Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Arran Zerachiel
http://i59.tinypic.com/e64vmf.gif

17 freakin' years
Negatief
Aarde
avatar
Student


ma mei 25, 2015 9:49 am

"Arran Zerachiel "

GENERAL
[ NAME ] Arran "Smokey" Zerachiel
[ GENDER ] Man
[ AGE ] 17 rockin’ years
[ ELEMENT ] Aarde
[ ENERGY ] Negatief
[ YEAR ] 4de
[ BIRTH PLACE ] Cenarion

APPEARANCE
[ HAIR ] de haarkleur en stijl van je personage
[ EYES ] Blauw
[ LENGTH ] 1m71
[ BUILD ] Vrij athletisch gebouwd
[ CLOTHES ] Vooral donker gekleurde kleren. Kwa outfit wisselt hij genoeg af.
[ SPECIAL ] -

PERSONALITY
Ongeïnteresseerd, nonchalant, lay back. Dat is hoogst waarschijnlijk het eerste wat iemand zegt als diegene Arren moest beoordelen.  Vanaf de buitenkant lijkt de jongen nergens om te geven, behalve om de sigaretten die hij binnen bepaalde tijd moet hebben.  Maar dit is vooral de houding die hij opstelt wanneer hij ergens nieuw is.  Op deze manier probeert hij zo min mogelijk aandacht te krijgen, zodat hij “achter de schermen” kan doen wat hij wilt.  Wanneer de ware hij naar boven komt, lijkt hij eigenlijk vrij actief te zijn.  Word er duidelijk hoeveel hij om vrijheid geeft. Heeft hij een doel, of is er iets dat zijn aandacht vangt, dan gaat hij er 100% voor. Daarnaast heeft hij best een harde kijk op de wereld, waardoor hij regelmatig onverschillig uit de hoek kan komen. Hoewel Arran geen ster is in het vrienden maken, zou hij voor hen door het vuur gaan. Geliefden zitten bij hem onder de vleugels. Als hen wat overkomt, dan zal hij alles behalve rustig en vriendelijk zijn.

[ LIKES ] Slapen, roken, uitgaan, klimmen, Nutellaaaaa
[ DISLIKES ]  Zon,  constante ruziezoekers, gecommandeerd worden,  vervoer (wagenziek)


GESCHIEDENIS

17 Jaar terug werd de jongen, Arran Zerachiel in Cenarion geboren. Nakomeling van Artemis Farron Zerachiel en crimineel Arceus Zerachiel. Het gezin was alles behalve gelukkig. Ze zaten diep in de shit. Door hevig geld tekort, groeide de jongen op in de sloppenwijken. Zijn moeder was chronisch ziek, waardoor ze niet mocht werken. En zijn vader… Well, ooit was de man goed geweest. Had die een baan in één van de fabrieken, maar dat betaalde niet genoeg om de drie te onderhouden. Dat gevoel, dat gevoel dat hij zijn gezin niet kon onderhouden, bracht Arceus naar het slechte pad. De stoppen sloegen bij hem door. Hij voegde zich bij een bende, wat familie Zerachiel compleet brak. Doordat zijn vader steeds minder thuis kwam, vielen de lasten volledig op Artemis haar schouders. Voedsel werd schaars. Het huis werd één grote puinhoop en Arran werd op z’n zachtst gezegd: vergeten.
Toen de jongen oud genoeg was om te lopen, te rennen, te praten en te spelen, leek hij weer in beeld te komen. Echter niet op de manier zoals een kind gewild zou hebben. Huishoudelijke klusjes werden hem opgedragen. Eerst kleine dingen, die naarmate hij ouder werd zwaarder werden. Naar school ging hij een paar dagen in de week. Nooit meer dan 3 dagen. Dagen waar Arran altijd erg naar uit keek, ook al had hij vrij weinig vrienden. Met kleine dingen was hij al erg tevreden, wat zijn heldere blauwe ogen dan ook lieten merken.
Op zijn ongevierde 9de verjaardag kwam voor de verandering zijn vader eens thuis. Diens blik donker, koud en afstandelijk.  Dat paar ogen die zeiden dat er problemen waren. Of dat er weer iets zou gebeuren wat verre van plezant was. Arran kende die ogen als geen ander. Als gevolg van dat liefdeloze bezoekje moest Arran op z’n “vrije” dagen gaan werken in een kolen fabriek.
Het verdiende geld ging rechtstreeks richting Artemis, die het geld spendeerde aan voedsel maar bovenal aan haarzelf. Ze vond dat ook zij eens verwend mocht worden. Zij was ziek. Arceus en haar zoon niet.
Ondanks dat alles hielt Arran vol. Hij werkte zo hard als hij kon, wat deels kwam door één college. Men noemde hem Ome Jojo. Een middeljarige man, een boom van een kerel maar met een hart van goud. Jojo nam de zwakkeren onder zijn vleugels, zo ook Arran. Hij leerde de jongen extra dingen in de pauzes. De waarde van het leven. Over het zorgen van familie en vrienden. Vrijwel alle sociale dingen, waarin Arran’s eigen ouders in waren gefaald het hem te leren.
Een aantal jaren streken voorbij. De band met Jojo was enorm sterk geworden. Je kon wel stellen dat Jojo de altijd gewilde vaderfiguur voor Arran was. Echter was de jongen nu oud genoeg naar de middelbare te gaan, en het werk achter moest gaan laten. Toen die tijd aanbrak, meldde Jojo dat hij voor de school zou betalen en hoewel de afstand groot zou zijn, dat hij altijd voor Arran zou zorgen.
Met lood in z’n schoenen vertrok Arran naar Rikka High. Aan de ene kant happy dat hij de hitte, zijn ouders en het harde werken aan de kant kon zetten, aan de andere kant ongelukkig om Jojo achter te laten.
Enkel in de vakanties keert hij terug naar Cenarion, om weer te werken in de fabriek en bij Jojo te zijn.ETCETERA
Arren is echt super verslaafd aan sigaretten en kan daardoor enorm kribbig worden als hij een tijdje geen één heeft gehad.  Op zo’n moment zou hij er alles aan doen om te kunnen roken.

Profiel bekijken