Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[GEZOCHT] a reality check.
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 jaar
Positief
Vuur
avatar
Student


ma jul 27, 2015 4:03 pm
Ja, okay. I need this. Heel simpel gezegd is Estel gewend om dingen voor elkaar te krijgen door haar lichaam te gebruiken (ja, precies op de manier waar je nu aan denkt). Dit is voor haar normaal geworden en het werkte altijd, omdat de man waar ze mee sliep de artistieke directeur van haar vorige school was dus die had wat te zeggen.

Op Rikka heb ik zo’n vermoeden dat ze het opnieuw zal proberen. Waarschijnlijk als ze een diepe onvoldoende voor een les heeft gehaald of een flink aantal lessen heeft gemist en niet in de problemen wilt komen. Maar natuurlijk werkt dat niet, want hey sommige personen kunnen wel nadenken en hebben iets hogere normen en waarden.

En vervolgens komt ze wel of niet in de problemen. Anyho’… Het leek me interessant om uit te werken en ik vroeg me af wie zijn leraar wilde op offeren voor dit verhaallijntje? :3
Profiel bekijken