Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Aislin Guldborg
http://i57.tinypic.com/2zzqpg8.png

17 hele jaren~
Negatief
Lucht
avatar
Administrator


zo mei 03, 2015 2:25 am


//Algemeen//

Volledige naam: Aislin Guldborg
Roepnaam: Aislin
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Hetero
Leeftijd: 17 jaar
Geboortedatum: 3 mei
Afkomst: Iriolis
Sterrenbeeld: Stier
Energie: Negatief
Element: Lucht

//Uiterlijk//

Lichaamsbouw: Altijd al had Aislin een magere bouw. Ze is net een lange, dunne lat, waardoor er niet al teveel rondingen zichtbaar zijn. En zelfs voor het beetje wat er zit, doet ze haar best om het wat verborgen te houden. Ze heeft er een hekel aan als er naar haar gestaard wordt op zo een manier.
Verder is er niet veel bijzonders op haar lichaam aan te merken. Ze is niet bijzonder lang voor de gemiddelde vrouw, heeft ondanks in verhouding redelijk lange benen, maar daar blijven de bijzonderheden bij.
Haarkleur: Houtskoolzwart
Haarstijl: Stijl, met wat slag erin. Wanneer het buiten vochtig is, pluist het en springt het alle kanten op.
Oogkleur: Kristal –tot ijsblauw.
Huidskleur: Blank, met op haar gezicht lichtelijk wat sproetjes.
Lengte: 1 meter 71
Gewicht: 54 kilogram


//Persoonlijk//

Familie:

Moeder – Gia Martzen – 48 jaar
Het onderwerp ‘moeder’ is meestal iets wat Aislin het liefst een beetje vermijd. Toen ze 9 jaar was gingen haar ouders uit elkaar, omdat Gia betrapt werd met een ander. Een vorm van verraad wat Aislin haar moeder nooit heeft kunnen vergeven. Ze probeert haar zo min mogelijk vaak te zien en te bezoeken, hoewel de standaard bezoekjes met kerst en verjaardagen natuurlijk onvermijdelijk blijven.
Ondanks Aislin’s negatieve kijk op haar moeder, probeert Gia haar kinderen natuurlijk zo vaak mogelijk te zien en bij zich te trekken. Ze is en blijft immers een moeder die trots is op haar kinderen.

Vader – Nicco Guldborg – 46 jaar
Een trotse, koppige boer, die altijd meer van de daden, dan van de woorden is geweest. Zoals veel mannen heeft Nicco het er altijd moeilijk mee gehad om zijn gevoelens met woorden uit te drukken. Opgevoed volgens oude tradities, is hij iemand die slecht tegen veranderingen kan en knarst dan ook vaak met zijn tanden wanneer zijn rebelse, vurige dochter met gekke toekomstplannen aan komt zetten. Desondanks houdt hij zielsveel van zijn kinderen en is er niks wat hij niet voor ze over zou hebben. Wat hun keuzes ook zijn, hij probeert ze altijd zijn volle support te geven. Hoe moeilijk dat soms ook voor hem mag zijn.

Broers – Brion & Falco Guldborg – 22 jaar
De oudere tweelingbroers van Aislin. De relatie die ze met haar broers heeft is de typische haat/liefdes verhouding die vaak tussen broers en zussen hangt. Ze dagen elkaar continu uit, timmeren elkaar de grond in, vliegen elkaar vaak in de haren, maar gaan tegelijkertijd ook voor elkaar door het vuur. Hoewel dat laatste natuurlijk lang niet zo vaak te zien valt.
De tweeling is de grote rede dat Aislin zo grofgebekt is geraakt. Het was altijd twee- tegen één, waardoor ze zich altijd goed moet weten te weren tegen het brutale, scherpe duo. Ze moet altijd op scherp staan om ook maar iets van kans te hebben tegenover de twee, omdat ze anders zo over haar heen kunnen lopen.

Houd van: (Rock) Muziek // Muziek maken  // Skaten // Vloeken // Films kijken // Honden // Schildpadden // Motoren // Snelle voertuigen // Vliegen // Uitslapen // Het platteland // Junkfood // Pizza // Cake(!)
Haat: Een discussie verliezen // Niet serieus genomen worden // Zeurende Astrals // Lange schooluren draaien // Huiswerk // Verliezen // Theorielessen
Hobby’s: (Akoestische) gitaar spelen // Op de motor/quad crossen // Rallyrijden // Skateboarden // Films kijken
Karaktereigenschappen: Opgewekt // Brutaal // Uitdagend // Sarcastisch // Humoristisch // Onhandig // Koppig // Bot // Zelfverzekerd // Optimistisch // Druk // Liberalistisch // Prettig gestoord // Recht door zee // Spontaan // Scherp
Karakteromschrijving: Aislin is iemand die graag de dingen vanaf een humoristische kant bekijkt. Ze houdt ervan om te lachen en om Astrals aan het lachen te krijgen. Ze wordt dan ook vaak als een echte levensgenieter gezien, die het glas halfvol ziet.
Ze is opgewekt en doet graag meerdere dingen tegelijk, waardoor ze nog wel eens als een druk geval over komt. Kan vervelend zijn volgens sommige, maar anderen nemen die positieve energie dan juist van haar over en vinden haar een fijn gezelschap.
Een wat negatiever punt, is dat Aislin een grote mond heeft. Ze flapt er graag uit wat ze van iets vindt, terwijl niet iedereen altijd haar mening op bepaalde moment kan waarderen. Daarbij is het meisje niet al te subtiel, waardoor ze dingen die ze zegt nogal bot en recht door zee over komen. Zo werkt ze soms niet alleen zichzelf, maar ook anderen in de problemen. Het is dan ook geen wonder dat ze bijna altijd wel blauwe plekken heeft, of zo nu en dan de ziekenzaal binnen strompelt met een bloedneus, of een tand door der lip.

