Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[ RPG ] Pokémon; The Dark Days
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


do jul 30, 2015 11:06 pm

Kanto anno 2035
De wereld is veranderd. Geld heerst, de mensheid groeit en Pokémon zijn niet meer dan een hulpmiddel om sterk en tijk te worden. Pokémon zijn een big business geworden en kunnen enkel nog gekocht worden, wilde Pokémon zijn schaars en zeer gevaarlijk. En wil jij een Pokémon hebben? Dan zal je een vergunning nodig hebben.

Stap in deze wereld als een tiener die net geslaagd is van zijn Highschool. De wereld ligt aan je voeten, met of zonder Pokémon Licentie. Ga je aan het werk en vergaar je miljoenen? Of keer jij je juist tegen deze samenleving? Durf jij je te wagen in deze gevaarlijke wereld?


Dark Days heeft een frisse start gemaakt. Het hele forum is doorgelicht, alles werkt nu zoals het hoort. De meeste oude leden zijn weer terug gekomen en we hebben zelfs al wat nieuwe leden vergaard.


Bij een nieuwe start hoort een nieuwe skin. Ook nu weer is er voor een meer tijdloos uiterlijk gegaan, ipv iets seizoensgebonden.


We mogen ook een nieuwe admin verwelkomen, namelijk Kazue Tachibana! We zijn heel blij met haar hulp en wensen haar veel succes met haar nieuwe positie.


Net als vroeger zal Dark Days overal in het forum Events hebben, te herkennen aan hun postsheet en poster (het NPC Account). Sommige Events zijn opnieuw opgestart en er zijn nieuwe Events bij gekomen.


Het baantjes en salaris systeem is herzien en is nu makkelijker te hanteren. Je kan nu een vast baantje nemen en elke wek je salaris innen.


PokéPeace is nog altijd actief en groter dan vroeger! Sluit jij je aan bij deze groep om Pokémon en hun leefgebieden te beschermen? Of vind jij juist dat deze groep voor eens en altijd moet verdwijnen?


What will you do in this new world?
Informatie| Regels | Richtlijnen | ExploreEvelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken