Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Prikbord
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


wo jan 07, 2015 3:46 pm

"Prikbord"

Op dit prikbord kun je allerlei advertenties vinden van bepaalde school clubs, dus als je opzoek bent naar eentje is dit de perfecte plek om een kijkje te nemen!

AANMELDEN

[ Mag ik een School club aanmaken ]
Ja en nee. Iedereen is vrij om een club aan te melden, maar je club wordt pas officieel geaccepteerd als deze drie leden heeft - exclusief jezelf!

[ Wat is de functie van een School club ]
Een School club dient als functie voor naschoolse activiteiten. Zo kun je denken aan: een muziekclub, een schaakclub, een tennisclub en ga zo maar door.

[ Hoe meld ik een School club aan ]
Als je een School club wilt aanmelden post je simpel weg je aanmelding in dit topic, houdt wel rekening met het feit dat er de volgende aspecten in moeten staan: Wie is de captain, de leden, wat voor club - muziek, schaak, tennis, etc.[/font]


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Vuur
avatar
Student


do mei 21, 2015 9:25 pm
Rikka High Host Club ofwel RHHC.
Het concept is gebaseerd op Ouran High school Host Club ofwel een soort van mannelijk maid café.

Je loopt door de gangen van Rikka High, verveeld je en bent op zoek naar amusement en spanning of avontuur. Dan wordt je getrokken naar een paar witte deuren die je vanuit de verte lonken. Voordat je het weet sluit je je handen, om wat het lijkt, de deurknop van een verlaten 'oude' muziekruimte te zijn en wordt warmhartig begroet door allen knappe individuen; ''Welcome~''

Het is Rikka High School Host Club waar knappe mannelijke studenten met teveel tijd aan hun handen dames entertainen die ook te veel tijd aan handen hebben. Het is een plek waar jonge dames van Rikka High naar toe kunnen gaan om te genieten van wat mannelijk gezelschap. Tevens is het er mogelijk om heerlijke verschillende soorten cakes te proeven en wereld theeën te nuttigen in het fijnste porselein. Daarvoor moeten de 'prinsessen' wel een kleine bijdrage leveren, maar het is de bijdrage meer dan waard, en er wordt verzekerd dat iedere prinses met een glimlach de deur uit loopt! Voor iedere prinses loopt er wel een host rond die bij hun kloppende hartje past, dus wacht niet langer en open de deuren van je hart.

De hosts:
Ludwig Will Kresnik. Oprichter/President Host: Princely type
Dave Cameron. Co-president/Financial+MarketingHost: Serious/silent type
Xavier Slade. Host: Dark abusive type
Isaiah Kawaii Sparkle. Host: loli-shota type Cute type
Allen Springs. Host: Mischievous type
Leroy 'Hero' Jenkins. Host: Cool/Flower-boy type


Profiel bekijkenhttp://i57.tinypic.com/2zzqpg8.png

17 hele jaren~
Negatief
Lucht
avatar
Administrator


zo mei 24, 2015 8:17 pm

"Goedgekeurd!"

Het team heeft bij deze de club goedgekeurd en je mag starten met het organiseren en plannen van het concept! Binnenkort zal er een subfora aangemaakt worden waar je alle informatie/mededelingen bij kan houden en er zal hiervoor ook een clubroom toegevoegd worden.

Alvast veel plezier toegewenst!


So I'll sing it loud In the silence And give the best of me Till its alright But not over I will find fight Like a soldier coming home In the silence But I have never felt so free The futures so bright This is our time Imma live it how I  dream
Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/220ff3e2-4834-4a10-ab1e-578655752ada_zpsjpij8xou.jpg

Sweet 16
Negatief
Aarde
avatar
Student


do jul 16, 2015 3:07 pm

Schoolkrant 'Novita'

Zoals elke zichzelf respecterende middelbare school heeft ook Rikka High een schoolkrant nodig. Dus bij deze.
De schoolkrant wordt ongeveer eens per 2 maanden (IRL) uitgegeven, afhankelijk van de hoeveelheid input die geleverd kan worden. Als er veel verhalen zijn, kan er natuurlijk een extra editie komen! In de RPG zal de schoolkrant maandelijks verschijnen.
   
De inhoud van de krant kan van alles zijn: Columns, liefdesadvies, tekeningen, interviews, roddels, reclame en nog veel meer! Bijna alles is mogelijk, hoe meer variatie hoe beter. Als je je aanmeldt voor de schoolkrant is het de bedoeling dat je zowel met je karakter als zelf input levert, dat betekent dus dat je karakter echt lid is van een redactie én dat jij stukjes schrijft voor in de krant. Er is geen verplichting qua hoeveelheid tekst die je schrijft en als je een keer geen tijd hebt is dat ook niet erg, maar we willen wel graag dat je meedenkt en de rest op de hoogte houdt van bv afwezigheid.

Regels
1. Wees discreet.
2. De inhoud van de schoolkrant blijft geheim totdat de krant is gepubliceerd.
3. Het is verplicht de redactievergaderingen bij te wonen.
4. Overleg over de artikelen, zodat we niet 5 keer hetzelfde stuk binnen krijgen.

Leden (Naam - functie)
Lucy Dubois - Verslaggever/Hoofdredacteur
Wren Máraz - Verslaggever/Redacteur
??? - Verslaggever
Eli Shane - Fotograaf

Gezocht
- Verslaggever (IC & OOC): Als schrijver is het je taak om leuke stukjes te schrijven over wat er allemaal in de rpg gebeurt. Als verslaggever mag je kiezen of je freelance werkt of je toevoegt aan de redactie. Als freelance lid ben je wel IC verslaggever, maar hoef je niet bij de redactie bijeenkomsten aanwezig te zijn. Als Redactielid ben je wel bij deze bijeenkomsten aanwezig en wordt ook hulp verwacht met het samenvoegen van alle artikelen tot een mooi eindproduct.
- Fotograaf (IC): Dit is in eerste instantie enkel een IC functie. Maar als je wilt, mag je ook tekeningen maken van gebeurtenissen of passende afbeeldingen zoeken bij de artikelen.
- Hulp met de opmaak van de krant (OOC).
- Mocht je geen geschikt karakter hebben, maar toch mee willen helpen, kun je bijdrages leveren aan de krant, anoniem of onder een acronym.

PS: Zoals te zien is zoeken we nog (minstens) 2 leden, dus als je geïnteresseerd bent mag je Lucy een pb sturen Very Happy


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud