Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[ Algemene Info ] Elementen en Energieën
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


wo mei 06, 2015 2:00 am

"Elementen en Energieën"

Energieën

Energie is wat het leven op Dünya heeft gecreëerd en gemaakt tot wat het is. In de loop der tijd hebben enkele wezens geleerd hoe ze deze krachtvorm moeten sturen en verbuigen naar hun wil, waaronder ook de mensheid. De connectie tussen de wezens en deze levensenergie hebben sommigen Astrals zo kunnen ontwikkelen dat ze hier speciale krachten mee kunnen uitoefenen en kunnen gebruiken naar hun eigen voordeel. Iedereen is met deze energie geboren, waarbij het gebruik hiervan bij ieder individu anders en uniek is, afhankelijk van hoe deze krachten zich aan het gebonden lichaam geven.
Er zijn twee verschillende soorten energiestromingen; positief en negatief. Meestal is een menselijk lichaam enkel gericht op één van deze stromingen, maar er zijn gevallen waarbij beide stromingen in het menselijk lichaam voorkomen.

[ Positief ]
Een positieve energiestroming wordt voornamelijk gebruikt voor stimulatie en een betere geleiding. Dit houdt in dat Astrals met deze stroming zich voornamelijk focussen op het verbeteren en laten groeien. Zo zijn verscheidene Astrals met positieve energie ook zeer succesvolle doctoren geworden, omdat zij de kracht hebben om het genezingsproces extra te stimuleren en sneller te laten verlopen. Maar het verbeteren van lichamelijke resultaten stopt natuurlijk niet alleen bij het laten genezen van verwondingen. Astrals met deze gave staan er ook om bekend om hun eigen lichaam (of die van anderen, als ze zich genereus genoeg voelen) te stimuleren in hun prestaties en vermogen, waardoor ze extra kracht en snelheid op kunnen wekken. Hun grenzen kunnen veel verder reiken dan die van wie dan ook.
Energie die Astrals met deze stroming van buitenaf stimuleren, kan omgezet worden in krachtige energievelden en barrières, die als goede bescherming kunnen dienen. Ook kunnen ze het twisten tot energiestoten en stralen, die als zeer efficiënte aanvallen van dienst kunnen zijn.
Astrals met deze stroming zijn dus dat met de kracht om extra stimulatie toe te voeren niet enkel zeer gewild en geliefd als helers, maar worden ook gevreesd omdat ze sterke vechters kunnen zijn door hun verbeterde kracht.

[ Negatief ]
Een negatieve energiestroming wordt veelal gebruikt voor de kracht van manipulatie en beïnvloeding van stromingen van buitenaf. Zo maken Astrals met deze stroming gebruik van het aanpassen van energieën, wat ze ook wel fantastische saboteurs kan maken. Hierdoor zijn ze ertoe in staat om illusies en dromerige waanbeelden op te roepen, waarmee ze hun tegenstanders de grootste verwarringen aan kunnen brengen. Of ze dit doen door middel van mooie droombeelden of onaangename nachtmerries, hangt helemaal van hen af.
Het effect van de illusies sterken sommigen wat aan met een andere gave waar ze beschikking over hebben; telepathie. Goed getrainde Astrals kunnen gedachten van anderen binnen dringen en hun eigen gedachten in hen planten. Zeer goed getrainde Astrals met deze stroming kunnen de gedachten van anderen zelfs leren lezen en begrijpen.
Maar de kracht van negatieve energie ligt niet enkel bij gedachtes en dromen. Waar positieve energie juist de lichamelijke krachten kan verbeteren en stimuleren, kan negatieve energie dit effect zeer efficiënt omkeren. Een sterk lichaam kan met de juiste invloeden aangestuurd worden tot een wankel, verzwakt stukje hopeloosheid. Het gevoel van ziekte kan worden toegepast door zij die zich hierin verdiept hebben, waardoor Astrals met deze stroming vervelende pijntjes in de akeligste lijdenswegen kunnen omzetten.

[ Beiden ]
In sommige, speciale gevallen worden kinderen geboren met een beheersing over beide energiestromingen. Dit is een bijzonder fenomeen, iets wat enkel lijkt te gebeuren bij Astrals die geboren worden zonder de gave om een element te besturen.
Wanneer beide stromingen in een zekere balans zijn in het menselijk lichaam, ontstaat er een geheel nieuw soort stroming. Dankzij de balans in de energieën zijn deze Astrals ertoe in staat om energie zelf om te zetten en te ontwikkelen. Deze Astrals beschikken niet over dezelfde gave die Astrals met enkel positieve, of negatieve energie uit kunnen oefenen. Hun energie gaat voorbij stimulatie en manipulatie en wordt omgezet in het creëren zelf. Zij kunnen een connectie leggen met energie die niet leeft en kunnen het vanuit hun eigen energiebron omzetten in iets dat beweegt en luistert naar hun wil. Dit soort creaties kunnen vergeleken worden met een soort geesten die door deze Astrals opgeroepen en aangestuurd worden.  Ze krijgen een vorm en een structuur, die even verschillend kunnen zijn als de Astrals zelf. Vaak genoeg krijgen deze entiteiten dierlijke vormen toegewezen, hoewel sommigen met bijna monsterlijke schepsels op de proppen komen. Hoe rijker de verbeelding en hoe sterker de connectie, hoe verder dit soort opgeroepen vechters kunnen gaan.
Maar het blijft niet enkel bij het oproepen en aansturen. Bij sommigen Astrals met deze stroming kan er ook goed een connectie gelegd worden met de energieën die niet meer als levend door de wereld gaan. Geesten van zij die het leven verlaten hebben, maar nog rondzwerven tussen de Astrals als onzichtbare kunnen door Astrals met het speciale talent niet alleen gezien, maar ook aangesproken worden. Astrals met dit talent komen niet veel voor, maar dit betekent niet dat er geen speciale aandacht aan gegeven zal worden.

