Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Sweet Sixteen
https://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


di okt 20, 2015 3:57 pm

Ze sloot met een tevreden uitdrukking haar telefoon, en liet deze vervolgens in haar zwarte handtas-dingetje vallen. Ze had gevraagd aan de conciërge of ze alle nummers van de leerlingen mocht hebben, en had deze gekregen. Vervolgens had ze iedereen een sms gestuurd dat ze een feest hield, en niet zomaar een feest - het was haar zestiende verjaardag. Dat betekende veel illegale dingen doen zoals drinken en - oké, daar hield ze het bij. Drinken. Veel alcohol stond te wachten en eigenlijk, heel stiekem, kon Azra ook niet wachten tot het zeven uur vanavond was. Maar eerst moest ze nog zoveel doen. Ze liet zich op haar bed vallen en staarde naar het plafond. Ze had twee uur tijd om alles te regelen (wat was ze weer lekker op tijd, ahum), inclusief wat ze aandeed en hoe ze haar make-up zou doen; dat kon nog wel even wat tijd kosten. Maar ondanks dat ze nog zoveel moest doen lag ze nu hier, naar het plafond te staren. Ze had niet echt zin om aan de slag te gaan, al had ze zoveel zin in het feest. Uitstel-gedrag.
Een kwartier was voorbij gegaan en Azra wist dat ze nu toch echt moest opstaan. Ze bekeek iedere jurk die ze had - wat er nog veel waren. Ze had een zwarte met glitters, een zwarte met héél veel franje, een gewone zwarte, een grijze met een sterretjes patroon, een donkerrode met gouden studs op de schouders, een witte met een gouden riem om de middel en een witte met rozen om de hals en de onderkant. Teveel keus, teveel keus. Gefrustreerd trok ze iedere jurk uit de kast en begon ze één voor één aan te passen. Al snel vormde zich twee stapels met leuke en niet-leuke jurkjes. De stapel met niet-leuke was erg in het merendeel.
Na een half uur aanpassen en kritisch kijken koos Azra voor de witte jurk met rozen (deze) jurk en combineerde hem met een zwart riempje. Nu had ze wel een probleem; want waar ging ze haar telefoon laten? Ze trok haar neus op. Dan liet ze die maar thuis. Tijd voor de make-up. Ze keek naar haar verzameling, en besloot voor mascara, rozige lippenstift, een smokey-eye look en nog wat random make-up waarvan ze niet zeker wist of dit wel verschil maakte met haar huidige gezicht. Vervolgens haar wilde haren. Die ging ze niet los laten; dat was veel te gewoon en ze wilde niet gewoon zijn. Ze wilde er goed uitzien. Een hoop haarstijlen gingen erdoorheen. Een vlecht? Nee. Twee knotjes? Nee. Opgestoken? Haar haar viel er de hele tijd uit. Zuchtend liet ze zich weer achterover op bed vallen. Wat te doen met haar haar? Het was verschrikkelijk. Toen popte er een idee in haar op. Ze had de perfecte haarstijl in gedachte, nu hopen dat het nog lukte. Ze pakte haar spiegel erbij en draaide haar haar, liet het met behulp van bobbypins zitten. Het zag er best goed uit, alleen jammer genoeg waren twee plukjes te lang om erin te blijven. Het irriteerde haar maar er was niks aan te doen. Het moest maar zo.

En dan brak uiteindelijk de tijd aan om weg te gaan. Az wist haast zeker dat ze iets vergat maar liet het er maar bij. Ze liep richting de B&B club, die ze speciaal voor haar verjaardag afgehuurd had, en zag al een aantal vroegelingen die voor de deur stonden te wachten. Ze glimlachte in opwinding voor het feest, kon niet wachten om het te vieren - je werd maar één keer in je leven zestien, natuurlijk.
Ze opende de deur voor alle gasten die aan het wachten waren, waar al een flinke rij zich aan het vormen was. Ze dacht een bekend gezicht te spotten - een bepaalde jongen met een wipneusje en zwart haar - en ze kon zichzelf voor haar kop slaan. Tussen de alle nummers van alle leerlingen stond natuurlijk ook zijn nummer. Maar ja, ze kon hem nu moeilijk wegsturen en ergens wilde ze dat ook niet. Het kon nog grappig worden.

