Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Tiro Florentine - Leerkracht Flora & Fauna
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

28, oogt jonger.
Positief
Aarde
avatar
Ex-Rang


vr aug 07, 2015 7:45 pm

TIRO FLORENTINE

GENERAL
[ NAME ] Tiro Florentine
[ GENDER ] Man
[ AGE ] 28, maar oogt veel jonger dan dat.
[ ELEMENT ] Aarde
[ ENERGY ] Positieve energie
[ YEAR ] Afgestudeerd: Leerkracht flora en fauna van Dünya
[ BIRTH PLACE ] Iriolis

APPEARANCE
[ HAIR ] Lang witblond haar tot op de schouders, vaak bedekt een deel ervan zijn gezicht. Zijn haar lijkt soms de kleur van de lucht op te nemen (vb bij zonsopgang). Er is af en toe een wat donkerdere lok in te bespeuren.
[ EYES ] Heldergroene-gouden ogen
[ LENGTH ] ongeveer 1m75
[ BUILD ] Tiro is dun maar atletisch gebouwd. Zijn slankheid maakt hem vooral elegant, waardoor het lijkt alsof hij helemaal geen moeite moet doen om te bewegen.
[ CLOTHES ] Tiro is vaak te vinden voor formelere kledij: hemden met veel frullen en kostuumvesten zonder mouwen met prachtige versieringen aan de randen. Maar hij draagt ook vooral wat hij praktisch vind, een riem is voor hem iets waar je vanalles kan aanhangen en niet zomaar om je broek omhoog te houden.
[ SPECIAL ] Tiro draagt aan de binnenkant van zijn rechterhand een soort van handbeschermer met een kristal in, omdat hij zich voor zijn handpalm schaamt. Er zit een groot litteken van zijn onderarm tot over de hele onderkant van zijn arm door een vroegere vriend van hem, een Astral die vuur kan sturen maar 'uitbranders' heeft. Door zijn agressieve neigingen bezorgde hij Tiro een lelijke brandwonde, die nooit goed genas - hoeveel positieve energie hij ook gebruikte.

PERSONALITY
Tiro Florentine is een aardige en behulpzame jongen. Maar zijn vriendelijkheid maakt hem soms te goed, waardoor Astrals vaak misbruik van hem lijken te maken. Hij is nog steeds jong en naïef als het maar kan. Hij is altijd beleefd en spreekt anderen met hogere rang altijd aan met U. In een wereld waar zoveel kwaads schuilt, probeert Tiro altijd het beste waar te maken voor iedereen. Hij wil Astrals gelukkig maken zonder materialisme. Het liefst zou hij willen dat alle Astrals inzagen dat je zonder element ook gelukkig kan zijn, gewoon.. door je innerlijke zelf te accepteren. Tiro is dan ook een vredelievend persoon die houdt van de natuur. Hij is geïnteresseerd in alle opvattingen die te maken hebben met geloof en de wereld. Een gevecht gaat hij liever uit de weg, maar hij is zeker niet bang om zich te verdedigen als het er op aan komt. Vriendelijk in de omgang, maar op gebied van affectie klapt hij dicht. Hij voelt zich ongemakkelijk wanneer iemand hem aanraakt en weet ook niet hoe hij moet reageren. Daarom kan hij soms nogal afstandelijk en formeel overkomen. Maar hij is zeker wel medelevend.


GESCHIEDENIS
Tiro is nog jong maar heeft wel al wat meegemaakt. Hij zou normaal geboren moeten worden in Cenarion, maar zijn ouders verhuisden naar Iriolis zodra ze ontdekten dat ze een kind verwachtten. Ze vonden Cenarion niet de goede plaats om een jong wezen op te voeden en wouden dit liever doen in een vrediger klimaat. Tiro groeide dan ook op in een rustig gezin. Ze hadden het niet enorm breed, maar waren ook niet arm. Doordat hij er al die jaren leefde, heeft Tiro de natuur om hem heen lief leren hebben. Hij koos dan ook  in het begin niet om naar Rikka High te gaan, maar deed dit uiteindelijk toch omdat zijn ouders dat wilden. Hij kwam er aan op zijn 16e, wat best laat is omdat vele leerlingen op vroegere leeftijd starten. Maar Tiro wist zichzelf goed te redden en groeide al snel uit tot een goed beheerser van positieve energie, al liet hij het iets afweten op vlak van aarde. Hij bleek een zeer vlotte leerling te zijn maar focuste op zijn energie ipv zijn element omdat hij zich daar beter bij voelde. Energie kan hij nuttig gebruiken voor anderen, terwijl hij het gebruik van je element zelfzuchtig vind. Uiteindelijk slaagde hij zijn examen van positieve energie met een uitmuntend cijfer, terwijl hij voor aarde grandioos zakte.
Toch zag de directie iets in hem als een potentieel leraar. Ze beloofden hem een leraar-rank flora en fauna van Dunÿa vanwege zijn uitgebreide natuurkennis indien hij zijn jaar herdeed en slaagde voor aarde.


Krachten

Zoals hierboven al reeds werd vermeld, ligt Tiro's troef vooral in de positieve energie. Doordat hij deze beter aanvoelen kan, worden zijn zwakheden betreft het element aarde aardig gecompenseerd. Tiro's kracht ligt vooral bij stimulatie en heling, zo maakt hij met zijn kennis allerlei drankjes en middeltjes voor kwalen en ziektes. Wonderen verrichten zoals kanker genezen kan hij helaas niet, maar van een hoofdpijntje zal hij je wel kunnen verlossen. Helen kan hij zowel fysiek als mentaal (bijv. iemand helpen bij een verwerkingsproces zoals overlijden of een trauma). Hij probeert de prestaties van anderen te verbeteren, zoals het geheugen van een persoon, maar moet er wel nog veel mee oefenen om zijn 'recepten' te perfectioneren. Zijn probleem ligt daarbij dan vooral weer bij het aarde element, omdat hij moeite heeft met de ingrediënten. De fotosynthese van planten bevorderen lukt hem dan wel weer. Qua vechtkunst schiet Tiro dan weer te kort: verdediging lukt hem aardig goed. Hij zal simpele dingen zoals stenen muren optrekken om erachter te schuilen wel aankunnen. Een muur van aarde vergt dan weer wat meer inspanning. Aanvallen is voor hem een ramp, het enige wat hij kan is kleine brokjes aarde afstoten. Voor de rest zal Tiro zich dus tijdens een gevecht moeten zien te redden door zichzelf te blijven verdedigen n te hopen dat de andere partij uiteindelijk verzwakt.


ETCETERA
ox Tiro Florentine xo
Profiel bekijken