Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Vellana Forsyth
http://i62.tinypic.com/2dh70yf.png

19 jaar
Negatief
Geen
avatar
Student


ma jul 27, 2015 8:43 pm


VELLANA FORSYTH


W I P

[ NAME ] Vellana Forsyth
[ GENDER ] Vrouwelijk
[ SEXUALITY ] Panseksueel
[ AGE ] 19 jaar
[ ZODIAC SIGN ] Weegschaal
[ DATE OF BIRTH ] 15 oktober
[ ELEMENT ] N.v.t.
[ ENERGY ] Negatief
[ YEAR ] Vijfdejaars
[ BIRTH PLACE ] Elion
[ ABILITIES ] Energie - Vellana beschikt over een negatieve energiestroming, zonder element. Hiermee focust ze zich voornamelijk op de manipulatie van pijn, mocht ze in een gevaarlijke situatie terecht komen. Dit werkt voor Vell het beste bij open wonden. Hoe dieper de wond, des te meer grip ze op de pijn uit kan oefenen. Littekens kan ze je ook opnieuw laten ervaren, maar dit gebeurt enkel wanneer ze wanhopig is in haar situatie. Wanneer ze direct contact met je huid maakt kan ze ook je pijnreceptoren aansturen en directe pijnschokken door je lichaam sturen. Maar, nogmaals; dit zal Vellana enkel doen wanneer ze zich in een wanhopige situatie bevindt. Van nature is ze een pacifist, dus iemand pijn aanbrengen is niet iets waar ze zich graag mee bezig houdt, maar ze is niet bang om zichzelf -of anderen te beschermen.
Een ander onderdeel wat Vellana met haar energie kan is dromen binnen dringen, hoewel dit onderdeel van haar kracht ver onderontwikkeld is. Dit is echter wel iets waar ze zich meer op zou willen gaan focussen in de toekomst.

Lichamelijk - Tijdens haar leven in de bergen heeft Vellana van haar vader geleerd hoe je moet jagen met steekwapens. Haar kennis hierover varieert van kleine messen tot dolken, maar de meeste kennis ligt bij het zwaard. Dit was in Elion hét gereedschap voor zowel Vellana, als haar vader, om gevaarlijke beesten bij het dorp vandaan te houden en prooien voor het avondeten mee af te maken. Natuurlijk heeft ze dit wapen niet meegenomen naar school, ze is een brave meid en houdt zich aan de regels. Maar dit betekent niet dat ze direct ongevaarlijk is wanneer ze in het nauw gedreven wordt. Een bezem kan ook hard aankomen als je weet hoe je ermee moet slaan.


[ APPEARANCE ] Lang, brede schouders, doodse blik, zwarte wallen, groot litteken; dé formule voor een enge, intimiderende jonge dame waarbij de meeste liever uit de buurt blijven. Vellana straalt in de eerste ontmoeting misschien niet heel veel zachts uit, maar dit bewijst enkel maar meer dat je een boek niet op zijn kaft mag beoordelen. Als er iemand is die nog geen vlieg kwaad zou doen, dan is het Vellana wel. Ondanks dat ze niet heel veel zegt, heeft ze weldegelijk het beste met iedereen voor en doet ze graag haar best om een goede indruk bij iedereen achter te laten. Maar ja, dat is soms nog best lastig als je er zo uitziet.
[ HAIR ] Vellana heeft halflang, dun, wit haar dat ze meestal opsteekt om te voorkomen dat het alle kanten op springt. Haar haar heeft lichte krullen, maar het pluizende is hetgeen wat ze niet goed onder controle weet te houden. Dit zorgt ervoor dat ze meestal een verwilderde, chaotische uitstraling heeft, ondanks dat ze elke ochtend weer het gevecht aan gaat om het netjes te laten vallen.
[ EYES ] SmaragdGroen
[ LENGTH ] 1 meter 84
[ BUILD ] Wat ongetwijfeld bij de meeste op zal vallen wanneer ze Vellana zien; ze is lang. Ze steekt een flink stuk boven de gemiddelde vrouw uit, wat haar wat opvallender maakt. Haar lichaam is verder redelijk slank gebouwd, hoewel ze wat breder uitsteekt bij haar schouders en heupen.
[ CLOTHES ] De garderobe van Vellana bestaat voornamelijk uit dikke, bedekkende kleding die haar moeten beschermen tegen de strenge winters van Elion. Veel bontkragen, Nu ze echter in Eldara woont, zal dit wat uitgebreider moeten worden.
[ VOICE ] Vellana haar stem valt het beste te omschrijven met het woord zacht. Dit geldt voor zowel de klank als het volume waarin ze spreekt. Hierdoor komt haar Noordelijke, Elioneze accent minder hard en lomp over, wat het voor Astrals van andere provincies een stuk fijner maakt om naar haar te luisteren. Tenminste, als ze het voor elkaar kunnen krijgen dat Vellana gaat praten. Vellana spreekt enkel wanneer het echt nodig is en zelfs dan is ze zeer kortaf in haar spraak. Ze spreekt meer met gebaren en gezichtsuitdrukkingen tijdens een conversatie, maar stemgebruik lijkt ze bijna voorzichtig te benaderen.
[ SPECIAL ] Het grote litteken op de linkerkant van Vell haar gezicht, die van de onderkant van haar oog tot het einde van haar kaaklijn loopt roept vaag genoeg de nodige vragen op. Hoewel Vell meestal haar best doet om de starende blikken te negeren en te vergeten, kan ze daarmee niet voorkomen dat ze zich er soms nog wel onzeker door voelt.
Hierbij komt dat Vell zo nu en dan ook nog make-up draagt, puur om het te proberen. Nou is hier op zichzelf niks mis mee, maar de make-up die ze koopt is niet van al te beste kwaliteit. Hierdoor loopt de eyeliner die ze van tijd tot tijd probeert nog wel eens uit, waardoor ze zwarte vegen en strepen onder haar ogen krijgt. En hierdoor lijken haar wallen alleen nog maar erger en dieper.


