel problemen, werden door velen gehaat en hadden geluk dat ze beiden nog in leven waren.
Op een nacht verdween Isa. Weg, in de rook opgegaan, en hoe hard Cameron haar ook zocht, hij kon haar niet vinden. Naar de politie gaan kon hij niet, aangezien hij gezocht werd voor diefstal.
Er was maar één iemand aan wie hij hulp kon vragen; Erwin. Hij was zijn jeugdvriend, die hij in al zijn problemen had laten vallen. Erwin was daar niet blij mee, maar vergaf hem, iets waar Cameron maar al te blij mee was. Samen gingen ze op zoek naar Isa, al wenste Cam dat hij dit niet gedaan had.
Toen ze Isa vonden, lag ze dood in een steegje. Hoe, wat, wanneer? Waarom was hij er niet voor haar geweest? Overmand door gevoelens ging Cameron terug naar huis, en werd daar stevig door zijn vader aangepakt, die hem naar Rikka High stuurde.
Dit alles gebeurde toen hij vijftien was, en staat nog dichtbij hem. Hij zal niet zomaar vrienden maken en hij opent zich niet voor je.


Profiel bekijken