Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[ Quick Start ] Snel aan de slag!
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


wo mei 06, 2015 2:08 am

"Quick Start"

Inleiding

Welkom op After the Fall! Wil je gauw beginnen? Gebruik dan dit topic om een overzicht te krijgen van alle informatie. Per onderdeel vind je een korte samenvatting en als je meer wilt weten over een onderwerp klik je gewoon op de bijgevoegde link!

Informatie

[ Site ]
After the fall, ook wel ATF, is een text-based roleplaying forum. Roleplay is het Engelse woord voor rollenspel en heel simpel gezegd speel je dus ook een 'rol'. Welke rol? Dat is geheel aan jou: je bent op ATF vrij om je eigen personage te creëren en hiermee deze wereld te bewandelen en te ontdekken door te schrijven met andere personages. Natuurlijk zijn hieraan een paar regels verbonden. Als je nog niet zo goed weet hoe rpg’en precies in zijn werk gaat kun je een kijkje nemen in de oefenruimte, waar men je verder zal helpen.

ATF focust zich op de middelbare school Rikka High en de bewoners hiervan. Dit betekent dus dat je een leerling of een docent speelt. Een docent mag je echter niet zomaar aanmaken, daarvoor moet je een aanvraag doen. Zie daarvoor dit topic. Leerlingen zijn 14 tot 20 jaar oud en wonen op de campus van Rikka High. In de weekenden en de vakanties is het mogelijk naar huis te gaan. De schoolregels zijn hier en meer informatie over de school zelf hier.

[ Elementen en Energie ]
Hetgeen wat ATF bijzonder maakt is dat je de mogelijkheid krijgt om in de huid te kruipen van een Astral: Astrals verschillen niet zoveel van ons, maar ze hebben de beschikking over elementen en energiestromingen.
Iedere Astral heeft energie in zich, negatief en positief. In sommige gevallen is deze energie perfect in balans, maar dit kan enkel voorkomen bij Astrals zonder element. Deze Astrals beschikken over zowel positieve als negatieve energie. Deze soort Astral is echter maar zeldzaam en vele beheersen één element en één energie. De elementen die bekend zijn op ATF zijn aarde, lucht, water en vuur.
Een Astral mag maar één element hebben, twee is niet mogelijk - ongeacht de afkomst.
Meer informatie over dit onderwerp kun je in dit topic vinden.

[ De wereld Dünya ]
Dünya is een relatief grote planeet, waar 1 maan genaamd Aere omheen cirkelt. De wereld wordt opgedeeld in 5 continenten, Eldara, Nimriande, Iriolis, Elion en Cenarion[/i], die elk hun eigen klimaat en overheersende inwoners hebben. De dieren en planten die op Dünya voorkomen zijn grotendeels hetzelfde als in onze wereld, maar ook dieren en planten die hier als fantasie beschouwd worden - zoals eenhoors, feniksen en mandrogora's - leven in Dünya. Dünya is relatief modern, maar technologie zoals internet, vliegtuigen enzovoorts bestaan niet - meer informatie hierover is in dit topic te vinden.

[ Geschiedenis ]
Dünya is een planeet met een rijke geschiedenis. Het begon met vele elementen, waarvan er van ieder element twee origins waren (een positieve en een negatieve): de allereerste Astrals die beschikking hadden over dit element. Er was ook één origin die alleen was en geen tegenpool had: de origin van zowel negatieve als positieve energie, Rikka.
Twee origins raakten geobsedeerd met de macht die ze bezaten en besloten hun zielen samen te laten smelten: het resultaat was een Astral die beiden energieën bezat én een element. Het duurde niet lang of er begon instabiliteit op te treden, maar de samengesmolten origin liet zich hierdoor niet tegenhouden. Vele elementen werden uitgeroeid en de laatsten die overbleven waren de elementen die er nu nog bestaan op Dünya: aarde, lucht, water en vuur.
Na lang overleg besloten deze vier elementen hun kracht te bundelen samen met de origin van beiden energieën en begon een jarenlange oorlog. Ze wonnen de oorlog, maar verloren Rikka, die zich voor de vrede opofferde. Hierna besloten ze Dünya op te delen in vijf continenten: voor ieder element een en voor de Astrals zonder element.
Jaren gingen voorbij en veel contact tussen de verschillende continenten was er niet, tot de origin van vuur besloot dat ze een eerbetoon moesten geven aan Rikka en op zijn minst konden proberen om haar ideeën over een wereld die in harmonie leefde een kans te geven. De 'muren' tussen de continenten verdwenen en verschillende elementen begonnen zich te mengen. Eldara, voorheen het continent van de elementlozen, werd al snel het centrale continent van Dünya. Een paar jaar na de samenvoeging werd er een school opgericht ter ere van Rikka: Rikka High. Een school waar iedere Astral welkom is en waar er ook meer naar het individu wordt gekeken: niet alleen naar het element, maar ook naar de energie.
Het volledige verhaal is hier te vinden.

[ Lessen ]
De lessen die op Rikka High gegeven worden gaan over de twee energieën en de vier elementen. Daarnaast zijn er nog algemene vakken: 'Gym en Survival' en 'De flora en fauna van Dünya'. Alle Astrals kunnen zich inschrijven voor de algemene vakken, maar het hangt van je energie/element profiel af welke specifieke vakken je kunt kiezen. Voor ieder vak is er een aparte docent, zodat van iedere kracht de basis geleerd kan worden. Daarnaast worden er combinatielessen gegeven, zodat Astrals zich kunnen specialiseren. Zo leer je met een les aarde en positieve energie bijvoorbeeld planten te laten groeien. Meer hierover is hier te vinden.

[ Onduidelijkheden ]
Heb je na het lezen nog vragen of opmerkingen? Maak dan een topic aan bij de balie of spreek een van de teamleden aan, dan helpen we je graag verder.


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken