Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Aubree Kingston
https://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


wo mei 06, 2015 9:34 am

name: Aubree Kingston
meaning: Elfenkoningin
nicknames: Bree, Darwin, Kingston, the Whiskey Princess

age: 16 geboren op 12 september
gender: Vrouwelijk
orientation: Heteroseksueel

element: Water
first language: Íslenska/ Ijslands
hails from: Elion

magical abilities: Het manipuleren van water & genezen
inherited abilities: Groeit kieuwen onder water

first impression: Tegenstellingen. Ze is een meisje, kleedt zich als een jongen. Ze gedraagt zich zelfstandig en zelfverzekerd, ze is onzeker en instabiel. Het blijkt uit haar ineengedoken houding, het haar voor haar gezicht en de sombere uitdrukking op haar gezicht. Aubree straalt tegenstellingen uit, hoe graag ze het ook zou verbergen.
body: Ze is benig, heeft geen rondingen, maar scherpe randen. Bree is een en al schouders, ellebogen, ribben, heupbeenderen en knieën. Het meisje heeft weinig op haar voorgevel en ziet er ondanks al die hoeken nog steeds uit als een jongen - rechttoe rechtaan. Ze is in het geheel niet al te lang (ca. 1’65), maar in verhouding tot haar torso zijn haar armen en benen lang en slungelig. Combineer dat alles met een huid zo bleek dat je haar aderen als blauwe rivieren door haar lichaam kan zien lopen en je hebt Aubree. Mooi is haar lichaam niet.
face: Het vrouwelijkste gedeelte aan haar is dan toch haar gezicht. Het is een ietwat spits gezicht waar haar lichtpaarse ogen de dominante factor zijn, omlijst door haar niet-zo-verzorgde wenkbrauwen. Ze heeft een kleine neus en een mond die meestal in een rechte, verveelde streep getrokken is. Haar gezicht is net zo bleek als de rest van haar lichaam, dus ze heeft aardig wat geluk gehad met het feit dat haar huid zuiver is en ze weinig tot geen last heeft van imperfecties.
hair: Bree’s haar kan in de winter nog doorgaan voor heel, heel licht blond. In de zomer wordt echter duidelijk dat er praktisch geen pigment in haar haar zit en wordt het door de zon zo gebleekt, dat het praktisch wit is. Het hangt in steile lokken langs haar gezicht, tot net onder haar kaak. Ze heeft het een tijd lang zelf geknipt en dat is nog steeds te zien aan de ongelijke lagen en de half-mislukte pony die nu als bles voor haar voorhoofd hangt. Haar haar is dun en vrijwel onmogelijk te stijlen in iets anders dan een miniscuul staartje of een ingewikkeld verhaal met duizenden schuifjes.

attire: Veel heeft het meisje niet om te onthullen, dus verhult ze zichzelf maar. Bree draagt geen jurken of rokken, houdt het op broeken (kort of lang, dat maakt haar niet uit). T-shirts zonder print, gebreide truien, gympen of kisten en vesten zijn haar uniform. Vaak is alles net een klein beetje te groot, soms zijn het niet eens kleren voor meisjes maar heeft ze het op de jongensafdeling gekocht. Het maakt haar niet zoveel uit wat ze draagt, zolang het maar makkelijk zit en in haar kleurenpalet past. Donkerblauw, zwart, grijs, wit, roze en paars. Soms kijkt donkergroen om de hoek, maar vaak niet. Opvallend is ze niet qua kleding.
accessories: Aubree heeft nooit veel met armbanden of ringen of kettingen gehad, laat staan dat ze haar oren gepierced heeft. Nee, accessoires zijn niet haar ding.. Ze wil nog wel eens een sjaal omslaan, of een haarband in haar doen, maar daar houdt het op.
cosmetics: Ze ziet er niet uit als een meisje wat make-up gebruikt, maar toch heeft ze een aantal kleine dingetjes naast haar spiegel liggen. Hoewel ze het niet dagelijks draagt, gebruikt ze af en toe mascara en/of eyeliner. Het meisje vindt zichzelf mooi met zwarte of donkerpaarse lippen, maar draagt dat alleen als ze zich zeker genoeg voelt – wat niet vaak is. Haar nagels, hoewel ze vaak te kort zijn voor een echte manicure, lakt ze zwart of grijs om de rouwranden te verbergen.

