Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Alphard; Heart of Hydra
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

26
Negatief
Geen
avatar
Ex-Rang


di jun 23, 2015 2:55 am

α


Algemeen
Naam: Jonah Hávarđr Namtar
Roepnaam: Alphard [Alfaar]
Leeftijd: 26 jaar
Geboortedatum: 6 November
Sterrenbeeld: Schorpioen ♏
Geboortestad: Helskog, een arm stadje gelegen in de schaduwen van een groot dennenbos
Land van herkomst: Norge in Elion
Nationaliteit: Nordmann [Elionees]
Geaardheid: Biseksueel
Energie: Negatief
Element: n.v.t.
Rang: Leraar Negatieve Energie

Uiterlijk
Eerste impressie: Lange, slanke man met een duistere aura. Hij lijkt een man met velen geheimen te zijn en een beetje uit de boot te vallen als een leraar op Rikka High. Hij komt immers op het eerste oog namelijk niet echt over als je alledaagse middelbare school meestertje met zijn lange haar en kille blik. Toch is hij niet zo afstandelijk als hij lijkt. Respect en tolerantie zijn belangrijk, maar mocht je hem beter leren kennen dan blijkt hij toch een goede portie sarcastische (zwarte) humor te bezitten. Hij heeft ook iets intrigerends, want wat hij met zijn woorden niet kan zeggen maakt hij duidelijk met zijn ogen die boekdelen spreken.  
Lengte: 1.96m
Gewicht: 81kg
Bouw: Lang en natuurlijk slank gebouwd. Een harde jeugd en de beoefening van heftige magievormen heeft hem pezig en gespierd gemaakt maar door zijn lichaamsbouw zal hij nooit extreem breed kunnen worden.
Huid: Wit met een warme ondertoon – bruint snel. Vrijwel zijn hele lichaam vertoont littekens, sommigen groter dan anderen, al zijn ze door de toegenomen stugheid van zijn huid niet altijd even goed te spotten.
Ogen: IJzig blauw en kunnen intense blikken werpen
Gezicht: Lang en vrij smal met fijne gelaatstrekkingen. Eigenlijk een vrij vrouwelijk gezicht op de sterke kaaklijn en lange, rechte neus na.
Haar: Een bijna platina blonde, zijden waterval die golft en glimt bij iedere beweging. Het is lang en meestal draagt hij wat plukken naar achter in een kleinere staart over de rest van zijn haar, één lok achterlatend om een zijde van zijn gezicht te decoreren.
Kledingstijl: Donker, praktisch en verhullend. Om geen verkeerde indruk te wekken met zijn onder getatoeëerde lichaam, bedekt hij zijn huid zo goed mogelijk met vrijwel altijd zwarte, rode of donker groene kleding. Leren jassen, simpele shirts, lange broeken, laarzen of gympen maken zijn gebruikelijke assortiment en laten een gothic-achtig sfeertje niet helemaal achterwege. Omdat hij nu echter een professionele baan heeft, probeert hij zich steeds “gewoner” te kleden.
Lichaamsdecoratie: Zijn 4mm plugs draagt hij niet meer, maar zijn tatoeages blijven voor altijd, inclusief Sølvbrann, een zilvergrijze tatoeage van een Mojave ratelslang. Door middel van complex, (illegaal) positieve energie gebruik heeft de slang een manier van "tot leven" komen en komt dan van Alphard's huid af in de vorm van een ware slang. [WIP]

Persoonlijk
Eigenschappen: Stoïsch – Verantwoordelijk – Kil – ietwat Apathisch – Duister – Gevat – Zwijgzaam – Onbevooroordeeld – Eerlijk – Serieus – Creatief – Diepzinnig – Gesloten – Loyaal – Sensueel – Doorzettend – Melancholisch – Intrigerend – Morbide – Intens  
Karakter: Van nature is hij een stille, gesloten man die Astrals niet snel binnenlaat. Zijn vertrouwen is niet gemakkelijk gewonnen, maar wanneer je eenmaal iets voor hem betekent word je niet meer vergeten. Eerlijke emoties staan voor hem centraal en Alphard zal nooit vrijwillig met Astrals omgaan die hij niet mag met het doel een sociale ladder te beklimmen of om zichzelf belangrijker te laten lijken. Natuurlijk geldt dit niet voor leerlingen. Of hij ze nu wel of niet mag, hij zal ze altijd op zijn best helpen of beschermen – ze zijn nu eenmaal zijn verantwoordelijkheid. Sinds hij op vroege leeftijd alleen voor zijn broertjes heeft moeten zorgen is hij daar al snel mee bekend geraakt en er ook erg volwassen voor zijn leeftijd door geworden.
Alphard is geen babbelaar. Lichaamstaal gaat over woorden en als je niets goeds te zeggen hebt kun je maar beter gewoon je mond houden. Wanneer hij dingen tijdens de les uitlegt zal het dus kort en to the point zijn zodat er geen tijd aan nutteloos gezwets verloren zal gaan. Wordt er echter interesse wordt getoond in andere onderwerpen op eigen initiatief van de klas / een leerling, dan apprecieert hij dat zeker en zal er verder op in gaan.
Zijn persoonlijke interesses liggen bij niet zo alledaagse dingen. Sinds jongs af aan voelt hij zich aangetrokken tot het duistere onverklaarbare. Dit gaat niet alleen tot kunst en literatuur, maar ook naar zijn energie en energie. Alphard heeft veel geëxperimenteerd met occulte spreuken en rituelen waar hij zijn negatieve energie goed in kan toepassen. Hij is geïnteresseerd in mythes en legendes van verschillende culturen en mixt vaak verschillende ideeën en stromingen samen om tot iets te komen waar hij zich het best bij voelt. Omdat Alphard vaak betrokken is geweest in illegale zaken met betrekking tot het occulte is hij goed bekend met en heeft vele kennissen in de ondergrondse wereld van zwarte energie.
Door verscheidende (heftige) gebeurtenissen in zijn leven is Alphard schijnbaar beroofd van iedere emotie. Hij raakt niet zo snel onder de indruk van dingen en heeft vrijwel iedere hoop in de liefde verloren. Hij is echter een echte “emotiejunkie” maar omdat hij zoveel moeite heeft met het voelen van emoties zoekt hij zijn heil vaak in drank, drugs en seks; de enige manieren waarop hij nog genot kan beleven. Echter, sinds zijn energie studies in Elion heeft hij geprobeerd het gebruik te minderen en de feiten meer te verbergen. Omdat hij eigenlijk een baan heeft die hem niet gelukkig zal maken en alleen heeft genomen om de toekomst van zijn broertjes te verzekeren, heeft hij een lichte depressie waar hij medicijnen voor neemt.
Interesses: Esoterische wetenschappen, Biologie, occulte / zwarte energie, Nimriande, Astrologie, religies, kunst en natuur
Likes: Reptielen (voornamelijk slangen), salamanders, insecten, drank en drugs, bossen, onderzoek, sinaasappels, (psychedelische) rock en metal, boeken, zijn broertjes, sigils, drop met pepermunt, schemering, adrenaline, roken en tatoeages, &sex
Dislikes: Materialisme, veroordeling, volhardende onwetendheid, oppervlakkigheid, intense domheid, knuffelige beestjes, rendementsdenken, lawaai en de gevangenis
Aandoeningen: Pyromanie, opiumverslaving, lichte depressie, slaapgebrek
Extra: Alphard heeft een bepaalde aantrekkingskracht op dieren en weet goed op mentale wijze met ze te communiceren. Met alle beesten gaat dit via twee wegen behalve met katten en wilde vossen. Zij kunnen hem wel lezen maar andersom niet. Ze zijn op een sinistere wijze verbonden en afhankelijk van het dier zal het hem volgen, leiden, aanstaren of niet meer alleen laten.

Relaties
Ouders zijn in vlammen opgegaan
Leonard is het rebelse, chagrijnige broertje. Een schelm
Denzel heeft geluk in leven te zijn. Het jongste broertje dat opkijkt naar Alphard
Starchild is een ster zonder straling
Judas heeft een stoel in Hel met zijn naam erop
Midnight was een inspiratie en een mentor
Nevermore was leuk maar nooit meer weer
Meneer Halldorson gebruikt zijn ogen zoals ze bedoeld zijn

Geschiedenis
WIP
Hoofdstuk 1: Een beetje Hel
Hoofdstuk 2: Na 13 komt 4
Hoofdstuk 3: De Schreeuw
Hoofdstuk 4: Schaduw in je hoofd
Hoofdstuk 5: Onschuld is niet meer
Hoofdstuk 6: Lijdensweg
Hoofdstuk 7: Dromenland
Hoofdstuk 8: Zwarte Chaos
Hoofdstuk 9: Oh Sweet Capricorn!
Hoofdstuk 10: Ginds lokt
Hoofdstuk 11: Rendement offers
Hoofdstuk 12: Rikka High


hell had you by the throat // you never got to heaven but you got real close //
your past has you in a choke hold // but you deserve it from what I’ve been told


Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» The song of your heart//open
» Music from the heart of nature itself
» Close your eyes. Clear your heart. Let it go. [Misao]
» X. The Place Where The Heart Is .X
» Cold winter, warm heart.