Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Bad morning?
https://i.servimg.com/u/f21/19/34/45/60/wfw10.jpg

15 jaar
Beiden
Geen
avatar
Student


vr okt 23, 2015 11:06 am

Zijn ogen waren open gegaan toen een grapjas het leuk vond om de gordijnen open te doen. Daeli kneep zijn ogen samen tegen het opeens oh zo felle morgenlicht en kreunde zachtjes. Hoe vroeg was het wel niet? Hij pakte zijn zwarte horloge erbij en keek op het uurwerk - was nog te moe om te bedenken dat hij ook een wekker had. 5 voor half zeven. Tot zijn verbazing viel dat eigenlijk nog best mee; normaal zou zijn wekker over een half uurtje gaan. Dan kon hij maar beter opstaan ook. Met een zucht drukte hij zich op op zijn ellebogen zodat hij half-rechtop in bed zat. Hij was moed aan het verzamelen om op te staan - dat was tevens ook de reden waarom zijn wekker zo vroeg ging, hij kon nooit snel één twee drie uit bed komen, daar had hij even de tijd voor nodig.
Na een aantal minuten sloeg hij de dekens van zich af en keek hij naar de kleren die op de grond lagen. Een aantal broeken, een aantal t-shirts en zelfs een vest waarvan je zou denken dat 'tie veel te warm was voor in de zomer. Zonder erbij na te denken griste hij een broek van de grond en een t-shirt van zijn bed, waarbij hij deze snel aandeed. Tijd om z'n tanden te poetsen, dan maar?
Het licht van de badkamer was nog feller dan in zijn slaapkamer. Hoe. Dan. Daeli had het opgegeven en kneep nu gewoon hard zijn ogen dicht tegen de gele lamp. Hij pakte zijn tandenborstel en na drie keer proberen zijn tandpasta erop te doen met gesloten ogen deed hij zijn ogen maar open. De pijn was nu al veel, veel minder. Hij stak de tandenborstel in zijn mond - natuurlijk nadat hij de tandpasta erop gedaan had - en begon met tandenpoetsen. Zijn blauwe ogen gleden naar de spiegel en van schrik stopte hij met zijn hand bewegen, waardoor zijn tandenborstel een beetje vergeten in zijn mond hing.

Zijn haar.. Het zat verschrikkelijk. En niet het warrige wat hij altijd had en wat hij eigenlijk wel leuk vond, nee, dat was het niet. Zijn haar stond alle kanten op en zelfs een beetje omhoog. Daeli's blauwe ogen werden groot. De laatste keer dat zijn haar zo erg gezeten had was hij rond de tien of elf geweest. Wat had hij gedaan? Hij kon niet eens herinneren dat hij gedroomd had of iets in die richting. Zijn wenkbrauwen gingen in een frons. Hoe ging hij z'n haar ooit goed krijgen? Hij gaf dan misschien niet zo heel veel om zijn uiterlijk, maar zo liep hij gewoon voor gek. Zijn handen gleden in zijn blonde krullen en probeerde ze een beetje goed en plat te krijgen, maar er gebeurde precies niets. Een beetje tandpasta liep zijn mond uit en kwam op zijn shirt. Geïrriteerd keek hij ernaar - was de tandenborstel helemaal vergeten. Kon het nog erger? Dan moest hij maar een ander shirt pakken voordat iemand zag hoe verschrikkelijk slonzig hij eruit zag.
Dit was geen goede dag, want er liep iemand de badkamer binnen. Tot zover het plan om zich snel te verkleden voordat iemand hem zag.
Opdracht: Daeli heeft een bad hair day en is not amused~
Open!


Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Good .. Morning [~Foxsong]
» The morning brings new surprises || Miss Summer
» ∆{Clanevent TC x BC}∆ One foggy morning [Inval topic]
» Another morning in the glass house. [Nikita]