Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Allen Springs
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


wo mei 06, 2015 10:27 am

"ALLEN SPRINGS"

ALGEMEEN
[ NAME ] Allen Springs
[ GESLACHT ] man
[ LEEFTIJD ] 17
[ ELEMENT ] Vuur
[ ENERGIE ] Negatief
[ LEERJAAR ] vierdejaars
[ GEBOORTEPLAATS ] Te Corwald, in Aelanna, Eldara.
[ FAMILIE ]
Daphne Springs - moeder - 47
Daphne was jarenlang de enige vrouw in huis, moest orde zien te houden in de chaos die haar baldadige kinderen met goedkeuring van hun vader veroorzaakten. Doordat Nathan weinig gezag uitvoert is Daphne meestal de boeman die streng optreedt, maar tegelijkertijd is het ook een warme vrouw die ontzettend goed voor haar kinderen zorgt.
Nathan Springs - vader - 50
Hoe deze flierefluiter aan zo'n prachtige vrouw kwam was voor vele een raadsel, maar als je Nathan beter leert kennen zie je hoe charmant en goedlachs hij is. Nathan blijft altijd positief en ziet overal het goeie van in. Daardoor is hij een stimulerende persoon om mee om te gaan, die zijn zonen altijd aanspoorde om vooral te doen wat ze leuk vonden. Als Nathan zonder dwang van Daphne boos op je is weet je dat er iets echt goed mis is.
Fabian Springs - broer - 26
De oudste zoon, die al een aantal jaren gelukkig getrouwd is met een meisje uit de buurt. Fabian is sterk en lang en heeft die kracht vroeger ook veel gebruikt om zijn jongere broertjes onder de duim te houden.
Alexander Springs - broer - 24
Alexander lijkt het meeste op de tweeling, in de zin dat ook hij wel van een grapje houdt. Hij heeft nog geen enkele studie afgemaakt en is het grote voorbeeld van Allen, aangezien Alexander altijd doet waar hij zin in heeft en dat is momenteel een miezerig baantje als goochelaar.
Mathias Springs - broer - 22
Mathias ziet de wereld een tikje serieuzer dan zijn familieleden en is hard op weg carriere te maken in de hoofdstad van Aelanna.
Charlie Springs - tweelingbroer - 17
Deze twee roodharigen lijken als twee druppels water op elkaar. Ze kunnen het over het algemeen erg goed met elkaar vinden, al kunnen ze soms een tikje competitief worden, bijvoorbeeld als het om de aandacht van leuke meisjes gaat. Verder zijn ze bij docenten berucht om hun ordeverstorende imago en de vele (flauwe) grappen die ze uithalen.
Daniël Springs - broertje - 12
Daniël was zogezegd een teleurstelling, vanwege het friemeltje wat tussen zijn beentjes bungelde. Toch was de baby meer dan welkom en is Daniël uiteraard liefdevol in het gezin opgenomen.
Kate Springs - zusje - 10
En dan uiteindelijk toch, wonderbaarlijk genoeg. Kate is echt de beschermelinge van de familie, hoewel ze zelf graag stoer meedoet met de rest. Dit vechtertje heeft 6 broers die klaarstaan om haar te verdedigen tegen welke kwalijke bedoelingen dan ook, maar of ze die hulp zal accepteren is een ander verhaal.
[ RELATIE STATUS ]  It's complicated, small and blue.

UITERLIJK

[ HAAR ] Wilde oranje plukken haar staan alle kanten op, vurig en tja, slordig. Allen is vaak te lui om de moeite te nemen een kam te zoeken, hij stijlt zijn haar liever met een beetje water en zijn vingers.
[ OGEN ] Groen-blauwig
[ LENGTE ] 1,87
[ BOUW ] slungelig, redelijk sportief.
[ KLEDING ] Allen kleedt zich redelijk standaard; spijkerbroeken en simpele shirts, vaak gecombineerd met een openhangend vest. Af en toe zie je hem lopen met zijn versleten rugzak, maar of daar dan de juiste schoolspullen voor zijn lessen inzitten is weer een tweede vraag. De meeste kleding die hij heeft is door zijn moeder uitgezocht of heeft hij van zijn broers overgenomen. Het maakt hem verder ook weinig uit wat hij draagt.
[ EXTRA ] Allen heeft een sproetenkop, vooral in de zomer.

