Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Nieuwe Layout
http://i57.tinypic.com/2zzqpg8.png

17 hele jaren~
Negatief
Lucht
avatar
Administrator


do jul 23, 2015 3:07 am
"Nieuwe Layout"

Beste leden,

ATF heeft vanaf vandaag een nieuwe layout, waarbij de nodige onderdelen veranderd zijn. Een paar onderdelen zijn qua indeling veranderd, maar dit zou als het goed is zichzelf moeten wijzen. De nieuwe look zal even wennen zijn voor ons allemaal, maar mochten er toch nog vragen zijn hierover, stuur dan gerust een pb naar iemand van het team.
Nou zijn de plaatjes, kleuren en indelingen niet het enige wat veranderd is hierbij. Bij de layout zijn een paar extra functies gekomen.

[ Karakterprofiel ]
De informatie over de karakters die in topics te zien is, zijn van plaats veranderd, zoals in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven.


Wanneer je met je muis over de avatar van het karakter gaat, zal de informatie zichtbaar worden en wordt er ook een kleine, extra avatar weergegeven, waardoor we op de volgende, nieuwe instelling komen:

[ Mini Avatar ]
Op het profiel is deze extra functie toegevoegd, waar je een nieuw plaatje van je karakter in kan voeren met een link. Dit plaatje moet 100x100 pixels zijn en wordt weergegeven in het cirkeltje bij de topics. De mini avatar kan bewerkt worden op het profiel onder het tabje profile fields, wat ons op het volgende brengt:

[ Geen ID Pass meer ]
Vanaf heden bestaat er geen ID Pass meer. De informatie over een personage zal gewoon worden ingevoerd in het eigenlijke profiel, onder de tab personalized profile.
Dit betekent dus dat de meeste informatie is ‘gereset’. We hebben de meeste onderdelen geprobeerd terug te zetten voor Astrals en zullen dit ook nog doen, maar het kan zijn dat we iemand per ongeluk over het hoofd zagen – gelieve jullie begrip hiervoor en, indien dit het geval is, het zelf gewoon in te vullen. Bedankt!

[ Taggen ]
Een extra handigheidje dat is toegevoegd is de functie om andere karakters te kunnen taggen. Links bij de widgets is het vlak 'Notifications' te vinden, waar je berichten zal zien wanneer iemand jou in een topic heeft getagt met de volgende code:

Code:
@"Naam account die je wilt taggen"

Met deze code kan je in grote topics op de hoogte van elkaar blijven en weet je op deze manier ook wanneer je ergens in een topic nodig bent. Elk bericht dat je hier binnen krijgt kan je zelf bijhouden, ons advies is dan ook om de berichten te verwijderen wanneer je ze gezien hebt, om te voorkomen dat het zich ophoopt en weer onoverzichtelijk wordt!

Om de instellingen van de notifications te vinden kun je klikken op: VIEW ALL NOTIFICIATIONS, onderaan de widget. Hier kun je instellen waarvoor je een notification wilt ontvangen en kun je ze ook gemakkelijker verwijderen, wat kan voorkomen dat je dadelijk over de duizend notifications hebt en het dus onoverzichtelijk wordt.


Mochten jullie nog onderdelen tegen komen die misplaatst of vreemd lijken, of een duidelijke error ergens zien, gelieve dan iemand van het team hierover te pb’en, mét een screenshot bijgesloten. Op deze manier zullen we het probleem zo snel mogelijk kunnen achterhalen en oplossen.
Alvast bedankt voor jullie begrip en samenwerking en hopelijk bevalt de nieuwe layout!


So I'll sing it loud In the silence And give the best of me Till its alright But not over I will find fight Like a soldier coming home In the silence But I have never felt so free The futures so bright This is our time Imma live it how I  dream
Profiel bekijken