Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Wings
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Vuur
avatar
Student


vr mei 29, 2015 7:43 pm
Haar vingers had de brunette rond de gaas van de hekken om het dak geslagen. Haar groenblauwe ogen staarde richting de zon, zo nu en dan vergat ze te knipperen waardoor haar ogen bij het knipperen lichtelijk pijn deden. Doordat de zon aan het ondergaan was en daardoor er niet zo veel fel zonlicht meer te bekennen was. Als je overdag naar de zon zou kijken was de kans dat je het een paar seconden uit zou houden zonder knipperen behoorlijk klein. Haar bruine haren waaide achter haar hoofd, weg van het hek. Handig, op die manier kwam er geen haar in haar gezicht. Een rilling trok over haar rug, doordat de zonnestralen verdwenen koelde het ook een stuk af. Haar witte blouseje met korte mouwen werd toch wel koud. Waarom had ze haar grote vest dan ook weer niet aangedaan. Geweldig. Nu had ze het koud maar wilde niet naar binnen om iets anders aan te trekken.

{Eerste post voor Riku}


Profiel bekijken