Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[ RPG ] Auraegon
https://i.imgur.com/ItXKsmp.png

29 Jaar
Beiden
Geen
avatar
Administrator


di mei 19, 2015 1:45 pm
Na een tweehonderd jaar durende oorlog hebben de vier originele Tribes besloten in vrede te leven in één tribe. In maarliefst tweeduizend jaar is die ene Tribe, ''Tribe of Shimmering Sunrays'' genoemd, uitgegroeid tot een prachtig koninkrijk dat men nu kent als ''Auraegon''. Natuurlijk liggen er buiten de veilige muren van het koninkrijk nog genoeg gevaren. Mede dankzij dat vallen er dus ook veel avonturen te beleven.

Blijf jij veilig tussen de muren van het koninkrijk, zoek je een baantje en geniet je van een vredig leventje? Of besluit je om op zoek te gaan naar mysteries en avonturen buiten jou veilige haven? Auraegon speelt zich af in een fantasie wereld, dus vrijwel alles is mogelijk. Gif spuwende planten, razende eenhoorns, onderwater monsters, je kan het zo gek nog niet bedenken. Maak snel jou karakter aan en laat je fantasie de vrije loop!


a d m i n i s t r a t o r s
 

   

Link terug: http://auraegon.actieforum.com/t58-rpg-after-the-fall#754


Evelyn ✲ Hero ✲ Mabel ✲A heaven that only watches has no meaning.
Profiel bekijken