Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Blood, pain and victory |Open
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


vr jul 03, 2015 9:46 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Een groepje van één meisje en twee jongens kwam uit één van de vele zijstraten gewandeld, maar wat er vooral opvallend was aan het groepje was de jongen die ondersteund werd door zijn vrienden. Eén van zijn ogen was opgezwollen en begon ook al blauw te zien. Bloed stroomde over de persoon zijn neus en uit een wond op die zijn kaak. Waarschijnlijk was er nog meer schade maar die was verborgen onder de kleding van de jongen. Goed zag hij er in ieder geval niet uit. ’Heb je niets anders om naar te kijken!?’ riep het meisje naar James. Door de plotse stem schrok de jongen zacht en keek hij meteen ergens anders heen. Waarom had iedereen het altijd door als hij keek? Was hij zo slecht in het subtiel zijn? Vast wel. Toch keek hij stiekem even over zijn schouder naar het groepje dat ondertussen in een auto was gestapt en weg reden. Voor de gewonde was het te hopen dat ze onderweg waren naar het ziekenhuis.
Het zijstraatje trok nog steeds de vijftienjarige zijn aandacht. Traag wandelde hij het straatje in en hoe verder hij erin ging hoe duidelijker de geluiden om hem heen werden. Geluiden van gejuich, gevecht en pijn. Het klonk in ieder geval niet gezellig maar hij kon het niet laten om te gaan kijken. Natuurlijk had hij al wat verhalen gehoord over de fighting pit maar hij was er nooit geweest. James was niet eens zeker of het echt bestond, maar blijkbaar wel. De verhalen werden bevestigd wanneer hij het oude gebied van de zwembaden zag en alle ruige Astrals om hem heen. Iedereen zag er in ieder geval stoerder uit dan hem. Zodra één van de zwembaden zichtbaar werd trok het gevecht dat bezig was meteen zijn aandacht. Twee jongens waren tegen elkaar aan het vechten, en het ging er hevig aan toe. Dat was zeker. In het zwembad zelf lagen nog plassen en vlekken bloed van eerdere gevechten.

Het gevecht was bijna hypnotiserend, maar James werd uit zijn hypnosestatus gehaald wanneer één van de twee won en het gejuich alleen maar harder werd. Terwijl dat de winnaar met zijn armen in de lucht stond en duidelijk genoot van zijn overwinning werd de andere de arena uit gesleept. De winnaar wist zelf nog uit het zwembad te geraken. Lang duurde het niet voor er iemand anders in het bad stond en en gevraagd werd voor een tweede deelnemer. ’Hier hebben we nog wel een deelnemer!’ riep iemand lachend terwijl dat de jongen werd vast genomen rond zijn pols en naar voor getrokken werd. ‘W-wat? Ik denk dat u zich vergist,’ zei James snel. Hij had helemaal geen zin om te vechten.


OOC: OPEN :'DProfiel bekijken