- OPEN voor iedereen. Het is Azra d'r zestiende verjaardag en ze heeft iedereen uitgenodigd op d'r illegale feestje :")


Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


di okt 20, 2015 9:27 pm
Bzzztt. Bzzztt. Hoezo, dit was de stille stand? Wren zuchtte, keek op van het huiswerk dat half gelezen, onbeschreven voor haar neus lag. Ze had haar telefoon altijd naast zich liggen, maar was dan als gevolg daarvan drie keer sneller afgeleid. Nog een reden waarom ze haar huiswerk bijna nooit af had, maar Wren was voorbij het punt dat ze erom kon geven. Dat was al voorbij gegaan ergens in groep 4; maar dat was weer een ander verhaal. Even had ze naar haar theorie over Luchtsturen gekeken, heel even.. voor ze besliste dat dit bericht toch waarschijnlijk ontzettend belangrijk was. En ze had gelijk.
Een feestje! Onmiddellijk zat Wren recht, haar ogen lichtten op. Een echte party! In B&B, haar stamkroeg. Een sweet sixteen van de een of andere meid waar ze nog nooit mee gesproken had, maar dat maakte Wren niet uit. Er was feest, er was gezelligheid. Afleiding en vooral geen huiswerk. Ze was de laatste tijd niet uitgeweest door haar soort van poging om toch haar cijfers boven die 5.5 te houden en daarom had ze wat geld over. Weet je wat? Ze had dit gewoon verdiend.

Wren besloot het berichtje nog wat verder te lezen dan alleen het woord 'feestje', maar concludeerde dat er niets in stond waar ze zich bijzonder veel van aan hoefde te trekken. Wel probeerde ze zich de naam van ze afzender te onthouden ("Azra Shade"?), omdat ze die natuurlijk wel moest feliciteren. Resoluut sloeg ze haar boeken dicht. Hoe zou ze gaan?
Ze was niet bepaald de persoon die bijzonder veel aandacht aan haar uiterlijk besteedde. Wren deed zo nu en dan wel eens wat make-up op; hield van jurkjes, maar ook van spijkerbroeken. Zolang het minstens één tint blauw was en er niet uitzag alsof ze van een circus geadopteerd was vond zij het allemaal prima. Maar goed, nu ze zoveel tijd had om haar huiswerk te negeren kon ze er net zo goed wat aan doen.
Dus, jurkje aan, roos-ding in haar blauwe haren, kam erdoorheen. Ze schoof een zilveren armbandje om haar pols en deed zwarte, lage schoenen aan. Zwarte panty, helderblauwe jurk. Een soort van zwart vestje gooide ze er toen nog overheen. Wren keek even naar make-up en besloot dat ze in dat uur dat ze nog had echt geen huiswerk meer zou moeten maken. Nee, dan maar wat mascara en eye-liner, beetje lippenstift. Als ze vaak genoeg in haar ogen stak kon ze de tijd flink rekken.

Wren maakte die belofte aan zichzelf maar al te waar, maar toen ze de Dorms verliet kon ze nog goed genoeg zien om een jonger kind omver te trappen en één van zijn net voor sluitingstijd verkregen snoepjes af te pakken. Dat zou wel een goede zijn voor dat Azra kind, kwam ze toch niet met lege handen aan! Wren was behoorlijk ingenomen met zichzelf. Ondertussen was ze druk bezig haar fiets onder een hoop andere fietsen uit te wurmen. Of ze later nog terug ging fietsen zou ze nog zien, maar om daar nu heen te lopen.. Pff, wie zou dat nou doen? Niet een zichzelf respecterende luiaard, dat zeker niet.
Dus, op naar B&B, het snoepgoed veilig in haar kleine tasje weggestopt. Er waren al Astrals, zozo. Deze Azra was misschien wel handig, als ze wat leverage had. Wren hield wel van 'vrienden' die een grote sociale cirkel hadden, daar kon je nog wel wat mee. Sowieso was roddelen één van Wrens meer favoriete bezigheden. Hmm, ze moest toch echt dat meisje maar feliciteren, nam ze zichzelf voor, terwijl ze haar fiets zo asociaal mogelijk wegzette en richting de club beende. Let's get this party started!

