Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Jukka Järvelä
http://i58.tinypic.com/168gyop.jpg

19
Negatief
Aarde
avatar
Student


ma aug 17, 2015 8:23 pm


Algemeen
Naam: Jukka Aslak Järvelä
Leeftijd: 19 jaar
Verjaardag: 31 Maart
Horoscoop: Aries
Geboorteplaats: Een tankstation sanitair in Eldara
Nationaliteit: Elionees [Fins]
Talen: Fins, Zweeds, Engels en Nederlands
Werk: Drummer in de Elionese band Nattfödd
Energie: Negatief
Element: Aarde
Specialiteit: Metaal
Status: Underground famous

Uiterlijk
Algemene eerste impressie: Zo’n heftig getatoeëerde jongen die luide heavy metal muziek luistert en de ketting-rokende, bier zuipende Harley rijder met het zwaar Zuidelijke accent in de typisch oldschool, typisch Amerikaanse films speelt. Een jongen die met leren jack aan de rokerige bar staat of pool speelt met zijn eveneens bebaarde maten en iedere nacht een andere meisje heeft. Die hete basgitarist in die wrede, ruige band die zijn sigaretten gul met iedereen deelt. Dat is wat de meeste Astrals uit zijn uiterlijk zullen halen. Niet helemaal verkeerd; hij luistert metal, is een barhanger en speelt drums in een band, maar het imago dat daar vaak bij komt kijken klopt niet volledig. Hij is niet onder getatoeëerd, zet zijn brulmuziek niet asociaal hard op en is nog steeds maagd. Zijn sigaretten wil hij echter best met je delen.
Lengte: 1.88m
Gewicht: 82kg
Bouw: Lang en breed, vooral zijn brede schouders zijn opmerkelijk. Sterke benen en armen en een forse borstkas. Over het algemeen is zijn lichaam fit, maar hij heeft wel aanleg voor een bierbuikje
Haarkleur: Donker bruin
Haarstijl: Halflang – tot tussen zijn schouderbladen. Aan de voorkant, rondom zijn gezicht is het korter geknipt, ongeveer tot aan zijn kin.
Ogen: Licht grijs
Gezichtshaar: Soms laat hij een klein baardje staan, soms niet
Littekens: Als je goed kijkt zie je een kras door zijn linker mondhoek lopen die hij ooit heeft opgedaan in een ruige moshpit. De elleboog die hij toen ontving was zonder opzet maar heeft toch zijn merk achtergelaten. Zo heeft hij er wel meer die het opnoemen echter niet waard zijn.
Kledingstijl: Zwart, spijker, flanel en leer. Vrijwel altijd zal je hem in een donker T-shirt met de opdruk van de een of andere obscure band zien. Wanneer het wat kouder wordt draagt hij er graag een leren jack of spijkerjack over heen. Ook heeft hij een zogenaamde ‘battlejacket’, die vol is genaaid met patches en pins van allerlei bands. Zijn broeken zijn altijd lang, in zomer knielang, en ook zwart, groen of spijker. Af en toe draagt hij een flanel bloes en zijn schoenenassortiment bestaat uit legerkisten of donkergekleurde gympen.
Accessoires: Afwisselend tussen leren, Viking-achtige banden en zweetbandjes. Jukka heeft ook een aantal kettingen met symbolen uit Elionese mythologie of de logos van bands
Lichaamsdecoratie: Niets, maar hij hunkert erna om een tatoeage te laten zetten. Zodra hij een goed idee heeft dat ook blijvend is, vliegt hij een tattooshop in

