Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Informatie Aardelessen
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

26
Aarde
avatar
Docent Aarde


vr jul 03, 2015 5:03 pm

AARDELESSEN

Hier zijn de mogelijke pakketten voor de aardelessen te vinden, met erbij de informatie over wat je per pakket kan verwachten. Elk pakket behandeld verschillende lessen, waar verschillende technieken en methodes behandeld zullen worden. De focus ligt hierin op praktijkoefeningen, hoewel er zo nu en dan wat theorie behandeld zal moeten worden. Aan het einde van elk pakket kunnen de studenten een schriftelijkwerkstuk verwachten, of een praktijkwerkstuk waarin ze iets toepassen wat ze in één van de lessen hebben geleerd, maar uitwerken op hun eigen, creatieve manier. Met creativiteit zal je de meeste punten scoren bij de lerares, onthoud dit dus!


AARDE

De aardelessen zijn voor alle Astrals met het element aarde toegankelijk, ongeacht de energiestroming die ze hebben. Met de aardelessen richten we ons puur op de aardesturingen zonder op de hulp van energieën te leunen. Hoewel er in het begin voornamelijk op basisonderdelen gefocust zal worden, zal er in de toekomst een mogelijkheid voor de wat meer gevorderde leerlingen open komen te staan, waar ze zich in mogen schrijven voor wat complexere lessen en technieken.


VERDEDIGING TEGEN AARDE

Deze lessen zijn toegankelijk voor alle Astrals, ongeacht hun element en energie. Tijdens deze lessen zullen we een aantal technieken van aardesturing behandelen en hoe je je hier het beste tegen kan verdedigen. De focus hierin zal liggen op ieders zwakke punten, om deze vervolgens om te zetten in sterke punten.


COMBINATIELESSEN

Tijdens sommige semesters zullen er combinatielessen plaatsvinden, waarin twee, of meerdere leerkrachten dezelfde les zullen bijwonen om de leerlingen (voor nu voornamelijk nog gericht op elementaire Astrals) te leren samen te werken met elkaar. Hier zullen ze leren wat ze kunnen bereiken door hun krachten te bundelen en zo nieuwe technieken te ontwikkelen.


POSITIEVE ENERGIE

Astrals met een positieve energiestroming mogen zich bij deze aardelessen voegen. Deze lessen zullen echter hoogstwaarschijnlijk ook met de negatieve energiestroming samengevoegd worden van tijd tot tijd, gezien er hierbij een aantal groepsopdrachten op de planning staan.


NEGATIEVE ENERGIE

Astrals met een negatieve energiestroming mogen zich bij deze aardelessen voegen. Deze lessen zullen echter hoogstwaarschijnlijk ook met de negatieve energiestroming samengevoegd worden van tijd tot tijd, gezien er hierbij een aantal groepsopdrachten op de planning staan.


BIJLESSEN

Bijlessen mogen apart aangevraagd worden per leerling. Wanneer een leerling moeite heeft met iets wat in de les behandeld is, of de basis van een andere techniek maar niet onder de knie krijgt, zijn deze lessen er om een extra handje te helpen. Dit soort lessen mogen individueel aangevraagd worden via een pb en zullen vanaf daar verder besproken worden.
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Informatie Missies