Ze liet in het midden of het nu drie of vijf Astrals waren die ze opzij duwde om de club binnen te komen, maar uiteindelijk lukte het haar om binnen te zijn. Ze was niet bij de vroege lading, maar was nog op tijd genoeg om de eerste lading alcohol met gemak te kunnen verkrijgen. Dat was echter niet waar Wren gelijk op uit was; eerst moest ze haar snoep deponeren bij Azra. Ze tikte iemand op de schouder, noemde de naam. Ze werd snel genoeg in de juiste richting gewezen.
Ah. Wrens ogen lichtten op toen ze het meisje dat Azra moest zijn zag. Eindelijk iemand van de júiste lengte. Misschien kon ze het wel prima met haar vinden!
'Hey, gefeliciteerd! Supercool dat je zo'n feest geeft,' zei Wren tegen Azra, direct nadat ze naast haar was gaan staan. Ze gaf er niet om of het meisje met iemand anders aan het praten was of niet; Wrens hadden hoogste prioriteit. 'Ik had geen idee wat je leuk vindt, maar iedereen houdt wel van snoep, toch? Sorry als je diabetes hebt,' zei Wren, op haar eigen botte manier. Ze had geen idee of Astrals met diabetes echt last zouden hebben van goedkoop snoep als dit, maar ze wilde ook niet de dood van de gast op haar geweten hebben. Werkte het überhaupt wel zo? Ach, wat. 'Ik ben Wren, trouwens! Volgens mij heb ik je wel een keer gezien bij Lucht lessen, niet?' praatte Wren vrolijk verder. Eindelijk iemand van een normale hoogte, ja. Dit meisje zag ze vooralsnog wel zitten. Al konden bij Wren eerste indrukken veranderen zodra iemand zijn of haar mond opendeed, vooralsnog was ze positief over het nog onbekende meisje. Ze gaf immers een feestje in B&B, hoeveel dieper kon een connectie tussen Astrals worden?"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


wo okt 21, 2015 8:00 pm
Zodra de deuren open gingen liepen de eerste 10 Astrals binnen, en Azra schonk ze een glimlach. Ze hield heel veel van feestjes en dat was dan ook één van de weinige keren dat je haar echt vrolijk zag. Meestal was ze namelijk maar een chagrijnig ding, hehe. Ook had ze ervoor gezorgd dat er lekker veel drank was aangezien het niet voor niets haar sweet sixtien was, dan mocht er wel gedronken worden, niet? Ze pakte een glaasje van de bar - die er ook was, ze had voor alles gezorgd - en dronk het fel gekleurde mengseltje in één teug op. Het brandde in haar keel maar zorgde ook voor een warm gevoel.
Toen kwam er een blauwharig meisje naar haar toe, het was eigenlijk een kind die ze niet kende maar dat maakte niet uit. Ze had zelf iedereen van de school uitgenodigd dus dan zouden er ook heel wat astrals die ze niet kende komen. Wat ook nogal opvallend was aan het meisje - buiten haar blauwe haar - was de lengte die ze had. Het zorgde ervoor dat ze de ander gelijk mocht, want eindelijk was er iemand net zo klein als haar. 'Hey, gefeliciteerd! Supercool dat je zo'n feest geeft,' begon het meisje en Az glimlachte vriendelijk. "Thanks," zei ze met een knipoog. 'Ik had geen idee wat je leuk vindt, maar iedereen houdt wel van snoep, toch? Sorry als je diabetes hebt,' hierom grinnikte ze. "Nope, geen diabetes. Gelukkig." dit was een leuk kind. 'Ik ben Wren, trouwens! Volgens mij heb ik je wel een keer gezien bij Lucht lessen, niet?' werd er haar gevraagd en Az dacht is goed na. Ze had geen idee, om eerlijk te zijn. "Hé, ik ben Azra. Kan best, maar ik zou 't niet weten," vertelde ze de ander met een kleine grijns. "It is nice to meet you ~" zei ze op een zingzangerige manier. "Wil je wat drinken?