Verleden: Aislin is geboren en getogen op de schapenboerderij van haar vader. De boerderij is al voor zes generaties het trotse eigendom van de familie Guldborg en Aislin had zich geen betere plek om op te groeien kunnen wensen. Ja, het ligt wat ver bij de bewoonde wereld vandaan, maar de vrijheid die de familie op de boerderij heeft maakt dat dubbel zo goed.
Op de boerderij worden schapen gehouden en de hele familie draagt zijn steentje bij aan het werk op het erf. Ook de kinderen zijn daar nooit een uitzondering bij geweest. Al vanaf het moment dat Aislin en haar broers konden lopen, werden ze meegebracht naar de stallen en weilanden, waar ze al vroeg meekregen hoe de dingen werkte. ‘Werken is goed voor je, word je hard van!’ En met dat motto groeide de kinderen op. Hoe ouder ze werden, hoe meer ze mee moesten helpen. Ook op schooldagen gold dezelfde regel. ‘Thuis? Huiswerk af? Mooi, dan mag je me komen helpen in de stallen.’ Er valt immers altijd wel wat te doen op de boerderij. Maar toch hadden de kinderen geen hekel aan het werk. Het was iets wat ze vanuit de wieg hadden meegekregen. Voor hun was het iets wat gewoon bij hun dagelijkse routine hoorde. Ze leerde er letterlijk mee leven.

Gia, Aislin’s moeder, begon het leven op de boerderij na enkele jaren echter behoorlijk uit te zitten. Als een stadsmens begon ze steeds meer te verlangen naar haar oude leventje. En dat begon de familie uiteindelijk te merken.
Op 9 jarige leeftijd gingen Aislin haar ouders uit elkaar. Gia had iemand anders en trok binnen de kortste keren bij hem in. De maanden die daarna volgde, zaten alleen maar vol drama en frustratie in de familie. Er werd gevochten om geld, bezittingen en natuurlijk; de kinderen. Beide ouders wilde dat de kinderen bij hen zouden blijven, waar ze uiteindelijk met een rechtszaak uit zijn gekomen. De kinderen bleven bij Nicco, maar zouden in de vakanties, feestdagen en enkele weekeindes bij Gia op bezoek moeten. Het is in deze periode geweest dat Aislin een zekere haat voor zowel haar moeder, als leugens en verraad heeft ontwikkeld.

Het duurde enkele maanden voordat de zaken bij de –nu wat kleinere- familie weer goed gingen, maar een paar maanden later draaide bijna alles weer op rolletjes. De kinderen gingen weer gewoon naar school, hielpen weer mee op de boerderij, kregen er wat extra klusjes bij in het huishouden, maar verder was alles weer redelijk normaal.
In de komende, puberende jaren, ontwikkelde de kinderen zich natuurlijk in grote sprongen. Nieuwe scholen, nieuwe vakken en voordat ze het wisten; het kiezen van een vervolgopleiding. De broers waren er al redelijk snel uit. Brion bleef op hetzelfde pad als zijn vader en koos voor de agrarische richting, terwijl Falco meer getrokken werd door de creatieve kant. Beide zijn nu afgestudeerd. Brion werkt gewoon thuis, bij zijn vader, terwijl Falco een freelance webdesigner is geworden. Hij ontwerpt met zijn dure, fancy apperaturen mooie dingetjes die voor de rijkere Astrals te aanschouwen zijn. Hiermee verdient hij een flink zakcentje, waarmee hij zijn familie flink kan ondersteunen met net een beetje meer.
Bij Aislin lag de keuze voor een tijdje echter nog wat moeilijker. Ze had geen idee wat ze wilde en veranderde per maand, soms zelfs per wéék, van mening. Toen was het muziek, toen was het weer sport, daarna kwam ook webdesign, waarna het uit het niets koken werd. Ze wist in godensnaam niet wat ze met zichzelf aan moest. Tot ze op een dag een artikel in de krant zag, waardoor ze haar keuze eindelijk wist te maken; de luchtmacht! Avontuurlijk, uitdagend, vol met actie, het had precies de dingen waar het meisje zo van hield. Het was perfect!
De school waar ze in die dagen op zat, was echter een te laag niveau voor de vervolgopleiding die ze voor die beroepsrichting nodig had. Ze had een opleiding met meerdere richtingen en mogelijkheden nodig om toegelaten te worden op de vervolgopleiding. En toen ze eindelijk een betere school gevonden had, hoefde ze alleen nog maar bij haar vader te zeuren en te slijmen voor toestemming.
Iets wat haar uiteindelijk is gelukt.

Did you know?
- Het eerste liedje dat Aislin op haar elektrische gitaar heeft leren spelen is "Skater Boy" van "Avril Lavigne".
- Eigenlijk kan Aislin heel mooi zingen, maar heel weinig Astrals weten hiervan. Ze doet het zelden serieus waar anderen bij zijn, waardoor haar echte zangstem nooit zo goed opgemerkt wordt.
- Ondanks dat Aislin er een hekel aan heeft, kan ze heel lekker koken.
- Aislin is heel erg goed met honden. Als ze er eentje op straat tegen komt, komt het dier dan ook altijd kwispelend naar haar toe gewandeld.
- Aislin haar favoriete film is "the Godfather".
-
~and now you can Kindly go Fuck yourselves~


So I'll sing it loud In the silence And give the best of me Till its alright But not over I will find fight Like a soldier coming home In the silence But I have never felt so free The futures so bright This is our time Imma live it how I  dream
Profiel bekijken