Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Blazers are cool
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 5:05 pm
Met een goedkeurende blik keek de korte jongen in de spiegel van de paskamer. Hij had een mooie blazer uitgezocht die hem dus echt, echt fancy stond - jammer genoeg had hij geen geld. Nou was dat niet zo'n groot probleem, want Cam had vroeger zo vaak gestolen. Wat wél een probleem was, was de verkoper die hem strak in de gaten gehouden had en die gezien had dat hij geen blazer aanhad toen hij de winkel inkwam. Zo makkelijk ging dit dus niet worden.
Waar hij een gelukje had, was dat hij een jas had, en daar deze blazer onderaan kon trekken. Minder geluk; hij had geen schaar bij zich om het kaartje eraf te halen. Met veel moeite lukte het hem toch het plastic labeltje eraf te breken en met een grijns op zijn gezicht trok hij zijn jas over het ding heen, waarna hij een goedkope onderbroek uit de winkel haalde en die afrekende.
De verkoper keek hem nog steeds erg oplettend aan, maar zag niets vreemds; hij kocht immers wat van zijn winkel, dus moest hij niet zo gaan doen, dat zou klanten wegjagen.
Cam knikte vriendelijk naar het meisje achter de kassa, die wat flirterig naar hem teruglachte. "Hay," zei hij en knipoogde, waardoor het meisje rood werd. Daar hielt de zestienjarige wel van, lekker keet trappen met meisjes en met hun gevoelens klooien - iets wat hem wel vaker in problemen leek te brengen dan winkeldiefstal.

Met zijn gloednieuwe blazer én onderbroek liep Cam de winkel uit. Toen hij de straat opliep, merkte hij dat de zon was gaan schijnen, en met een grimas trok hij zijn jas uit die hij bij zijn onderbroek in het tasje stopte. De blazer was nu goed te zien (en het was ook goed te zien hoe móói hij stond) dus liep Cameron snel van de winkel weg, de hoofdstraat op. Dat had hij mooi weer geflikt.
Uit het niets kwam er een andere jongen aangelopen, waar de zwartharige heel charmant tegenaan botste. Zijn groene ogen schoten boos naar de jongen, maar verzachtten iets toen hij merkte dat de ander best wel knap was. Haha, hallo daar.

+ 1e post voor Asher c:


Profiel bekijken