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Icon_zpsjzpavsml.jpg

14
Beiden
Geen
avatar
Student


zo okt 25, 2015 10:22 pm
Het gonsde over de gangen. Zachtjes natuurlijk, want de docenten mochten niet horen van het half-illegale massale drinkfestijn. Er was een feestje. Een wat? Een feest!  Azra had iedereen van Rikka High uitgenodigd om in de stad haar verjaardag te komen vieren. Tenminste, dat zei iedereen. Moyra had zelf geen mobieltje, hoewel ze er dolgraag een wilde hebben. En daardoor was het haar niet helemaal duidelijk of ze nou echt mocht komen. Gelukkig (of helaas?) had ze geen keuze en werd ze bijna gedwongen om te beloven dat ze ook kwam. Het zou immers super leuk worden.
Moyra was ontzettend zenuwachtig voor haar allereerste feestje in Amabele. Ze wilde niets fout doen, wilde een geweldige tijd hebben. Dus tok ze vol goede moed naar het winkelcentrum om een cadeautje te scoren. Al kende ze Azra pas sinds vandaag haar sweet sixteen was aangekondigd, kon ze toch niet met lege handen aan komen. Het jonge meisje had moeite met het kiezen van een geschikt cadeau en uiteindelijk gaf ze veel te veel van haar gespaarde zakgeld uit. Maar dan had ze wel een mooi versierd pakketje om mee aan te komen zetten.

Na het avondeten kamde ze zenuwachtig haar haren en deed zorgvuldig haar haren weer in de twee kenmerkende staartjes. Er kwam zelfs wat haarlak aan te pas. Uiteindelijk stond ze dan toch echt met een cadeau in haar handen geklemd in de club. Haar pluizige trui prikte vervelend in haar nek en ze had het gevoel dat iedereen naar haar keek. Nerveus zocht ze naar een bekend gezicht, zwetend van de warmte. Na een kort bezoekje aan de damestoiletten zag Moyra er iets minder verhit uit en had ze haar trui om haar middel geknoopt. Nu was haar t-shirt zichtbaar, waar een tekening van een uil op geprint was. Zo hip was ze wel. Eindelijk herkende ze iemand en vlug manoeuvreerde Moyra zich door de ruimte. Opgelucht glimlachte ze naar de blauwharige bekende en het meisje dat naast haar stond. ''H-hoi.'' Vlug voegde ze zich bij de twee meiden van ongeveer haar lengte. ''Sorry, maar weten jullie misschien waar de jarige is?'' vroeg ze dan, ietwat fluisterend, met een beschroomde uitdrukking op haar gezicht. ''Ik heb nog geen gefeliciteerd gezegd.'' Ja, dat zij een doorgewinterde feestganger was was al wel gelijk duidelijk.


Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


ma okt 26, 2015 12:29 pm
Target. Lock on. Er kwam een ietwat valse lach op Wrens gezicht toen ze haar 'slachtoffer', de jarige, zag staan. Mooi. Het was voor haar gewoon fijn dat iets een keer zonder al teveel awkard momenten en moeite ging, Wren hield helemaal niet van moeite. Gelukkig voor haar werd haar lachje al snel wat meer open en vriendelijk, zodat ze niet als een creep bij Azra aankwam.
Eenmaal daar dumpte ze het snoepgoed bij het meisje en maakte haar geweldige, bot maar fijn toch, introductie. Wren keek Azra aan - hoefde niet omhoog te kijken, oh joy - en concludeerde dat dit meisje potentieel geweldig was.

