Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Regeling omtrent 'speciale personages'
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


di jan 13, 2015 2:04 am

"Regeling omtrent speciale personages"

Wat zijn speciale personages

Het kan voorkomen dat je personage iets anders is dan anderen, dat is immers hetgeen wat hem of haar uniek maakt - maar om te voorkomen dat er sprake is van overpoweredheid is er ingesteld dat bij bepaalde 'speciale' personages dient het concept uit te schrijven en naar een van de teamleden te sturen (het hoeft dus niet een gehele karakterkaart te zijn!).
Mocht je na het lezen van deze punten twijfelen over het concept van je personage, aarzel dan niet om een berichtje naar een teamlid te sturen - we bijten niet hoor Very Happy!
Hieronder zal opgesomd worden wat als 'speciaal' gerekend wordt.


Voorbeelden

[ Half Astral ]
Het kan voorkomen dat je personage niet honderd procent menselijk is, liefde kan soms apart zijn. Dit houdt echter niet in dat we hier niet op letten: alles heeft grenzen.

[ Uitzonderingen omtrent elementen ]
Soms zijn er personen die erg weinig controle hebben over hun element, maar dit hoeft niet perse te betekenen dat het daarom ook helemaal niet aanwezig is. In sommige gevallen wordt een element juist eerder getriggerd in een persoon en dit kan voor bijzondere gevolgen zorgen.
Voorbeeld: Iemand met het element vuur en negatieve energie die enkel stroom kan manipuleren maar geen normaal vuur.


[ Afwijkende leeftijd ]
Een afwijkende leeftijd is toegestaan mits hier een goede reden voor is. Dit geldt voor elke rang (maar bij docenten zijn we wat soepeler omdat deze rang niet echt een afwijkende leeftijd kan hebben).

[ Geesten ]
Astrals met een sterke energie zijn instaat om geesten te horen/zien/voelen - maar omdat we het hier voornamelijk over leerlingen hebben die vrij onervaren zijn en dit soort zaken ook erg nieuw zijn is het dus een bijzonder geval.


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.