Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Lucy Dubois~ ♫
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/220ff3e2-4834-4a10-ab1e-578655752ada_zpsjpij8xou.jpg

Sweet 16
Negatief
Aarde
avatar
Student


do jul 16, 2015 3:51 pm
♪ Innocence lies in the eyes of the beholder ♪

ALGEMEEN
[ NAME ]  Lucia Dubois
[ GESLACHT ] vrouw
[ LEEFTIJD ] 16
[ ELEMENT ] Aarde
[ ENERGIE ] Negatief
[ LEERJAAR ] Derdejaars
[ GEBOORTEPLAATS ] Cenarion
UITERLIJK

Haar;; Bruin-oranje-achtig. Qua kleur niet erg opvallend, maar wel mooi en glanzend haar (al pluist het wel als er storm aankomt) Een korte coupe, net tot op haar kaaklijn, die haar fris staat.
Ogen;; Goudbruine ogen die je achter brillenglazen nieuwsgierig aankijken. Als ze de bril afzet zie je dat haar linker oog een haast gouden vlek tegen haar pupil aan heeft zitten, terwijl om haar beiden ogen een donkerder bruin randje haar iris afbakent. Ze heeft redelijk lange wimpers, die mooi omhoog krullen.
Bouw;;  Redelijk vrouwelijk gebouwd, met een zandloperfiguur, al is ze niet graatmager. Nee, Lucy is slank, maar met mooi zachte rondingen, waarmee ze zich niet echt raad weet. Het gracieuze lichaam van haar moeder heeft ze zeker geërfd. Ze heeft een behoorlijke buste, maar haar heupen zijn wat minder breed.
Kleding;; Lucy beseft zich dat ze er 'vrouwelijk' uitziet, tja wat wil je ook met zo'n moeder, al wil ze het niet helemaal accepteren. Dat is in haar kledingkeuze te zien. Een schattig schooluniform, netjes en zacht, met een groot vest of een fijne trui om in weg te kruipen, zeker in de winter.
Lucy draagt een bril met een rood montuur, om veraf beter te zien. Het is geen sterke bril, dus ze draagt hem niet constant. Ze heeft ook nog een reserve bril, die simpel zwart is.

PERSOONLIJKHEID

-- slim-- valsspeler -- onbetrouwbaar -- rebels -- anarchistisch -- snel tevreden -- bemoeizuchtig -- nieuwsgierig --
Lucy is slim, ze is vroeg volwassen en erg serieus als dat nodig is. Daardoor ziet ze zichzelf ook wel als een volwassene in een peuterspeelzaal, wanneer de Astrals om haar heen zich kinderachtig gedragen. Ze is sarcastisch, spottend en een vlotte prater. Als haar hoofd ernaar staat dan. Dan haalt ze argumenten uit de kast en zal ze ook een steek onder water of een vergelijking niet ongebruikt laten.
Ze is rebels, ondeugend, wat zich op verschillende manieren kan uiten. Ze heeft een voorliefde voor onrust schoppen, dingen op een tegendraadse manier uitvoeren. Het is echt iets voor haar om expres  hondertachtig graden gedraaid op een stoel te zitten, om 'anders' te doen, gewoon omdat het kan.
Lucy heeft een hekel aan autoriteit, als het op haar onrechtvaardig overkomt. Wat ook iets waar ze slecht tegen kan: onrechtvaardigheid. Politiek is verdorven en de regering verpest haar thuisland. En misschien gelooft ze ook wel een pietsie klein beetje in bepaalde complottheorieën.

Lucy heeft getrainde puppyogen, heeft op haar familie jarenlang kunnen trainen om te smeken als ze iets wilde of om juist onschuldig op te gaan in de achtergrond als iemand een slechte bui had. Dat kan ze vooral goed, de observerende achtergrond spelen als ze even geen zin heeft in gedoe en dan opeens uit de schaduwen tevoorschijn treden en haar scherpe persoonlijkheid tentoon stellen. Ideaal natuurlijk voor een verslaggever. Ook heeft ze kennis van etiquette en manieren, al zal je dat niet altijd even goed merken.

Als je kan valsspelen zonder dat iemand het door heeft is dat gewoon een deel van het spel. Als je kan afkijken zonder dat de leraar het merkt, is dat gewoon een legitieme manier om je cijfer wat op te krikken (al doet ze het ook deels voor de kick). Wanneer de docent het echter wel merkt, dan neemt ze haar straf, tja, dat kan gebeuren, risico van het vak zogezegd.

Hoewel Lucy op sommige momenten een zeer goed observerend oog heeft, waarmee ze details gauw doorheeft, kan ze toch slecht luisteren als iets haar niet boeit. Dan gaat ze zich vervelen en dagdromen.
Lucy had het als kind niet geweldig, wat ertoe heeft geleid dat ze met weinig al genoegen neemt en een hekel heeft aan graaiers die alles voor zichzelf willen hebben. Natuurlijk heeft ook Lucy hebberige buien en waardeert ze materiële zaken, maar ze weigert het haar denken over te laten nemen.

Het meisje heeft geen spreekwoordelijke harde schil, waar je als volhardende vriend door heen zou kunnen breken om haar eeuwige trouw te verkrijgen. Ze is gewoon niet heel betrouwbaar, ook niet naar vrienden toe, maar wel aardig en gezellig van tijd tot tijd. Verwacht alleen niet dat ze dag en nacht voor je klaar staat of voor je door het vuur gaat, en dan komt alles goed.

Als laatste heeft ze een tic waarbij ze constant haar brillenglazen schoon poetst als ze zenuwachtig of ongemakkelijk is. Ze schrijft graag, zeker over schandalen of misstanden, die ze dan in de schoolkrant probeert te krijgen. Geroddel vindt ze minder interessant.

Hobby's: Schrijven, fotografie.
+ Kampvuren, vlammen, zachte comfortabele kleding, koude dagen, beslagen ramen, citroenthee, interviews.
- Sletterige dellen, dom genoemd worden, dansen, eindeloos gebabbel.

GESCHIEDENIS
Lucy's moeder was, zoals je dat netjes noemt, een escort-lady. Een prachtige vrouw, met golvend lang haar en een prachtig lichaam. Maar naast mooi was deze dame ook nog eens ontzettend sluw. Ze raakte zwanger na een bezoekje aan een rijke cliënt, of het nou een ongelukje was of vals spel is nog altijd onduidelijk. De man, een handelaar en directeur van een groot bedrijf, werd onder druk gezet en zag maar één oplossing. De dame en haar pasgeboren dochtertje een plekje bieden in een bijgebouw van zijn riante woning, waar het bastaardkind opgroeide en haar moeder tegen een hoog loon enkele huishoudelijke klusjes deed.

Lucy speelde vaak met haar halfbroertje, een slappeling die zich door haar altijd mee liet slepen op haar avonturen. Hij was als een slappe, ongare pannenkoek, slim, maar klein en een beetje een mafketel. Ze bracht hem in de problemen, maar hielp hem er ook weer uit.  
Naarmate ze ouder werd bleek dat ze de intelligentie van haar beide ouders overgenomen had, maar de uiterlijke schoonheid van haar moeder moest hebben. De échte vrouw van Lucy's vader wist eindelijk door zijn leugens heen te prikken en vond bewijs van zijn lange geschiedenis van vreemdgaan. Drama volgde en het werd langzaamaan duidelijk dat de tijd was gekomen om te gaan. Hier langer blijven zou enkel leiden tot meer ruzie. Lucy's moeder eiste een grote som geld en vertrok, terwijl ze  haar dochter 'voor haar ontwikkeling' ver weg naar Rikka High stuurde, in de hoop ook van dat gezeur af te zijn.


Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Kittens Shrewstar x Wolftail [GZ]