Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Beach


Geen nieuwe berichtenLabyrinth Cave
0 topics | 0 posts
Goed verborgen in de hoge, puntige kliffen ligt een enorme grot. Deze grot bestaat uit vele donkere gangen waarin leerlingen met gemak kwijt kunnen raken, duw wordt het ze vaak aangeraden de grot niet te betreden. Of er naar deze waarschuwingen geluisterd wordt is echter de vraag…


Geen nieuwe berichtenCliff
3 topics | 10 posts
Waves crashing d...
di jul 28, 2015 4:34 pm
Dave Laatste bericht bekijken
avatar
Langs het strand zijn hoge kliffen te vinden. Er lijkt een constante, keiharde wind te staan die na millennia de kliffen tot scherpe rotspunten gevormd heeft. De echte bikkels die doorzetten, zullen uiteindelijk een gigantische grot aantreffen die alleen maar meer avonturen voor ze biedt.
Geen nieuwe berichten
created by Estel 
avatar

6
replies

320
views

latest post made by Estel Laatste bericht bekijken
op vr jul 31, 2015 8:25 pm