PERSOONLIJKHEID

Allen is impulsief, hij handelt sneller dan hij denkt en houdt daarbij geen rekening met de mogelijke risico's en gevolgen. Hij lacht veel, praat veel en heeft een goed gevoel voor humor (aldus hemzelf). Allen houdt ervan om Astrals aan het lachen te maken en haalt graag geintjes uit. Stunts die hij doet kunnen variëren van een totale make-over van het kantoortje van de schoolleiding tot een markeerstift en dwaze tekeningetjes. Hij verzamelt graag Astrals om zich heen en sluit snel vriendschappen.
Allen is erg sociaal en makkelijk in de omgang, maar als hij beslist heeft dat je een saai stuudje bent kan hij je behoorlijk te pakken nemen. Dat doet hij niet uit slechte bedoelingen, maar omdat hij zich slecht kan verplaatsen in Astrals met andere prioriteiten dan hemzelf en hij gewoon lol wil hebben. Daardoor kan hij soms als een pestkop overkomen. Bij leraren heeft hij de neiging om telkens de limieten te testen, om te kijken hoe ver hij kan gaan, wat zwakkere docenten tot waanzin kan drijven. Toch kan Allen leraren wel respecteren, als ze in staat zijn op de juiste manier met zijn wangedrag om te gaan, door de juiste balans tussen aardig en rechtvaardig te vinden.
Hij heeft verder relatief veel moeite met het leren van droge stof, waardoor hij dat liever niet doet. Praktijklessen kunnen hem vaak wat beter interesseren. Op toetsen komt hij vaak dom over en zelfs als hij het antwoord op een vraag weet heb je de kans dat hij een idioot grapje invult. Allen is een snelle denker, met orginele ideeën en een talent om met rare oplossingen te komen, maar die capaciteiten gooit hij liever in nutteloze zaken dan echt zijn best te doen op school. Al was het maar omdat je niet kan falen als je het expres niet probeert.
[ LIKES ] Feesten, dansen, eten, grappen uithalen, rondhangen met vrienden, praktijkles, grappenmakers, sporten, chaos veroorzaken, Astrals irriteren door op willekeurige momenten sparkles tevoorschijn te toveren.
[ DISLIKES ] Regelneukers, wijsneuzen, saaie Astrals, slaapverwekkende lessen, consequenties van zijn daden, klassieke muziek, leraren, opletten in de lessen.

GESCHIEDENIS
Allen groeide op in een groot gezin vol met drukke roodharige jongens. Eén daarvan was altijd aan zijn zijde, Allen en Charlie waren een geweldig duo. Samen leerden ze op school eerder vliegtuigjes vouwen dan de grammatica, perfectioneerden ze het propjes schieten en kwamen ze meermaals in de problemen. Allen was een echte wildebras, bomen klimmen, vuurtjes stoken en per ongeluk ruiten intrappen met een voetbal, het is hem allemaal overkomen. En dat maakte zijn jeugd behoorlijk gelukkig.  

Als kleine brugpieper startte hij op een normale middelbare school, maar toen Alexander uitvond dat hij toffe dingen met zijn element kon uithalen wist hij ook Allen's interesse te wekken. Hij bleek het o zo toepasselijke vuur-element te bezitten, wat ook wel logisch was gezien hun familie geschiedenis. Allen gebruikte zijn element vooral in combinatie met de energie die hij bezat, in het begin onbewust, maar later kreeg hij het steeds meer in de vingers. Vlammetjes waren leuk om je handen aan te warmen, maar als je die vlammen steeds kleiner en stabieler maakt en dan de golflengtes manipuleert heb je kleurtjes. En hij bleek zelfs in staat om tijdelijk lichtbronnen uit te schakelen, wat ook goed van pas kwam als clown van de klas: Licht uit - taart in iemands gezicht - licht aan. Tadah!
Zodra Allen in de tweede klas van de middelbare school zat vond zijn moeder het wel welletjes geweest. Nu was het tijd om te leren dat elementen niet bedoeld waren om te spelen, maar serieuze krachten waren. Dus werd de tweeling zonder pardon op de trein naar Amabele gezet, om daar Rikka High onveilig te maken.

Op Rikka High ontmoette hij Astrals van over de hele wereld, maakte hij vrienden en was al snel helemaal op zijn plaats. Zijn beste maatje blijft natuurlijk altijd Charlie, maar algauw vonden ze gezamenlijk andere plaaggeesten die hen hielpen wat leven in de brouwerij te blazen en het schoolhoofd gek te maken. Op wonderbaarlijke wijze weet hij telkens zijn cijfers net hoog genoeg op te krikken om niet te blijven zitten en elke zomervakantie vergeet hij vakkundig de kennis van het vorige jaar weer. Allen en Charlie zijn ruim een half jaar weg van school geweest om in Corwald een dwaas avontuur mee te maken, waarbij de jongens het voor elkaar hadden gekregen de gemeente te overtuigen hen de interim-directie van een plaatselijke school te maken, aan hun moeder vertellend dat het een stage betrof. Nadat ze het daar te bont hebben gemaakt wordt de tweeling weer teruggestuurd, waar ze flink moeten aanpoten om het jaar te halen. De enige reden dat hij daar zijn best voor doet is omdat hij deze onzin anders nogmaals moet volgen, maar dan met jonkies.
Allen houdt zich momenteel druk bezig met sporten, dronken worden, gekke dingen doen en zijn kater uitslapen, terwijl hij net genoeg lessen volgt om (hopelijk) niet geschorst te worden.Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hello there!~Allen&Charlie