Persoonlijkheid
Sleutelwoorden: Relaxed – Sympathiek - Ondeugend – Uitdagend – Avontuurlijk – Lomp – Eerlijk – Filosofisch – Destructief – Spontaan – Diepzinnig – Intuïtief – Grof – Gepassioneerd – Onafhankelijk - Humoristisch – IJverig – Onbeholpen op het begrijpen van andermans emoties
Karakter: Jukka is een sociale vlinder die op feestjes en evenementen van groepje naar groepje fladdert en overal wel gemakkelijk vriendschappen aanlegt. Hij houdt van kletsen en heeft altijd wel een interessant verhaal of een grappig feitje om te delen. Het liefst bevindt hij zich in een gemengde groep met verschillende Astrals die allemaal bijzondere en interessante interesses en karakters hebben of tussen een clubje mede-metalheads. Een een-op-een gesprek vindt hij altijd heerlijk maar hij stelt Astrals wel op slinkse wijze te proef of maakt een uitdagende opmerking om hun reactie te testen. Zo houdt hij ook van discussies voeren zolang de “tegenstander” op niveau mee kan praten en kan ook best van mening veranderen als de ander zijn punten sterker blijken te zijn. Hij is een jongen die ook aardig goed tegen zijn verlies kan en in principe conflict liever uit de weg gaat. Behalve als je op een zwakker persoon of een voor hem belangrijk persoon pikt. Dan heb je stront aan de knikker en zo een vuist tegen je bek. Wanneer Astrals hem beter leren kennen ondanks de imponerende eerste indruk kunnen ze hem door zijn vredelievende karakter alsnog weleens onderschatten, maar als de situatie er naar zijn idee om vraagt is hij er helemaal niet van geschuwd een klap uit te delen. En er zit heel wat kracht in dat brede lijf…
Ondanks zijn sociale karakter kan Jukka zich ook prima alleen redden en vermaken. Aan een lange boswandeling alleen of een goed boek heeft hij net zoveel als een gezellig feestje of een barbecue. Hij is erg intelligent en leest zich graag in over ver uitstrekkende onderwerpen. De culturen en de bouw van de planeet interesseren hem heel erg en geschiedenis en aardrijkskunde zijn dan ook twee van zijn favoriete vakken. Ook heeft Jukka de droom om ooit tussen de sterren te vliegen van zijn vader en de interesse in de uitgestorven Mensheid van zijn oom overgenomen. Hij hecht veel waarde aan wereldkennis en heeft moeite met ongeïnteresseerde zowel als respectloze of neppe Astrals.
Dankzij zijn bijzondere verleden is hij bijzonder zelfstandig en weet goed hoe de dingen werken. Dit heeft er echter ook voor gezorgd dat hij makkelijk stukken van zijn leven afsluit en verdergaat zonder te vaak terug te kijken. Hij neemt makkelijk afscheid van Astrals waardoor het misschien lijkt alsof je niet zoveel voor hem betekende. Dit is niet waar. Hij zal nooit huilen tijdens een vaarwel maar later wel terugdenken aan de goede tijden samen.
Jukka staat met beide benen op de grond waardoor zijn vrienden hem vaak met een lach als ‘nuchter’ omschrijven. Deze inside joke slaat op het feit dat Jukka het leven weliswaar op realistische, doch positief ingestelde, wijze benadert, maar zelden echt ‘nuchter’ is omdat er altijd wel een alcohol percentage door zijn boed vloeit... Jukka draagt altijd een in een leren hoes gehulde veldvles mee vol Elionese vodka sinds zijn moeder is komen te overlijden. De drank herinnert hem aan de goede tijden in Elion en hij geniet daadwerkelijk zeer van de pure vodka. Helaas geniet hij er iets te veel van en is lichtelijk alcoholistisch geraakt.
Houdt van: Astronomie – Drank – Boswandelingen – Metal muziek – Beren – Reizen – Moshpits – Satire – Kunst – Ouderwetse voertuigen – Zijn moeder – Touren – Cartoons - Rare dieren – Barbecues – Drinkhoorns – Kletsen – Feestjes – Salmiak – De Elionese Noorderlichten
Houdt niet van: Enkelbijtertjes - Opdringerige veganisten – Asociale klootzakken – Geheimen – Aanstellers – Core muziek – Varkensvlees – Moelijkdoeners – Heet weer – Astrologie - Mais  
Hobbies: Muziek maken / luisteren, zingen, hiken, barhangen met vrienden, lezen, sterrenkijken, concerten en festivals bezoeken, optreden en zijn varken uitlaten
Huisdieren: Henka, het “minivarken” dat tevens dient als de band’s mascotte. Stiekem is Jukka opgelicht en is het een gewone big, maar dat komt ‘ie nog wel achter..  

Geschiedenis
Wip :P

Vaardigheden
Aardesturen – Gematigd. Zijn moeder bezat geen element dus hij moest het hebben van vreemdelingen die toevallig aardemeesters waren en zo vriendelijk om hem een dingentje of twee bij te leren. Hij heeft het voornamelijk zelf geleerd.
Metaalsturen – Gematigd. Zijn aardstuur technieken zijn beter ontwikkeld dan zijn metaalsturen. Jukka was sowieso nooit zoveel bezig met zijn element dus het gaat ermee door, maar het is niets om trots op te zijn. Helaas, want hij is wel degelijk geïnteresseerd in metaalsturen.
Muziekinstrumenten – Subliem. Jukka speelt de drums en gitaar nu al jaren en is bijzonder gevaardigd voor zo’n jong iemand. Hij zingt ook aardig, maar alleen voor de fun.
Overlevingstechnieken – Goed. Jukka kan overweg met een mes én met geld. Je kan hem zo een maand in een bos droppen en hij vindt zijn weg wel. Slechte invloeden van buitenaf raken hem ook niet zo snel. Hij staat bij zichzelf en zou zich nooit in iets laten leiden waardoor zijn financiële staat onstabiel zou kunnen worden.

