Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[ School Info ] Lessen en Personeel
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


wo mei 06, 2015 2:02 am

"Lessen en Personeel"

Lessen

Op Rikka High hanteert men acht lessen. Maar in tegenstelling tot normale schoolsystemen is het niet vanzelfsprekend dat een leerling ook al deze vakken moet volgen. Een leerling heeft zelf de vrijheid om te kiezen welke vakken hij of zij wilt volgen, maar er zal wel advies gegeven worden.
Dat een leerling bijvoorbeeld het element lucht bevat betekent niet dat hij of zij de lessen voor het element vuur niet mag bijwonen: ze kunnen alsnog erg leerzaam zijn en Rikka High moedigt deze 'nieuwsgierigheid' erg aan.

[ Element lessen ]
Ieder element heeft een eigen vakdocent. Er zal veel practica zijn in deze lessen, voornamelijk omdat technieken ook echt uitgevoerd moeten worden om zeker te weten dat een leerling het begrijpt. Tijdens de lessen zullen de leerlingen begeleid worden.
Leerlingen mogen lessen bijwonen van andere elementen, maar de focus zal in die lessen dan hoogstwaarschijnlijk minder op hun liggen. Ze worden meer beschouwt als observanten die graag meer willen leren over de technieken van andere elementen. Het is toegestaan om deze technieken uit te proberen met hun eigen element, maar enkel onder de supervisie van de desbetreffende docent.

[ Energie lessen ]
Energie is een erg belangrijk onderwerp op Rikka High. Zo zijn er ook aparte lessen voor beide stromingen. Deze lessen zijn vooral fijn voor leerlingen die geen element bezitten en dus echte energie moeten manipuleren, maar deze lessen zijn ook net zo leerzaam voor leerlingen met een element. Het kan heel goed voorkomen dat de docent van een element een andere energie heeft dan de leerling. De leerling in kwestie kan door middel van deze lessen toch meer bereiken.
Op aanvraag kan een leerling ook een privé les krijgen, maar er moet rekening mee gehouden worden dat de docenten zelf hoogstwaarschijnlijk geen beschikking hebben over een element.

[ Overige lessen ]
Buiten energieën en elementen zijn er ook nog andere lessen op Rikka High. Deze twee vakken richten zich op de culturen en geschiedenis van Dünya en op de gezondheid van de leerlingen, in de vorm van fysieke oefening. Zowel Gym en Survival als De flora en fauna van Dünya zijn keuzevakken, net zoals alle andere vakken, maar er wordt geadviseerd om beiden te volgen. Ze zijn erg leerzaam en ook belangrijk voor de algemene ontwikkeling van de leerling.

Personeel

Om Rikka High draaiende te houden is er natuurlijk een schoolhoofd, maar ook de docenten en het andere personeel zijn erg belangrijk. Het schoolhoofd zelf mag ook lesgeven, maar heeft het meestal te druk en bekommerd zich meer om bijvoorbeeld de evenementen die op de school gehouden worden.

[ School personeel ]
Schoolhoofd
Vrouwe Fealwen Fel'dan (water, negatieve energie)

Elementen
• Vuur: Vrouwe Bonnie-Mae Grace (negatieve energie)
• Lucht: Vrouwe Chelby Rae (positieve energie)
• Water: De Heer Calico Rackham (negatieve energie)
• Aarde: Vrouwe Casca Darzi (positieve energie)

Energieën
• Energie positief: De Heer Hendrik Henderson (positieve energie)
• Energie negatief: De Heer Alphard Namtar (negatieve energie)

Overige vakken
• Flora en fauna van Dünya: Deze functie staat open
• Gym en survival: Deze functie staat open

Overige personeel
• Schooldokter: De Heer Augustine Altman (water, negatieve energie)
• Psychiater: De Heer Thomasso Cavallo (aarde, positieve energie)
• Conciërge: Deze functie staat open

[ Functie bekleden ]
Het kan voorkomen dat een functie openstaat, in dit geval kun je je hiervoor aanmeldden. Een aanmelding bestaat uit een volledig ingevulde karakterkaart (een voorbeeld versie hiervan is hier te vinden) die je naar een van de teamleden stuurt. Zij zullen hier zo snel mogelijk naar kijken en zo snel mogelijk een antwoord geven.
Indien je de functie mag bekleden dien je een karakterkaart te plaatsen, dit is een verplicht onderdeel. Zolang dit niet gedaan wordt, is de functie nog niet officieel bekleed.


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Monica High School [RPG]
» Het grote school topic
» Nieuwe spreuken.
» Gebroken arm
» Het Galgje