Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Zara_Mardas
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15
Positief
Water
avatar
Student


wo dec 02, 2015 2:38 pm

"ZARA BORA LEVI MARDAS"

GENERAL
[ NAME ]Zara Bora Levi Mardas
[ GENDER ] vrouw
[ AGE ] 15 jaar oud
[ ELEMENT ] Water
[ ENERGY ] Positief
[ YEAR ] jaar 2
[ BIRTH PLACE ] Vancouver ; Canada

APPEARANCE
[ HAIR ] de haarkleur en stijl van je personage
[ EYES ] Cyaan
[ LENGTH ] 1'64.9 cm
[ BUILD ] Een dun, fragiel lijfje, met veel kracht erin. Veel meer dan je zou denken.
[ CLOTHES ] Meestal een net iets te grote pastelkleurige of witte sweater, met een zwarte of witte lenging, in de winter, met haar Dr. Martens, in de zomer een denim jumpsuit met een kort t-shirtje op thanktopje eronder. Of leuke outfit die ze zelfgemaakt heeft.
[ SPECIAL ] Op haar borst net onder haar borsten zit een cyaan blauwe streep van minstens 3 centimeter lang.

PERSONALITY
Zara, die drie maanden nadat ze haar volledige naam had gekregen in een weeshuis belande, is erg impulsief, en doet nooit echt wat ze echt moet doen. Daarnaast is ze erg koppig, maar voor haar vrienden staat ze altijd, zelfs als ze depressief of wat dan ook is, klaar. En kan heel erg lief en aardig zijn. Maar als ze boos is wil je niet bij d'r in de buurt zijn. En dat willen we niet meemaken...
[ LIKES ] Houdt erg van knutselen, muziek, kleding en ontwerpen, maar ook van de zomer en de zee. En Baseball. She's Campion.
[ DISLIKES ] Vuur, dit is waarin ze haar moeder heeft verloren, meer in geschiedenis, ook houd ze niet van make-up en tuttebelletjes die zich veel te veel met hun uiterlijk bezig zijn...


GESCHIEDENIS
Zara is geboren als dochter van de Mardas familie, waarin de vrouwenlijn een sterk waterstuurders gen heeft, heeft Zara een minder goed gen. Maar toen haar moeder stierf toen ze 3 was, en haar vader verslaafd raakte aan de drugs en alcohol, ze belandde in een weeshuis, waar ze niet thuishoorde, ze droeg afgedankte kleren, waar ze vaak met de naald een draad van haar oma aan knutselde. En op school was ze nooit echt heel goed. Toch heeft ze opeens een grote stap gemaakt. En zo hard werken krijgt een hoge beloning. En een extreem talent voor Baseball.


ETCETERA
Mardas is bekend om de vrouwenlijn water manipulators.

Profiel bekijken