Elementen

Op Dünya beschikt een deel van de bevolking over de gave om een element te sturen en te manipuleren naar zijn of haar wil. Deze krachten worden doorgegeven met genen, waarbij het mogelijk is dat soms een generatie wordt overgeslagen en elementloos blijft.
Het gaat hierbij om de elementen: aarde, lucht, vuur en water. Op Dünya heeft dit zich zo ontwikkeld dat het een onderdeel is geworden van het dagelijks leven, waarbij Astrals zeer afhankelijk zijn geworden van deze krachten. Uitvindingen zijn dankzij deze zegening tot stand gekomen en het heeft de wereld gemaakt tot wat zij vandaag de dag is.

[ Specialisaties ]
Astrals die geboren zijn met de gave om een element te sturen, beschikken helaas niet over dezelfde vaardigheden als de elementloze Astrals. Zij zullen niet de geweldige illusies kunnen creëren, noch zullen ze er toe in staat zijn om zulke goede connecties met verschillende energiestromingen te leggen van buitenaf. Hun energie ligt verbonden aan hun element, waardoor zij dit niet los kunnen gebruiken. Wat ze wél kunnen, is hun energie bundelen met de kracht van hun element, waardoor er bijzondere specialisaties gecreëerd worden. Hieruit ontwikkelen zich nieuwe wendingen en elke dag worden er nieuwe specialisaties ontdekt. Hier volgen een paar specialisaties die het meest voorkomen bij het element en de gebundelde energiestroming.

[ Aarde ]

Positief - Planten
Met stimulatie van positieve energie in de aarde beschikken sommige aardestuurders over de gave om planten te laten groeien en ontwikkelen. Wanneer een aardestuurder hier zeer gedreven in is, kan hij zelfs de dorste, droogste woestijngebieden omtoveren tot een gevulde bloementuin.

Negatief - Metaal
Dankzij de manipulatie die met negatieve energie toegepast kan worden op de aardeonderdelen die in gezuiverd metaal zijn achtergebleven, zijn Astrals met deze specialisatie er toe in staat om metaal te sturen. De zuiverheid van het metaal wordt een steeds kleinere uitdaging voor de stuurders die beter zijn gedreven in deze specialiteit.

[ Lucht ]

Positief – Geluidsgolven
Met de extra stimulatie van positieve energie kunnen de trillingen in de lucht aangepast en omgezet worden, waardoor geluid zelf gemanipuleerd kan worden met deze combinatie. Sommige Astrals kunnen zelfs infrasounds aansturen, wat ze zeer gevaarlijke tegenstanders kan maken. Zeker als ze weten hoe ze deze trillingen zo kunnen aansturen dat het lichaam ernstige schade kan lijden door de trillingen.

Negatief – Zwaartekracht
Het omzetten en onderdrukken van de lucht met negatieve energie zorgt ervoor dat sommige Astrals de zwaartekracht om kunnen zetten naar hun wil. Hoe beter de specialiteit is ontwikkeld, hoe groter de zwaartekrachtvelden gemaakt kunnen worden en hoe langer dit effect toegepast kan worden.

[ Water ]

Positief – Helen
Astrals die enkel beschikking hebben over de kracht om specifiek positieve energie te manipuleren zijn zeker niet de enige die een helende gave hebben. Met positieve energie in de vloeistof gevestigd, functioneert het water als een katalysator die de energie over (of soms zelfs dóór het lichaam) kan laten geleiden, waardoor het effect op de verwondingen toegepast kan worden.

Negatief – Bloed
Een specialisatie van water, waar sommigen nog wat twijfelend naar kijken, is bloedsturing. Door het bloed van de Astrals stroomt een kleine hoeveelheid aan energie, wat Astrals met de combinatie negatieve energie en water kunnen sturen en buigen naar hun eigen wil.

[ Vuur ]

Positief - Bliksem
Ontlading en uitbarstingen worden in dit element mogelijk wanneer er genoeg stimulatie en aanpassingen worden toegepast, waardoor het mogelijk is om bliksem te kunnen creëren. Met de juiste hoeveelheid aan controle kunnen de zeer getalenteerde Astrals hiermee heuse lichtshows opzetten.

Negatief - Temperaturen
Vanuit het element zelf kunnen Astrals met negatieve energie de hitte trekken en bij of zelfs in iets plaatsen, waarmee ze de temperatuur van sommige objecten kunnen manipuleren. Als een Astral hier genoeg in heeft getraind, zou hij het gekozen object zelfs kunnen laten smelten tot niks meer dan drab.


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken