Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Fay Udahr




http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 jaar
Positief
Water
avatar
Student


di jul 28, 2015 9:17 pm
… hand in hand is the only way to land

. x . A L G E M E E N . x .
volledige naam Fay Udhar
roepnaam Fay
bijnaam Blondje

leeftijd 17 jaar
geboortedatum 18 oktober
sterrenbeeld Weegschaal

geslacht Cis-Man
geaardheid Panseksueel

geboorteplaats Irisker, Zuid-Iriolis
element Water
energie Positief
. x . U I T E R L I J K . x .
faceclaim Camus [Uta no prince-sama]

lengte 1.87 meter
gewicht 78 kilogram

lichaamsbouw Lang en dun. Vrij vrouwelijk gebouwd met dunne polsen en lange benen in verhouding tot het rest van het lichaam. Bijna geen duidelijke spierontwikkeling in met een smalle taille voor man. Wel grote handen met lange vinger en smalle knokkels.

haarkleur Blond tot platina
kapsel Lang. Zijn steile haar valt tot over zijn schouders en wordt vaak gedragen in lage staart of een rommelige knot waarbij altijd een paar plukken los zitten om zijn oren te bedekken. Zijn pony valt net over zijn gezicht, net langs zijn (soms over) zijn rechteroog.

oogkleur Blauw-grijs

neus Een lange neus met een brug die hol loopt. De tip van zijn neus en rond en wijst iets naar beneden, kleurt snel rood als de jongeman drank op heeft.

mond Een brede, maar smalle mond. Zijn mondhoeken staan van nature iets naar beneden gericht wat een sterk contrast vormt met de altijd vrolijke glinstering in zijn ogen.

huidskleur Blank

onaantrekkelijkheden Zijn vrouwelijke gezicht en lichaamsbouw vormt voor Fay een grote bron van onzekerheid. Een tijdje heeft hij sporten een kans gegeven om meer spieren op te bouwen, maar het ging hem niet snel genoeg en de jongen is er ook weer gauw mee gestopt. Daarnaast heeft hij vrij grote flaporen die hij angstvallig verborgen houdt onder zijn lange, blonde haar.

aantrekkelijkheden Het vrouwelijke vinden veel personen echter mooi aan zijn gezicht. De trekken kunnen elfachtig aan doen – zeker als de jongen minder onzeker zou zijn over zijn voorkomen en zijn haar niet meer over zijn gezicht liet vallen.

kleding Fay heeft een voorkeur voor lichte kleuren. Lichte grijze tinten, veel wit en pastel-blauw en –groen. Qua stof draagt hij het liefste zachte stoffen als zijde. Het is niet vreemd om hem in Victoriaanse-gestijlde overhemden te zien. Maar aan de andere kant houdt hij ook van gemakkelijke zitten kleding zoals ruime truien en joggingbroeken. Het is maar net in wat voor bui hij die dag is.

. x . I N N E R L I J K . x .
positief Optimistisch, vrolijk, open, vriendelijk, behulpzaam, romantisch, sociaal, vredelevend, nieuwsgierig, beschermend.

negatief Onbedacht, impulsief, besluiteloos, goedgelovig, beïnvloedbaar, charmeur, sjacheraar, traag van begrip, druk, ongeduldig.

omschrijving Fay is druk. Hij is altijd wel enthousiast over iets en anders wel bezig met wat anders. Die jongen kan geen moment stil zitten. Zijn hoofd gunt hem geen moment rust. Als Fay in gesprek met iemand is, vliegen zijn ogen alle kanten op en verwerken zijn hersens alle andere prikkels die ze binnen krijgen. Wellicht daarom kan niet iedereen even goed /met hem om gaan. Hij staat gewoon geen moment stil: fysiek en mentaal niet. Maar de gozer is super vriendelijk ingesteld en staat open voor alles en iedereen. Zolang jij anderen personen geen pijn bezorgd, vindt hij alles wel oké. Hij probeert altijd optimistisch te blijven, soms zelfs tot in het extreme, en trekt vaak Astrals mee met zijn instelling. Je zult in ieder geval nooit een saai moment met Fay beleven. Zijn open uitstraling en het feit dat hij een goede luisteraar is, trekt ook Astrals aan en zo krijgt hij vaak de meest vreemde verhalen te horen. Niet dat hij het erg vindt, de jongen kan er altijd wel om lachen. In feiten vindt hij amper iets erg en dat maakt hem een makkelijk doelwit voor misbruik. De jongeheer zou nog zijn hemd van zijn lijf weg geven als dat betekende dat hij iemand anders er gelukkig mee kon maken. Tevens is hij super goed gelovig. Hij is niet instaat om sarcasme te herkennen en gelooft zelfs de meest verwonderlijke verhalen. Om deze verhalen dan ook met de volste overtuiging aan het volgende persoon te vertellen. Een andere mindere kant van hem is dat hij nogal een charmeur kan zijn. Hij flirt er graag op los met alles wat hij mooi vindt, maar heeft moeite met binden. Dus doet hij het ook niet. Lekker simpel. Tevens kan zijn waardeoordeel soms best scheef zijn. Als kind rolde hij vaak zakken, omdat hij van mening was dat het geld beter gebruikt kon worden. Ondertussen is hij geen dief meer, maar je moet soms alsnog er goed op de charmerende woorden van deze jongen letten, want hij zal je zeker pyriet in plaats van goud verkopen.

angsten Onweer. Fay wordt altijd super onrustig van storm en als het eenmaal begint met onweren, schrikt hij nog altijd van de donder. Als kindzijnde was het zo erg dat hij zich verstopte in kasten. Nu wilt hij zich nog steeds verstoppen als het onweert, doet het ook als hij alleen is, maar hij probeert deze neiging ook te onderdrukken, omdat hij ook weet dat hij veilig is als zolang hij binnen is.

tics en bewegingen Fay kan niet van zijn haar afblijven. Het zal al een stuk minder erger zijn als hij zijn kapsel veranderde waardoor het niet meer langs zijn gezicht valt, maar nu zit er hij elk moment aan. Dan strijkt hij zijn voorlok naar achteren, om het een paar minuten later weer naar voren te brengen. Als hij zijn lange haar in een staart of knot heeft, zit ie ook standaard te frunniken aan de korte plukjes aan het begin van zijn nek die net niet in de staart/knot passen.

zwaktes Dieren. Het is zelfs zo erg dat als ie in gesprek met iemand is en er loopt een kat voorbij, dat hij zonder iets te zeggen eerst achter de kat aan gaat en zijn hele gesprekspartner vergeet.

normen en waarden Voor Fay is alles en iedereen gelijk. Het maakt niet uit wat je afkomst is of wat je meegemaakt hebt. Hij beoordeelt je op je daden en woorden: niks anders. Hij wordt hij ook altijd heel fel als iemand niet dezelfde kansen krijgt als de rest van de groep.

. x . V E R L E D E N . x .
….

. x . T R I V I A . x .
eten Fay is vegetariër, omdat hij niet wilt dat er voor hem dieren gedood worden. Ondertussen is hij heel behendig geworden in de keuken en creatief met groente. Hij is dol op alles wat eigenlijk te zoet is om goed voor je te zijn. Slagroom, cupcakes, taarten: zolang het maar mierzoet is Fay helemaal blij.

geuren Vanille, munt, citroen, gesmolten chocola.

vader Sor Udahr
moeder Korastel Udahr, overleden
pleegbroer Dieb Udahr

passende muziek Master Pretender, First Aid KitThe Lovecats, The Cure

WIP


cнαяαcтєя || тнємє

. F A Y .
"αη∂ ѕσмєтιмєѕ ωє ωσυℓ∂ ѕρєη∂ тнє ηιgнт, נυѕт яσℓℓιηg αвσυт ση α ƒℓσσя,
αη∂ ǀ яємємвєя, єνєη тнσυgн ιт ƒєℓт ѕσƒт αт тнє тιмє,
ǀ αℓωαуѕ υѕє∂ тσ ωαкє υρ ѕσяє"
Profiel bekijken