Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Fire up [CAT]
http://i59.tinypic.com/e64vmf.gif

17 freakin' years
Negatief
Aarde
avatar
Student


ma mei 25, 2015 6:54 pm
Wellicht was dat tripje met de trein toch niet zo’n strak plan geweest. Niet voor een paar pakjes sigaretten, enkel omdat hij perse dat merk moest hebben. Steunend op de rand van een prullenbak staarde Arran afwezig naar de grond, richting z’n schoenen. Zolang de drang om werkelijk over te geven er nog niet was, ging hij niet recht met zijn neus boven die troep hangen. Maar de moed om van de prullenbak weg te lopen was er ook nog niet. Wagenziekte was iets verschrikkelijks. Er bestonden pillen voor, alleen moest je die niet vergeten in te nemen. ’Idioot,’ schold hij zichzelf in z’n gedachten uit. Wat voor raar beeld moesten de Astrals hier wel niet krijgen? Arran hoorde de voorbijgangers haast denken: nog zo’n sukkel met een enorme kater. Was dat maar zo. Dan had hij tenminste nog voor die tijd een paar leuke uurtjes gehad. Losgaan op de dansvloer. Shotjes naar binnen werken. Goede muziek. Dat was nog eens plezier. Tweemaal ademde hij eens diep in en uit, waarna hij zich rechtop stelde. Zo. Een stap in de goede richting. Eindelijk kreeg z’n lichaam door dat het niet langer meer door iets gedragen werd, behalve door zijn eigen voeten.
Kleur  keerde terug op z’n wangen, het kots misselijke gevoel trok stukje bij beetje weg. Wat betekende voor een kalmerende sigaret. Hij had geen drugs nodig om zich gelukkig te voelen, de stinkstokken waren voldoende. Zijn hand gleed naar een kontzak van zijn zwarte jeans, waar hij een pakje Huff&Puff uithaalde. Waarschijnlijk het goedkoopste pakje ooit, wat terug te vinden was in de kwaliteit. Belabberd dus. Als een getrainde professional haalde hij een sigaret uit het pakje, legde die tussen zijn bevochtigde lippen en wou het aansteken met een kleine aansteker. Keer op keer weigerde het voorwerp dienst. Arran bromde lichtelijk geïrriteerd. Werd dit weer zo’n dag? Zo’n dag dat alles je tegen zat. Zo’n dag waar je liever doorheen sliep. Naar een winkel lopen en daar een aansteker ophalen was de jongen teveel werk. Hij had de nicotine nú nodig. En dus besloot hij iets te doen wat hij normaal niet in z’n hoofd zou halen. Rustig tikte hij iemand op de schouder. Een meisje. ’Hey… Heb je misschien een aansteker?’ Vroeg hij, terwijl zijn blauwe ogen haar kalm aankeken. ’Of iets anders wat vuur bevat.’


& Cat c:
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


ma mei 25, 2015 9:02 pm
Ze had zich weer eens helemaal uit de slof gewerkt voor een of andere vervelende vent bij het café. Daarna was ze nog snel bij de supermarkt vakken gaan vullen en nu stond ze hier uitgeput op een bord te kijken waar ze helemaal niks van snapte. De rode en roze lijnen liepen door elkaar, groene lijnen verbonden de blauwe met de gele en een oranje liep er als een slang tussendoor. Van frustratie balde ze haar handen tot een vuist en prikte haar nagels in haar handpalm. Hoe konden Astrals hier ooit de weg in vinden?

Een vinger tikte op haar schouder en geïrriteerd draaide ze zich om. Als iemand hier de weg kwam vragen had deze pech, aangezien ze die zelf ook niet wist. Hierdoor had ze haar mond al open getrokken in een gemene uitspraak, maar de vraag van de jongen liet deze dicht klappen. "Ik," Even stond ze met haar mond vol tanden, aangezien ze dit niet had verwacht, maar toen herpakte ze zichzelf, "Rook niet en heb geen vuur-element." Glimlachte ze schaapachtig met een ophaal van haar schouders.


Profiel bekijkenhttp://i59.tinypic.com/e64vmf.gif

17 freakin' years
Negatief
Aarde
avatar
Student


di mei 26, 2015 4:36 pm
De gedachte makkelijke weg, bleek anders uit te vouwen. Zodra de jongedame zich omdraaide, zag ze eruit als een kat dat in de aanval wou. Arran knipperde eens met zijn ogen, een smalle stap achteruit zettend. Waarom in hemelsnaam had hij nou dan ook een vrouw uitgekozen? Daar was hij nog stunteliger mee dan met mannen. "Ik," Begon de ander. Schijnbaar kreeg hij toch niet zo’n uitval als waar hij naar verwachtte. ,"Rook niet en heb geen vuur-element."Hij knikte eens, waarna hij de sigaret achter een oor legde. Bleek dus toch dat hij naar een winkel moest lopen. ’Heel verstandig.’ Hoewel roken min of meer in voedsel leek te veranderen, raadde hij het men nooit aan te beginnen. Er waren uiteindelijk meer gebreken dan positieve dingen. Lang hardlopen was nu al een enorme uitdaging. Van de jongedame keek hij naar het ingewikkelde bord, en weer terug. ’Ben je de weg kwijt?’ Zijn blik volgde enkele lijnen, terwijl zijn handen zich onbewust in z’n broekzakken verstopte. ’Wat ook haast niet anders kan, met díe uitleg,’ mompelde Arran, meer tegen zichzelf dan tegen haar.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


wo mei 27, 2015 1:32 pm
Haar blonde haren -die ze pas had laten kleuren- vlogen op bij de wind die een arriverende trein maakte. Het advies van de jongen negeerde ze en met haar groene ogen probeerde ze het bord te kunnen ontcijferen. Haar vinger gleed over het vuile bord waarbij ze ondertussen wat mompelde, waardoor ze de woorden van de jongen niet had verstaan. "Huh, wat? Ik heb je niet goed verstaan." Vroeg ze hem, toen ze een kwart slag draaide. Even liet ze haar ogen over de zwartharige jongen glijden, zijn kleren zagen er degelijk uit -niet zoals haar afgedankte plunjes- en zijn ogen waren fel uitgesproken, maar dan was ook alles gezegd. Al dacht ze wel dat ze hem al eens in de gangen had zien lopen, dus waarschijnlijk zat hij ook op Rikka High. Het vervelende aan zo'n grote school hebben, was dat je nergens kon komen zonder iemand tegen het lijf te lopen. Nooit kon men onbekend blijven en dat was soms juist iets wat het meisje het liefste deed.


Profiel bekijkenhttp://i59.tinypic.com/e64vmf.gif

17 freakin' years
Negatief
Aarde
avatar
Student


wo mei 27, 2015 6:37 pm
Oké dan. Een negeer-beertje. Wat leuk. Arran zuchtte zachtjes. Astrals ook van tegenwoordig. Joegen enkel van hort naar her en hadden alleen oog voor dat wat ze gedaan moesten krijgen. Altijd die haast, haast, haast. Wanneer ging men leren te ontspannen? Namen ze eens een stapje terug? Haast was zijn grootste vijand, tenzij er een noodgeval was. Hij fronste lichtjes zodra de jongedame begon te praten: "Huh, wat? Ik heb je niet goed verstaan." Dacht hij eens vriendelijk te willen zijn. Werd het niet gehoord. ’Ik vroeg of je de weg kwijt was,’ herhaalde hij. Mocht ze het weer niet verstaan hebben, dan zou hij simpelweg weg lopen. Hij bleef niet aan de gang, zeker niet voor Astrals die hij niet kende. Waarschijnlijk ook de hoofdreden waarom hij amper tot geen vrienden had. Zodra hij door kreeg dat de moeite enkel van één kant kwam, dropte hij diegene als een baksteen. Logisch toch? Arran keek even toe hoe Astrals uit de trein holden, richting een ander parron. Dat ze daar nog tot toe in staat waren..
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» Eerste Les - Fire Magic
» [NL] The Fire Games