Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Cynae Iniga Veletti
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Vuur
avatar
Student


ma mei 18, 2015 7:15 pm

"Cynae Iniga Veletti"

GENERAL
[ NAME ] Cynae Veletti
[ NICKNAMES ] Cece, Cinnamon, Rush
[ GENDER ] Female
[ AGE ] Sixteen years - Four November
[ ELEMENT ] Fire
[ ENERGY ] Positive
[ YEAR ] Thirth year
[ BIRTH PLACE ] Cenarion

APPEARANCE
[ HAIR ] Brown hair to her waist with bangs
[ EYES ] Blue/Green
[ LENGTH ] 1.65m
[ BUILD ] Slim and curvy
[ CLOTHES ] A white blouse with a big dark grey jacket. A blue/green loose tie. A blue skirt, long black socks and black shoes.
[ SPECIAL ] She always wears a silver necklace

PERSONALITY

[ OVER ALL ] Cynae valt in een paar woorden te beschrijven. Dat komt omdat ze niet echt heel diepgaand is of een ingewikkelde persoonlijkheid heeft. Het woord druk is een prima beschrijving voor vrijwel haar hele persoonlijkheid. Ze heeft een eindeloze bron van energie, de kans dat je haar moe zult zien is dan ook erg klein. Vriendelijkheid zit standaard in haar persoonlijkheid, je moet haar al heel iets hebben aangedaan wil ze niet meer vriendelijk tegen je zijn. Ook is ze altijd vrolijk en positief waardoor ze dingen soms iets te rooskleurig in ziet.
[ LIKES ] Talking - Laughing - People - Sports
[ DISLIKES ] Fights - Everything that's boring - Staying quiet
[ FEARS ] Hurting others - being all alone


GESCHIEDENIS
Haar tijd in Cenarion was makkelijk te zeggen vredig. Beide ouders hadden een goede baan, ze behoorde dan ook tot een van de rijkere gezinnen uit het gebied. De familie Veletti was net niet rijk genoeg om daar om bekend te staan, maar wel rijk genoeg om zonder problemen te leven. Cynae zat op een lokale school in. Haar persoonlijkheid werkte niet in de rustige klassen van de school. De docenten daar hadden vaak een hekel aan haar aangezien ze de rustige lessen verstoorde. Al snel kreeg ze thuis les, ook zodat ze haar krachten wat meer onder controle zou kunnen houden. Alles wat ze buitens huis deed was sporten. Omdat ze niet stil kon zitten en haar ouders haar ook niet de hele dag aan konden zat ze op verschillende sporten. Zo kwam ze er ook achter dat ze best sportief ingesteld is en stak ze ook veel tijd in alle sporten waar ze aan deed. Daardoor had ze ook weinig contact met kinderen van haar leeftijd. Ze was dan ook opgewonden om naar Rikka High te mogen van haar ouders, waar ze inmiddels ruim een jaar les heeft.

Profiel bekijken