Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Sweet dreams are made of this <3
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Icon_zpsjzpavsml.jpg

14
Beiden
Geen
avatar
Student


vr jul 17, 2015 8:03 pm
Opgerold in haar deken lag ze daar: Moyra was een rusteloze burrito. Ze was moe, maar haar gedachten vlogen in het rond, racend als een hogesnelheidslijntrein. En hoewel haar ogen traanden en haar smeekten om rust wilde het meisje helemaal niet slapen. Dus lag ze daar als een Mexicaanse snack, haar ogen stijf gesloten, te fantaseren. Niet op de vieze manier, zoals jongens dat veelal deden. Nee, gewoon. Herinneringen popten omhoog als bubbels, die ene ruzie, daarvoor bedacht ze nu een veel betere comeback. En die keer in groep zes, toen ze een hele grote blunder had gemaakt, mocht ze ook nog een keer herbeleven. Gelukkig was er ook een goede kant, de fantasieën over puppies en opgesloten zitten in een snoepwinkel... Langzaam gleed Moyra weg in een staat tussen dromen en werkelijkheid in. Ze had nog een soort mentale controle over wat er gebeurde, maar werd geleid door haar onderbewuste.

Voor haar neus verscheen een deur
Realistisch als haar droomwereld blijkbaar was liep ze er vol tegenaan. Auw.. Nee, wacht. Ze voelde helemaal geen pijn. Nieuwsgierig reikte ze naar voren en trok de hendel naar zich toe.
Het ging langzaam, krakerig. Alsof iemand haar expres buiten wilde houden. Maar uiteindelijk wist ze de kier zo groot te krijgen dat ze zich er doorheen kon wurmen. Bijna bleef haar voet haken achter de deur, maar ze was binnen. Of was dit buiten? Waar was ze? "Hallo?" riep ze verbaasd. Ze hoorde haar eigen woorden echoën. "Is daar iemand?" En belangrijker nog: waar is daar? Want dit was een plek die ze echt nog nooit had gezien.

OOC: Moyra komt per ongeluk in iemand anders droom terecht, thunthunthuuun. Open~


Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sweet dreams (zack)
» Sweet Dreams are made of Memes [+Jordan Benitez]
» 111 questions =DD
» Just Another Fairytale - Where dreams come true!
» [AG] Sweet goodbyes.