Familie & Relaties

Ansa Järvelä – moeder †
‘A boy’s best friend is his mother’
Ansa is Jukka’s voorbeeld in het leven. Ze was een sterke vrouw vol levenslust die altijd haar verlangen naar vrijheid volgde over wat dan ook. Jukka was niet helemaal gepland, en ze heeft hem alleen moeten opvoeden, maar ook al had ze het in het begin moeilijk, nooit had ze spijt van zijn geboorte. Ze was een vrouw die met beide benen op de grond stond en niet snel iets van vreemdelingen aannam. Ze bezat een goede portie humor en ze maakte gemakkelijk vrienden. Vrienden die Jukka muziekkennis en gitaar spelen hebben geleerd. Zelf heeft haar zoon heel wat levenslessen bijgebracht. Dankzij Ansa kan Jukka gemakkelijk voor een hele tijd alleen in de natuur overleven en kon ‘ie ook al lang voor de legale leeftijd autorijden. De jaren alleen met elkaar op weg heeft ze heel close gemaakt. Haar dood was dan ook hartverscheurend voor Jukka ondanks de mooie omstandigheden waarin ze is gegaan.

Teemu Leinonen – vader
‘And I’d like to think I’m your number one’
Precies op de goede tijd, op de goede dag stapte de jonge lifter met de diepbruine ogen en krullende donkere haren de juiste auto in – of was het toch de verkeerde..? Een charismatische vreemdeling met een hoofd vol dromen. Hij was het tegenovergestelde van de sceptische en nuchtere Ansa, maar wist haar fantasie toch aan te wakkeren met de betoverende verschijnselen tussen de sterren die door het glas van zijn telescoop opeens zichtbaar werden gemaakt. Hij zat vol verhalen over zijn prachtige thuisland en was een man die zijn passies en dromen graag deelde. Jukka heeft zowel uiterlijke als innerlijke trekken van deze mysterieuze man overgenomen en zijn moeder praat nog steeds met warmte over haar voormalige (en enige) liefde ook al is ze van hem weggegaan.

Ville Järvelä – oom
'When they drag you through the mud, it doesn't change what's in your blood'
Ville is Ansa’s grimmige broer die een stuk ouder is dan zijn zusje, wat te zien valt en zijn vergrijzende haren. Hij is een man met een humeur, maar heeft zijn hart wel op de goede plek liggen. De man is een antropologisch onderzoeker voor de Iriolis Culturele Wetenschappen Universiteit en leeft in isolement in het midden van Iriolis. Het enige menselijke contact dat hij heeft is wanneer hij genoodzaakt is zijn voedselvoorraad aan te vullen in het dichtstbijzijnde dorp of wanneer zijn zus en zijn neefje langskomen voor een bezoekje. Zijn levenswerk bestaat uit het onderzoeken naar de uitgestorven Mensheid; Astrals zonder enige vorm van Energie. Ville is een intelligente man met wie Jukka graag discussies houdt en wie hem veel geleerd heeft over antropologie en aardrijkskunde.

Heikki, Janne, Matti en Mikael – vrienden / collegas
‘I may be going to Hell but I know my friends are gonna be there too’
Deze club bierdrinkende, langharige jongens uit Elion zijn Jukka’s beste vrienden en maken daarbij ook de band compleet. Ze hebben elkaar leren kennen in Elion - thuis van Ansa - en kwamen na een tijdje op het idee een band te starten. Dankzij Heikki’s vader, die wat handige connecties in de muziek wereld heeft, zijn ze al vrij snel een beetje bekend geraakt. Nu ze wat verder zijn kent de band succes in vooral Elion en Cenarion en de jongens worden nogal eens op tour gestuurd. Ook al zullen ze voor het grote publiek niet zo veel zeggen, iedereen die van metal houdt zal in ieder geval weleens van ze gehoord hebben.

De Band
Naam: Nattfödd
Betekenis: Nachtgeborene / “Nightborn”
Genre: Death metal
Herkomst: Elion
Bekend in: Vooral Elion en Cenarion, maar op zich overal onder de echte metalheads
Vocalist: Heikki
Gitaren: Heikki, Matti, Mikael
Bass: Janne
Drums: Jukka
Mascotte: Henka de Big


Trivia
- Zijn favoriete bands zijn Black Sabbath, Kreator, Death, the RHC, Iron Maiden en een aantal kleine Elionese folk metal bands
- Zegt dat hij van pittig eten houdt, maar stiekem kan hij er lang niet zo goed tegen als hij claimt
- Naast muziek heeft Jukka ook wel een passie voor cartoons tekenen. In zijn vrije tijd werkt hij voor de lol aan zijn kleine 3-frame comics genaamd ‘De Avonturen van Metaalman’; part grappige dingen die hij zelf heeft meegemaakt, part geïmagineerde situaties.
- Hij heeft een neus voor alternatieve feestjes en knusse barsyou see a mousetrap
I see free cheese and a challenge
Profiel bekijken