[ LIKES ] Lezen - Regen - Haardvuur - Katachtigen - Varen - De bieb - Psychologische onderzoeken - Het menselijk lichaam - Cultuur - Klassieke muziek - Bergwandelingen - Zwaarddansen
[ DISLIKES ] Pittig eten -Lawaai - Chaos - Luiwammesen - In het middelpunt van de belangstelling staan - De stad - Plakkerige personen (als in clingy en stalkery)
[ PERSONALITY-TRAITS] Rustig - Gesloten - Behulpzaam - Respectvol - Bedachtzaam - (Onbewust) Bot - Eerlijk - Observerend - Strikt - Geordend - Humorloos - Flapuit - Bezorgd - Gedisciplineerd - Zelf-verwaarlozend - Naïef - Vrijgevig - Stil - Passief
[ PERSONALITY] Hoewel haar uitstraling misschien wat intimiderend en beangstigend kan zijn, is Vellana zelf echt een grote (letterlijk) schat, die net wat teveel aan anderen denkt en te weinig aan zichzelf. Ze zet graag haar beste beentje voor voor iedereen en bewijst haar (soms wat extreme) behulpzaamheid hiermee. Vellana is van nature een gever en ze zal haar uiterste best doen om iemand een helpende hand te bieden. Anderen komen dan ook altijd eerst, want voor Vell is het een gouden regel dat je er moet zijn voor je medemens. Zelfs wanneer ze je niet kent, is Vellana de persoon die je fiets voor je opraapt wanneer hij is omgevallen door de harde wind.
Deze vriendelijkheid zou wat meer naar voren kunnen komen als Vellana van nature niet zo een stil type was geweest. Opgegroeid in een huis waar het gebruik van woorden niet altijd vanzelfsprekend was (pun not intended) was, is het voor Vell in haar nieuwe woonomstandigheden nog steeds lastig om haar gevoelens in woorden uit te drukken. Veel woordspelingen en grappen snapt ze hierdoor ook niet, omdat ze vaak dingen te letterlijk neemt en hierdoor de humor van dingen niet goed in kan zien. Ze is niet zozeer simpel met haar woorden, gezien ze genoeg literaire boeken verslind in een week tijd en daar genoeg van opsteekt, maar een echte poet is ze ook niet. Wanneer ze spreekt, spreekt ze eerlijk en direct, gezien ze dat van huis uit gewend is. In deze samenleving is niet iedereen haar soort van eerlijkheid gewend, waardoor sommigen haar opmerkingen als bot kunnen opvatten. Ze bedoelt haar woorden niet verkeerd, maar dit is een deel van communicatie wat ze nog moet leren. Met communicatie let Vell meer op lichaamstaal, of deze nou bewust of onbewust gebruikt wordt. Hierdoor pikt de jongedame sneller kleine hints op en kan ze sneller achterhalen wanneer iemand liegt of niet. Deze techniek garandeert natuurlijk geen 100% succes, maar het is een grote hulp in een wereld als deze.
Een andere kant van Vellana is echter haar strikte, geordende werkhouding. Zonder een planning is ze nergens en afspraak is afspraak. Als je je hier niet aan houdt, wees dan bereidt voor haar torn. Vertoningen van slordig- of luiheid tolereert ze in geen enkel geval. Mocht je samen met haar komen te zitten met een groepsproject, verwacht dan maar om aan het werk gezet te worden. Smoesjes zijn absolute taboe en ze verwacht nooit iets minder dan ook maar je volledige inzet. Ga hier tegenin en kom erachter dat haar karakter net zo intimiderend kan zijn als haar uiterlijk.
[ HISTORY ] Geboorte - Leven in de besneeuwde bergen
Kindertijd - De speciale communicatie leren
Tienerjaren - De oudste uit het nest
Heden - De verhuizing


Profiel bekijken