Geen diabetis, top! Wren schonk Azra een brede grijns. 'Prima! Ik wil je ook niet dood hebben zeg maar,' merkte ze luchtig op. Nee, dat zou pas slecht zijn voor haar sociale cirkel. Moord was niet de manier waarop Astrals netwerkten. Geen herinneringen aan Wren bij de lucht lessen? In plaats van ontzettend beledigd te zijn, haalde Wren haar schouders op. 'Ach, ik ben er ook maar twee keer geweest,' merkte ze op. Ja, als je er niet vaak was snapte ze ook wel dat Azra haar niet gezien had. Als Wren er vaker was geweest had ze wel verwacht dat Azra haar geniale persoonlijkheid en het cadeau dat haar aanwezigheid was onthouden had, maar voor nu kon ze deze domme fout vergeven. Het meisje gaf immers een ziek feest in haar favoriete club. Wat kon je nog meer vragen?

'Jaaaa, graag! Let's get this party started!' was Wrens overenthousiaste antwoord op de vraag of ze wat konden drinken. 'En leuk om je te leren kennen, Azra,' grijnsde ze terug. Ze zou het vast wel met dit meisje kunnen vinden. 'We gaan er in ieder geval voor zorgen dat jij de beste verjaardag ooit hebt!' Wren werd joviaal en gaf Azra een flinke schouderklop. 'Ik zou zeggen dat het een avond wordt om nooit te vergeten, maar ja..' De grijns werd nog breder, Wren gaf Azra een knipoog. 'Hoe beter het feest, hoe minder je er de volgende ochtend nog van weet natuurlijk!'
Wren had al meerdere aanvaringen gehad met illegaal drinken en een kater was haar echt niet vreemd. Verkeerde vrienden, met verkeerde invloeden, leiden uiteindelijk altijd tot dat soort dingen. Wren was echter niet het type om spijt te hebben van dat soort uitspattingen, of om een katertje hier en daar haar tegen te laten houden. Het ging om het geweldige gevoel van het feest dat ze zich niet meer herinnerde, toch? Ze had er totaal geen problemen mee om dit nog zo'n feest te maken. 'Dus, wat wil je drinken om op je verjaardag te toosten?' vroeg Wren aan het meisje, terwijl ze zich naar de bar draaide om alvast de aandacht van de barman te trekken. Die kon wel even wachtten tot ze beslist hadden.

Plots zag Wren een hoop roze haar en hoorde ze een zacht, onzeker stemmetje. Moyra? Wren fronste een beetje. Ze had niet gedacht dat deze nerd op een illegaal feest als dit zou komen. Mocht dat wel van haar papa en mama? Ach wat, misschien had ze nog wel wat pit in zich! Wren negeerde het feit dat Moyra's trillende stemmetje alles behalve dat uitstraalde en schonk haar in plaats daarvan een brede lach. 'Moyra! Niiiice, jij bent er ook!' Even nam Wren het jongere meisje in zich op, snapte niet dat ze zo naar de club durfde. Sinds wanneer waren uilentruien in de mode? Sinds wanneer waren truien logisch op een feestje waar je warm werd door te springen en de duizenden andere dansende Astrals? Ach ja, Moyra had nog veel te leren.
'Grapjas!' Wren lachtte om Moyra's vraag en wees toen met een breed gebaar naar Azra. 'Dit is de jarige, hiep hiep hoera!' Alsof zij het wel van tevoren had geweten, maar goed. De barman arriveerde éindelijk en Wren keek even naar Azra, plaatste toen de bestelling. 'Twee.. nee, maak er maar drie van!' gaf ze de man mee. Ook één voor Moyra, haar BFF, natuurlijk. De drankjes kwamen snel genoeg om Wren tevreden te houden. Ze pakte de eerste twee, gaf die aan Azra en Moyra; toen pakte ze haar eigen. 'Op de jarige, happy birthday!!' En hop, achterover die alcohol. Dit werd het beste feest van dit hele jaar!"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud