Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Oh God No.
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


vr mei 29, 2015 8:59 pm
Spoiler:
 

Haar voeten roffelde op de trappen naar de kelder. "Wolf, verdomme. Kom hier!" Het was nooit een goed idee geweest om die ongehoorzame puppy los te laten, zonder halsband. Het ging lukken, hij zou wel bij haar blijven. Niet dus. Het gevlekte beest was naar de keldertrap gerend en nu was ze hem dus kwijt. Ze bereikte de onderkant van de trap, waar ze nog net enkele meisje giechelend en met schaamrood op hun wangen, zag rond lopen. Waar kwam die vandaan. Muziek drentelde uit heen van de gangen naar haar toe en ze dacht het gekef van haar puppy te horen. Loom liep ze dus in die richting uit en kwam ze op een lange, donkere gang uit. Slechts uit één deur kwam licht, en blijkbaar ook muziek. Wolf was hier duidelijk niet en kon ook niet binnen zijn, aangezien de deur dicht was. Toen ze dichterbij kwam zag ze Host Club in sierlijke letters op de deur staan. What the fudge was dat. Toch een tikkeltje nieuwsgierig opende ze de deur, waardoor een hele kamer vol blozende meisjes en taart te voorschijn kwam. Enkele jongens dwarrelde overal door heen en al snel kreeg ze door waar ze was beland. Ze wou zich net omdraaien en de deur zachtjes achter zich sluiten, toen all of a sudden een stem haar tegen hield. Liefjes glimlachend draaide ze zichzelf traag om, waarbij haar blonde haren zachtjes mee wervelde. Waar was Wolf om haar te redden?

››OPEN! Cat moest toch ook eens kennismaken met de oh zo bekende Host Club :'D


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Lucht
avatar
Student


za mei 30, 2015 1:37 am
Het was een gewone dag eerlijk gezegd. Een gewone dag met de gebruikelijk clubactiviteiten. Rezso had niet veel reserveringen vandaag dus hij kon in alle gemak een stukje taart eten. Een chocolade crème taartje met frambozen en chocolade krullen met een beetje poedersuiker als leuke versiering. Heerlijk. Hij had een gevoelig plekje in zijn hart voor zoetigheden en schattige dingen. En net toen zijn korte pauze niet beter kon, rende er een puppy door de deuren van de host club. Meteen was hij verliefd op het kleine beestje (ookal was bijna alles klein in de ogen van de 1,92 meter lange reus). Snel zette hij zijn taart aan de kant voor later en liep naar het lichtelijk gedesoriënteerde beestje. That is kind of cute… Desondanks de lengte van Rezso, bleef de puppy op zijn plek rondjes rennen zonder in angst weg te rennen. Als sinds kinds af aan kon hij heel goed met dieren overweg. Vele malen beter dan met Astrals. Waarschijnlijk kwam dit doordat communicatie met Astrals voornamelijk verbaal ging en communicatie met dieren was wat eenvoudiger met een bepaalde uitstraling. Rezso had bij dieren vooral een hele rustige uitstraling en dat maakte hem echt een persoon waar dieren verliefd op werden. Zacht lachte hij toen de puppy hem op spelende wijze in zijn uitgestoken hand beet. Niet hard en super schattig. Zonder aarzeling pakte hij het kleine ding op om er mee te knuffelen. Op dat moment kwam er een dame binnen die duidelijk niet was gekomen voor de host club, dat moest het baasje. Heel braaf bleef de puppy in zijn armen liggen terwijl hij naar de dame liep. Ze draaide zich al om nadat ze zich bewust was van haar omgeving. Als ze nog niet wist van de redelijk nieuwe club dan moest het wel een shock zijn om er zo in te belanden. Na heel even stond hij achter haar met een nu slapende puppy in zijn armen. “……………Uhm…...Your…puppy?........” En dat waren al een hele hoop woorden in vergelijking tegen zijn normale complete stilheid. Nu was het hopen dat deze dame ook daadwerkelijk het baasje was van de puppy. Het zou een beetje vreemd en awkward zijn als het niet zo was. In alle rust bleef hij de slapende puppy aaien met een kalme sfeer om zich heen. Hij straalde nu gewoon kalmte uit.

{{Sorry, I just had to XD Even though I suck.}}


Profiel bekijken