Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[ School Info ] Rikka High
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


wo mei 06, 2015 2:03 am

"Rikka High"

Algemeen

In het hart van Dünya zul je een school aantreffen: Rikka High. Deze school is opgericht als eerbetoon aan Rikka, een van de eerste origins die hielp met het winnen van de oorlog.
Rikka High focust zich voornamelijk op de leerling zelf, als individu. Het is de enige school die kijkt naar alle mogelijkheden, dus ook de twee soorten energie en hoe deze gecombineerd kunnen worden met een element of van zichzelf toegepast kunnen worden.

Ligging

Rikka High ligt in Amabele, een havenstadje in Eldara. Leerlingen verblijven gedurende hun hele schooltijd op deze school, maar tijdens speciale gelegenheden zullen zij toestemming krijgen om naar huis te gaan (bijvoorbeeld feestdagen). De leerlingen overnachten in speciale dorms.
Op de schoolgronden zelf zijn genoeg activiteiten te beoefenen: zo zijn er veel plekken waar verschillende sporten beoefend kunnen worden (zelfs een zwembad!) en zijn er ook rustige plekjes voor de knappe koppen. Voor ieder wat wils, maar de school weet zelf ook wel dat er altijd gebreken zullen zijn. Daarom hebben de leerlingen toestemming om Amabele zelf ook te betreden - zolang ze maar niet spijbelen en hun schoolresultaten hier niet onder lijden.
Amabele is een stad die alles te bieden heeft: winkels, bars, clubs en het is ook nog eens goed bereikbaar dankzij het treinstation. Omdat Amabele een havenstad is, is er natuurlijk ook een strand te vinden waar niet alleen Astrals met het element water plezier kunnen beleven, maar waar iedereen met het water kan spelen!

Overnachting

Dünya is erg groot en omdat leerlingen vanuit de gehele wereld speciaal naar Rikka High komen zijn er dorms gemaakt. Het is onmogelijk om iedere dag heen en weer te reizen, vandaar dat de leerlingen op Rikka High ook overnachtten op de school zelf. Er zijn echter wel een paar regels en voorwaarden hieraan verbonden.

[ Scheiding ]
Jongens en meisjes worden gescheiden: elk geslacht heeft een eigen slaapsectie. De twee gebouwen zijn van elkaar gescheiden voor extra veiligheid. Douches, toiletten, bedden en alle benodigdheden voor overnachting zijn te vinden in de dorms.

[ Indeling ]
Iedere kamer heeft zes bedden en het is ook niet de bedoeling dat er meer Astrals dan zes op een kamer overnachtten. Heel streng wordt er (nog) niet gecontroleerd omdat er niet vaak overlast is. De kamers zijn verder vrij ruim, maar het zijn geen hele villa's. Ook Rikka High heeft een budget.

[ Leeftijd ]
Er is niet alleen een scheiding tussen het geslacht, maar ook bij leeftijden. Deze scheiding is wel wat soepeler dan bij die van de geslachten. Meestal worden twee leeftijden bij elkaar gezet: 14 en 15; 16 en 17; 18 en 19 - leerlingen van 20 jaar hebben echter hun eigen afdeling, dit zodat ze zich beter kunnen concentreren op hun eindexamens.
Vroege leerlingen (van 13 jaar) zullen ook worden ingedeeld in de afdeling voor 14 en 15. Deze regeling geldt ook voor Astrals die een klas overslaan, deze worden alsnog in de goede afdeling geplaatst. Astrals die blijven zitten en hierdoor een mogelijke leeftijd van 21 bereiken zullen worden ingedeeld in de afdeling voor 20 jarige.


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken