Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Daeli Richardson
https://i.servimg.com/u/f21/19/34/45/60/wfw10.jpg

15 jaar
Beiden
Geen
avatar
Student


do okt 22, 2015 11:27 pm
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason

Quick Info
Name: Daeli
Gender: Male
Sexual Preferences: Straight
Energy: Both
Element: -
Tattoo's: Een tattoo met krullen en wervelingen die de bloedsomloop moeten voorstellen. Deze begint aan de linkerkant van zijn nek en gaat helemaal door tot zijn linkerhand.

Name
Name: Daeli
Pronounce as: Délie
Full Name: Daeli Richardson
Nicknames: -

Appearance
Daeli, een beetje een meisjesnaam met een beetje een meisjesuiterlijk. Sommigen zouden hem door de vrouwelijke aftekeningen van zijn gezicht aannemen als een tomboy, maar als je even naar beneden kijkt dan zie je al snel dat het niet waar is. Zijn huid is een beetje roze-kleurig, waarbij de huid op zijn wangen vaak een beetje roder zijn dan de rest. Hij heeft van nature een beetje blosjes. Daeli heeft een scherp gezichtje wat hem een schattige en vrouw-achtige indruk geeft. Op dit gezichtje rust een vredige uitdrukking die hem er aardig uit laat zien en waardoor Astrals zich sneller aangesproken voelen om een praatje met hem te gaan maken.  Een scherpe kin, kleine lippen, een wipneusje en lange wimpers; hij heeft het allemaal. Maar wat het meeste opvalt aan zijn gezicht zijn zijn ogen. Hij heeft erg lichtblauwe ogen, en ondanks de koude kleur staan deze bijna altijd vriendelijk en warm.  Zijn strawberry blonde kapsel zou ook nog wel als die van een vrouw door kunnen, dus in één oogopslag zou je je zomaar kunnen vergissen en hem aanspreken als een meisje.
Zijn lichaam is dun, een beetje slungelig en niet zo heel lang. Hij heeft niet de spieren die sommigen van zijn leeftijd zo belangrijk vinden en ook niet de six-pack waar sommigen zo hard voor trainen. Wel is hij dun, maar dat laat alleen maar zijn ribben zien en niet zijn spieren.

Personality
Daeli is een vriendelijke goedzak die (bijna) iedereen boven zichzelf zet. Hij is sociaal en het komt dan ook niet vaak voor dat Astrals hem niet mogen. Zijn mond is vaak open en hij is dan ook een kletskous; hij vindt 't namelijk nogal awkward als er niks gezegd wordt. Hij is grappig, maar niet een echte grappenmaker. Dat betekent dat hij af en toe wel een grapje maakt of zijn gezelschap aan het lachen brengt, maar meestal doet hij het niet met opzet - hij is onbewust grappig. Hij denkt eerst aan anderen, en dan aan zichzelf. Hij zou niet durven om iemand pijn te doen als dat in zijn voordeel is, dat kan hij gewoon niet. Hij is beleefd tegenover ouderen en kan bij hen in de buurt nog wel is wat social awkward zijn, omdat hij niet goed weet waar hij dan over moet praten. Als je hem als vriend hebt is hij loyaal en trouw en is er niets wat hij niet voor je zou doen. Ziet hij iemand met verdriet of pijn, twijfelt hij niet om ernaar toe te gaan, wie het ook is; hij wilt je graag helpen. Het liefste ziet hij alles en iedereen in een goed humeur en als je dat niet bent, zal hij je altijd proberen te laten lachen of op te beuren.

History

NOTESNOTESNOTES
coded by RESCUE RANGER ! of ATF


obviously wip


Profiel bekijken