Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Midnight Snack ( open! )
http://sig.grumpybumpers.com/host/alright.gif

16 years old
Beiden
Geen
avatar
Student


ma jul 06, 2015 4:09 pm
Het was laat. Te laat om eigenlijk nog op te zijn, maar te vroeg om al weer wakker te worden. De vogels floten nog niet, de zon was nog achter de heuvels en bergen verstopt; het was stil. De gangen waren verlaten, de toortsen en lampen waren uit. Haardvuren smeulden enkel nog en de zitvlakken van stoelen hadden hun eigen vormen weer aangenomen na uren bezeten te zijn geweest door leerlingen. Het was eigenlijk wel prettig: Je wist dat er leven aanwezig was in het kasteel, maar je kwam het niet tegen. Perfect voor de introverte, ongezelligerds die hier lessen volgden.

Introverte ongezelligerds zoals Ike Hiyori bijvoorbeeld. De jongen was wakker, nog steeds, geteisterd bij een eindeloze slapeloosheid. Op een gegeven moment had hij het maar opgegeven en was hij met Cherry als nachtlampje maar huiswerk gaan maken. Hij liep toch achter met echt iets van een kwart van zijn vakken. Maar terwijl de uren wegtikten en zijn schriften voller en voller kwamen te staan, werden zijn oogleden maar niet zwaarder. Zelfs niet toen hij al meerdere vakken compleet bijgewerkt had. Zeer onprettig.

Dus besloot de jongen maar, omdat hij echt niks anders te doen had, een 'wandeling' te maken. Met Cherry als gezelschap en enige lichtbron (het was verrassend bewolkt) drentelde hij door de koude gangen, tot zijn knorrende maag hem op een gegeven moment richting de schoolkeukens leidde. Hoe hij daar binnenkwam? Een pro verklapte zijn geheimen nooit. De aanwezigheid van een levend bolletje licht die verbazingwekkend goed was in inbreken (dit had hij haar niet geleerd... Waar was het fout gegaan tijdens haar opvoeding?) was heus niet bepalend, of zo. Nope.

En daar stond hij nu dan, bij het fornuis een ei te pakken. Cherry dartelde om zijn hoofd heen, zo te zien opgewekt met de lof die ze eerder van haar baasje en beste vriend gekregen had (hij moest haar inbreek-gedrag eigenlijk niet aanmoedigen, maar god wat was het handig). De jongen zelf ging helemaal op in zijn geweldige omelet, dat er al best goed uit zag en ook erg lekker rook.

Hij was zo gefocust, dat toen hij geschuifel achter hem hoorde, de jongen zijn schouders verschrikt omhoog schoten en een zeer oncharmant geluidje zijn mond verliet. Met een gezicht dat op onweer stond draaide hij zich vervolgens om naar de stalker, de creep die hem beslopen had, de moordenaar die hem in mootjes ging hakken (?), de geest die deze keuken al eeuwen teisterde (bestond die überhaupt?), om deze een zeer vuile blik toe te werpen. "What the fuck. Je gaf me een halve hartverzakking," bracht hij uit, voordat hij er erg in had. Hij had zijn belager in het half-donker nog niet eens goed gezien, maar whatever, het was waarschijnlijk een slecht persoon. Hij kwam de laatste tijd bijna alleen maar slechte personen tegen, dus kon hij maar beter op zijn hoede zijn.

[ Eggs ]
Kom de Ike lastig vallen! :'D
Profiel bekijkenhttp://38.media.tumblr.com/952b8d80179e5acc0309dfe716347c28/tumblr_inline_mtg65eZerF1qg734k.png

14
Positief
Aarde
avatar
Student


do okt 22, 2015 11:19 pm
Vaag was ze opgeschrokken uit haar slaap, keek met haar vage kop om zich heen. Het was nog donker buiten, dus ze moest waarschijnlijk weer terug gaan slapen. Tijdens het schrikken was ze echter overeind gekomen, zat nu rechtop met ogen tot spleetjes geknepen omdat deze nog in slaapmodus waren. Traag hief ze haar handen op die ze gebald had tot vuistjes en wreef ze in haar ogen terwijl ze gaapte waarna ze haar benen over de rand van het bed gooide – gepaard met de helft van haar deken en overeind kwam. Na wat gewreven te hebben liet ze haar handen een soort van naar beneden vallen, zodat ze naast haar bungelden. In een soort van pinguïn pasje baande het meisje zich een weg naar de deur, al gapend, en botste er half tegenaan. Een onderdrukte nyuh kwam over haar lippen waarna ze de deurklink zocht op tast en deze succesvol naar onderen wist te drukken wanneer ze hem vond.
Haar zintuigen werden niet echt beter terwijl ze meer over het schoolterrein zwierf, waggelde nog steeds als een pinguïn. Een pinguïn die opzoek was naar het toilet. In haar vaagheid had ze besloten dat ze naar het toilet moest en dat probeerde ze nu te zoeken, maar ze was nog te slaperig om dit fatsoenlijk te doen.
 
Ze wist een ingang te vinden, eentje die tot haar geluk niet op slot was. Er waren ook gewoon toiletten in de dorms, maar toen ze eenmaal buiten was had ze zichzelf een soort van buiten gesloten en was ze maar gaan waggelen. Zo was ze nu aangekomen bij de achteringang van de keuken van de kantine (van de…) en ze nam genoegen met de eerste beste deur die open ging.
Het meisje had de aanwezigheid van de ander nog niet eens opgemerkt, kreeg eindelijk weer een beetje de controle over zichzelf. Pas toen er een stem klonk keek ze op, kneep haar ogen toch weer tot spleetjes omdat ze hem niet goed kon zien. Het moest wel een hem zijn, dat kon ze horen aan de stem. Zich totaal niet bewust van het feit dat het eventueel een gevaarlijk persoon kon zijn (wat Ike gelukkig niet is lol) liep ze naar hem toe maar faalde in het lopen en struikelde over haar eigen voeten. Vrij automatisch probeerde ze zichzelf ergens aan vast te pakken en pakte hém daarbij vast, zijn hoofd om precies te zijn. De val scheen nogal klein te zijn en ze had het eigenlijk alweer opgevangen, maar had zijn gezicht nog steeds vast. Het was in principe geen ramp geweest, als éen van haar vingers (haar duim) niet half geëindigd was in de neus van de jongen. Met een uiterst serieuze blik keek ze hem aan, alsof hetgeen wat ze deed ook écht belangrijk was. ‘Goud.’ Haar stem was helder en de toon paste bij haar blik. ‘Bevindt zich niet in jouw neus.’ Ze trok haar handen terug en wreef ze af aan haar pyjama. Ze deed net alsof het de normaalste zaak van de wereld was, alsof je dit bij iedereen zomaar deed.
Het ergste was nog dat ze haar neus vervolgens een beetje de lucht instak en haar ogen eventjes sloot. Vervolgens opende ze hem weer en schoot naar voren - keek langs de jongen naar de pan. 'Wat maak je?' O ja, ze doelde erop om hier ook wat van te krijgen of ze zou geen Mabel heten.

OOC; Dit was mijn geweldige ganzenopdracht. Hoezee ~
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home
» I don't need your help. {OPEN}