defining traits: Perfectionistisch – Jongensachtig – Nieuwsgierig – Verstandig – Teruggetrokken
character description: Op z’n zachtst gezegd is Aubree een rommeltje. Half volwassen en half een kind, ze is een en al verwarring en verwachtingen. Verwachtingen die, zoals je waarschijnlijk al kan voorspellen, veel te hoog zijn. Bree is een ongeduldige perfectionist, wil alles perfect doen maar heeft er moeite mee als er ook maar een tegenslag is. Ze lijkt altijd alles onder controle te hebben, maar staat in werkelijkheid onder ontzettend veel druk. Die druk komt niet eens van haar ouders of van leraren, nee, die druk komt van haar eigen drang om alles goed te doen. In Aubree’s ogen komt goed naar wie goed doet, dus als ze alles goed doet, komt alles goed.
Ondanks haar onrealistische verwachtingen van het leven is ze in vele opzichten een praktisch Astral. In haar denken en doen is Bree vrij mannelijk: is er een probleem, dan los je het op. Nu zeg ik niet dat ze geen bitchy meisje kan zijn, ik zeg dat ze het meestal niet is. Ze probeert problemen niet groter te maken dan ze zijn en denkt in oplossingen. Dat is niet het enige jongensachtige aan haar: ze voetbalt liever dan dat ze danst, ze leest liever avonturenverhalen dan romantische dramas. Ze kan voor zichzelf opkomen en probeert zo onafhankelijk mogelijk te zijn.
Hoewel Aubree niet nieuwsgierig is naar andere Astrals, is ze wel geïnteresseerd in de rest van de wereld om haar heen. Ze vindt het heerlijk om uit te vinden hoe iets in elkaar zit en besteedt het grootste deel van haar vrije tijd dan ook aan het leren van nieuwe dingen. Ondanks haar antisociale instelling kan ze ook heel geïnteresseerd zijn in iemands leven, zolang de ander maar verhalen verteld en zij alleen hoeft te luisteren. Van zelf praten houdt ze niet en van Astrals die nieuwsgierig zijn naar haar ook niet – ze houdt alleen van het ontdekken van dingen.
Haar drang om snel volwassen te worden heeft geleid tot een verstandige kijk op de wereld. Ze neemt niet snel risico’s, denkt voordat ze doet en soms kijkt ze liever toe dan dat ze helpt, gewoon omdat ze weet dat de situatie al verloren is. Af en toe komt ze eng pragmatisch over, is ze te logisch. Aubree heeft een moeilijke relatie met regels – ze wil zich er altijd aan houden, zelfs als er een uitzondering nodig is. Vaak onderdrukt ze haar gevoel en volgt ze de regels, wat misschien verstandig is, maar niet altijd handig.
Ze is geen open kind. Bree houdt zich voornamelijk met zichzelf bezig, op een niet-egoïstische manier. Ze praat weinig over zichzelf of over haar leven, praat in het geheel erg weinig. Ze is een stil, teruggetrokken kind, een muurbloempje. Ze heeft er geen problemen mee, vindt het wel fijn. Ze komt moeilijk uit haar schulp en heeft een vrij kleine comfort-zone, waardoor sociale interactie nog aardig bemoeilijkt wordt. Soms probeert ze het, maar meestal faalt ze in het leggen van contact. Ze wil het eigenlijk liever niet, vindt Astrals te ingewikkeld.
flaws: Ze verwacht teveel. Bree verwacht teveel van de wereld en ze verwacht teveel van zichzelf, maar met de teleurstellingen die ze tegenkomt gaat ze slecht om. Ze wordt er boos om, wordt er borderline depressief van als ze iets niet bereikt en pusht zichzelf keihard om het dan toch nog “goed” te kunnen maken.

hobbies: Lezen – Leren – Sporten – Zwemmen – Wandelen – Vioolspelen – Dingen ontdekken – Voetbal – Breien – Dichten – Vertalen
likes: Oude boeken – Peren – Buitenlucht – Grote honden – Avonturen – Haardvuren – Winterkou – Sneeuw – Onweer – Charles – Salamanders – Salades – Gedichten – Griekse/Latijnse teksten – Rukwinden – Te grote truien – Zelfgebakken taart
dislikes: Astrals die geen rekening houden met anderen – Dronken zijn – Pittig voedsel – Gebroken nagels – Aardbeien – Kleine honden – Zomers – Zweten – Linedancing – Countrymuziek

family:
Vader: Aubree en haar vader hebben altijd een ietwat afstandelijke, maar goede relatie gehad. Hij was weinig thuis, maar als hij thuis was, dan was Bree zijn kleine prinsesje en kocht hij speelgoed voor haar. Hij heeft haar jongensachtige kant altijd geaccepteerd en heeft nooit geprobeerd om dat te veranderen in een meisje wat jurken droeg, wat Bree waardeerde. Na de scheiding is hun relatie onder druk komen te staan, omdat Aubree het ontzettend zwaar heeft met haar ouders die uit elkaar gaan en het constante getrek aan haar om een kant te kiezen.

Moeder: Waar Aubree nog goed met haar vader overweg kon, kon ze dat niet echt met haar moeder. De vrouw wilde dolgraag een dochter en heeft het dus altijd jammer gevonden dat Bree niet een meisje-meisje was. Vaak kocht ze jurken voor Aubree, probeerde feestjes te organiseren waar haar dochter met wat verfijndere meisjes kon omgaan, maar het mocht niet baten. Bree was en bleef een jongens-meisje. Sinds de scheiding is hun relatie alleen nog maar slechter geworden, maar ergens heeft het meisje medelijden met haar moeder. Niet genoeg om haar kant te kiezen, maar ze weet wel dat haar moeder het gevoel heeft dat ze meer van haar vader houdt dan van haar. Dat klopt waarschijnlijk ook.

Broer: Charles is Aubree’s broer en eigenlijk degene die haar heeft opgevoed. Hun band is sterker dan die van een normale broer en zus, ondanks de zeven jaar die de twee van elkaar verschillen. De jongen heeft een telepathische gave waarmee hij nog geregeld met zijn zusje praat, hoewel de afstand hem behoorlijk wat hoofdpijn bezorgd. Op het moment studeert hij in haar thuisstad en telkens als Aubree naar haar huis gaat, verblijft ze in zijn appartement in plaats van bij een van haar ouders. Gewoon, omdat hij meer voelt als familie dan haar eigenlijke ouders.
past: It was a little bit shitty. Forever wip.

Profiel bekijken