Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


The Walking Death
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


zo dec 27, 2015 4:38 pm

The Walking Dead
Dit forum is gebaseerd op de tv-serie van The Walking Dead.

Sinds er een virus is uitgebroken, veranderen hier en daar Astrals na hun overlijden in wandelende doden, ook wel zombies genoemd. Ondanks dat er eerst werd geloofd dat je pas na een beet of een schram van een zombie kon veranderen, blijkt nu het tegendeel bewezen te zijn. De waarheid is dat iedereen is geïnfecteerd en na zijn overlijden in een zombie zal veranderen. Na je dood schakelt je hersenactiviteit, het gedeelte dat jou een persoon maakt, zich uit. Nadat een persoon veranderd is in een zombie, leeft een bepaald deel van de hersenactiviteit weer. Het brein wordt terug geactiveerd, maar niet op de manier die zou moeten. Want als je na je dood terugkomt, blijft er een naar bloed en (Astrals)vlees snakkend monster van je over.

Jij als karakter speelt in een wereld van wandelende doden. Je probeert te overleven en doet dit op allerlei manieren. Je verplaatst je van plaats tot plaats, want het is nergens veilig om lang te blijven. Met een wapen in je handen kijk je constant over je schouder om te zien of je niet achtervolgd wordt door een zombie. Het zijn echter niet alleen de zombies waar je rekening mee houdt. Nee, heel het gebied kan wel eens vol zitten met overlevenden die je het liefste dood zien zodat ze meer kans maken op overleven. Maar tussen de overlevenden die je niet kunt vertrouwen, zitten er ook een paar bij die je wél kunt vertrouwen. Aan jou de keuze om te kiezen wie je vertrouwt en wie niet. Blijf je solitair en vecht je jezelf door de toenemende apocalyps of besluit je om je bij een groep aan te sluiten? Niemand is te vertrouwen en je lijkt op jezelf gewezen te zijn. Om je heen bevinden zich duizenden monsters die jouw bloed en vlees als hun prioriteit stellen. Kun jij je staande houden in deze vreselijke nachtmerrie die maar niet over lijkt te gaan?


Link: http://thewalkingdeadnl.actieforum.com/Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijken