Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


The free feeling of nature (Victoria)
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

14
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 3:49 pm
Aiko was niet van plan geweest zo ver weg te gaan van de school. Nee, ze was enkel van plan geweest van de natuur te genieten. Van de flinke bries die door haar lange zwarte haren waaide en van het gefluit van de vogels. De lente was duidelijk aangebroken. Haar hand zat nog steeds verbonden in een mitella, ze werd zo nu en dan wel iets beter in het helen van zichzelf, enkel kwam ze niet verder dan de pijn verzachten. Die dag had ze haar eerste les in watersturen gehad. Het bewegen van het water zodat ze er later mee kon helen mocht het nodig zijn. Enkel was het een niet al te makkelijke les voor haar gehad. Meestal zou ze het namelijk met twee handen doen, en ze had er enkel een die ze kon gebruiken.

Gelukkig werd het haar dan ook niet kwalijk genomen, en werd ze niet ontmoedigd. Soms miste ze haar kleine gemeenschap met de weinige spullen. Ze waren wel eens waar geen monniken enkel gedroegen zich wel zo. De bergen in Iriolis waren misschien niet de prettigste plek om te wonen, tenminste dat dachten te meesten. Enkel het waren prettige gemeenschappen, die vergevingsgezind waren en als familie van elkaar opgroeiden. Ze had nooit echte broers en zussen gehad, maar zag enkele van de andere dorpsbewoners als haar broers en zussen.

De kliffen die in de buurt van het strand waren, gaven en prachtig uitzicht. Ze keek rond terwijl ze de haren uit haar ogen probeerde te houden. Uiteindelijk gaf ze het maar op en bond haar haren in een hoge staart. Ze duwde de pony rustig uit haar ogen en ging onder een van de kliffen zitten voordat ze in een lotushouding haar ogen sloot. De wind woei zo nu en dan onder de klif door enkel vond ze dit een goede plek, redelijk verscholen van de rest van de Astrals, iets waar ze van hield. Met een rustige diepe ademhaling voelde ze de rust in haar lichaam wederkeren. Zodat ze zich enkel van de natuur bewust was.

Ze wist niet hoe lang ze er al gezeten had, enkel merkte wel dat er een klein laagje zand over haar voeten lag. Het weer was nog niet omgeslagen en mooi. Ze stond langzaam op terwijl ze de zand van zich af veegde, de wind was niet gaan liggen, en Aiko keek op naar de ruwe kliffen. Ze bekeek alles tot in detail, tot de mossen aan toe. Voordat ze zich omdraaide en over het strand begon te lopen. Gewoon op haar blote voeten, ze kon zich toch wel weer omkleden en douchen als ze weer op Rikka High was. Een meisje die ze wel wat vaker op Rikka High op de gangen had gezien, zag ze in de verte wel. Net als haar zag ze er redelijk verwaaid uit. Ze ging iets sneller lopen, totdat ze ongeveer bij haar was. 'Hoi!' Zei ze zachtjes op een verlegen toon, waardoor haar stem nauwelijks boven de flinke bries uit kwam.

Victoria (sorry voor de laatheid, had even wat meer te doen dan verwacht)
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 7:42 pm
De ochtend was moeizaam begonnen voor het rijkeluiskindje. Eerst was ze uit haar comfortabele bed gevallen, toen had ze haar kleine teen tegen een hoekkast gestoten. Waarna ze rond hinkelend haar gsm op de grond had laten vallen. Daarna was ze met een rot humeur naar het winkelcentrum gegaan, of dat was toch haar bedoeling geweest. Maar ze kende nog altijd niks van de metro of de trein en was weer ergens totaal anders beland. Dus nu stond ze hier dan, bij de kliffen aan een onbekende zee. Haar vader had haar alleen maar dingen geleerd over Eldara, niet over alles daarbuiten. Haar lange roodkleurige haren wapperde vrij om haar gezicht, in het begin had ze nog geprobeerd om haar haar wat op de juiste plaats te houden. Maar kort daarna had ze het opgeven en had ze haar schoenen ook maar mee uitgedaan. Het zand tussen haar tenen kriebelde onaangenaam en dus was ze maar in het water gaan staan. Gelukkig had ze een korter broekpak aan, waardoor er een groot stuk van haar benen te zien was. Dromerig had ze voor zich uit gestaard, tot een verlegen stem haar uit haar gedachten halen. Arrogant draaide Victoria zich in de richting van het geluid en bekeek ze het meisje van top tot teen. "Hallo." Zei ze kil, waarna ze haar armen over elkaar sloeg en het meisje intimiderend aan staarde.Victoria Abney-Hastings
And where did I go wrong? I lost a friend. Somewhere along in the bitterness .And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

14
Water
avatar
Student


zo mei 10, 2015 12:57 pm
Een arrogante blik was meteen op haar gericht, waar Aiko rustig naar keek. Haar blik was ietwat vrolijk en verward, ze begreep nooit iets van de arrogante persoontjes en vond ze ook vaak een tijdsverspilling. Als iemand arrogant wou doen moest die het weten. Ze zou er zo weinig mogelijk aandacht aan besteden. Een muurbloempje dat was ze misschien, enkel dat kon haar ook weinig schelen. Liever een muurbloempje en in balans dan een aandachtschreeuwer. Het andere meisje bekeek haar van top tot teen, ze was toch geen paard dat gekeurd diende te worden? Maar ze besloot er maar niet op te zetten en keek het andere meisje vriendelijk aan. 'Hallo.' Klonk er kil waarna de ander haar armen om haar heen sloeg en haar intimiderend aan keek. Aiko wou liever niet weg kijken enkel deed ze dat al wel snel. Dit was dus de verkeerde persoon geweest om aan te spreken. 'Goedendag.' Was het enige wat ze de ander met een klein glimlachje toewenste, voordat ze zich omdraaide en rustig door het zand weg liep. Ze bond haar staart nog eens goed op hoog op haar hoofd waardoor haar lange haren niet helemaal tot midden rug kwamen en luisterde naar de geluiden van de zee. De ander mocht dan misschien niet op haar gemak hier zijn, enkel vond zijzelf dat prima. De zee was een van haar favoriete plekken, had ze dan nu ook besloten. Zolang er water en natuur aan te pas kwamen was zij gelukkig. Dus negeerde ze de ander maar, die had blijkbaar haar aandacht niet verdiend. Dat was ook iets nieuws voor Aiko. Normaal was zij de verzorgende en allemansvriend in ieder geval in haar dorpje. Tja, als het hier niet gewenst was, kreeg ze vanzelf wel een andere plek in de groep.

-sorry kort..
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


zo mei 10, 2015 2:31 pm
Het meisje voor haar keek na een tijdje weg, wat voelde als een overwinning. Tegen alle verwachtingen in sprak het meisje toch nog, een simpele begroeting was het enige wat ze nog zei. Op één of andere rare manier vond de brunette dat het meisje er een beetje zweverig uitzag, alsof ze iets teveel gerookt had. Al was ze daar natuurlijk niet zo zeker van, iedereen op Rikka High had een goede naam, hoopte ze. Maar nog verbaasder was ze toen het meisje zich gewoon onbeschoft omdraaide. Verbaasd zette ze haar handen in haar zij en keek ze het meisje arrogant na. Natuurlijk vond een sprietje roodbruin haar het toen weer een geweldig idee om in haar verontwaardigd geopende mond te waaien. Die ze er sputterend met een ruwe beweging uittrok. Haar schoenen wogen zwaar in haar hand, dus haalde het meisje haar kleine rugzak van haar schouders, propte ze de schoenen bij haar kapotte gsm en zwaaide ze het ding met een grote boog weer op haar rug. Eerst wou ze het meisje niet achterna lopen, maar toen bedacht ze zich dat ze de weg eigenlijk niet echt wist. Het zand stoof op bij haar voeten, toen het rijkeluiskindje over het strand rende. Haar hand was omhoog gestoken en ze riep: "Hee! Weet jij de weg terug naar Rikka High?" Ze kon niet met zekerheid zeggen of het meisje ook op die school zat, maar ze dacht dat ze haar wel eens in de gangen had gezien.

››Maakt niet uit, die van mij zijn altijd kort xDVictoria Abney-Hastings
And where did I go wrong? I lost a friend. Somewhere along in the bitterness .And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

14
Water
avatar
Student


zo mei 10, 2015 5:02 pm
Het roodharige meisje leek haar toen ineens nodig te hebben dus draaide Aiko zich rustig om en keek haar met kalme ogen aan. 'Hee! Weet jij de weg terug naar Rikka High?' Riep ze haar toe. Aiko knikte even langzaam. 'Ik weet welke trein ik moet hebben, als dat is wat je bedoeld?' Ze had zelf expres opgeschreven welke trein ze kon pakken wou ze terug gaan, ze schudde haar hoofd even en haalde het elastiekje nu met een zucht uit haar haren. Ze vond een staart dragen meestal toch niet zo fijn, en ook al was de wind hard, ze had nu haar haren toch liever in haar ogen. Ze zuchtte diep terwijl ze nadacht over het feit dat het meisje echt een rijkeluiskindje was. Alsof iedereen echt stond te springen om haar te helpen. Ze was echt niet beter dan een gewone burger! Aiko keek haar aan, meestal vond ze dat soort kinderen net kriebelige insecten. Irritant en onnodig om lang bij je te houden. Een rustige diepe zucht kwam dan ook over haar lippen, alweer.
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud